Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου Χριστιάνα Μπέτα κατάφερε να ενώσει και πάλι τους γονείς της

Κατερίνα Μπούσιου
Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου Χριστιάνα Μπέτα κατάφερε να ενώσει και πάλι τους γονείς της

Το φιλί και τα συγκινητικά λόγια του Τάκη Μπέτα για την πρώην σύζυγό του Νατάσα. Οι δύο γονείς βρέθηκαν στην πρώτη έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους. 

Η Χριστιάνα από χθες, κάνει πια το όνειρό της πραγματικότητα με την πρώτη έκθεση ζωγραφικής, ανοίγοντας τον νέο της επαγγελματικό προσανατολισμό. Αυτή την βραδιά είχε μαζί της, τους δύο πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της. Την μαμά της Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και τον πατέρα της Τάκη Μπέτα. Ο τελευταίος μας εξέπληξε με τα λόγια που είπε για την πρώην σύζυγό του και το φιλί του σε εκείνη.

«Είμαι ευτυχισμένος που είδα ξανά την Νατάσα»

Η Νατάσα ως περήφανη μαμά είχε γράψει στην ανάρτηση της κόρης της που προανήγγειλε τα εγκαίνια της πρώτης της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο: «Too much of infinity», πως εκείνη την βραδιά θα ήταν όλα μαγικά. Και τελικά ήταν.

https://www.instagram.com/p/ChHaR8xozoW

Κατάφερε εκτός από την προσωπική της επιτυχία, να ενώσει ξανά τους γονείς της, σχεδόν 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί από το Mykonos Live, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της. Η Νατάσα πήρε πρώτη τον λόγο στην κάμερα αγκαλιασμένη με την κόρη της που είχε επίσης στην αγκαλιά της τον πατέρα της και επιχειρηματία Τάκη Μπέτα για να δείξει την συγκίνησή της λέγοντας: «Η βραδιά απόψε είναι του παιδιού μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για την Χριστιάννα μας και εγώ και ο πατέρας της. Τα υπόλοιπα της ανήκουν». Για να πάρει τον λόγο στην συνέχεια ο πατέρας της ο οποίος χρησιμοποίησε και λίγο το χιούμορ του, για να διώξει το δικαιολογημένο άγχος της κόρης τους: «Ότι κάνει ευτυχισμένα τα παιδιά μας, πρέπει να τα στηρίζουμε. Είμαστε ευτυχισμένοι και εγώ και η Νατάσα γιατί είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη η Χριστιάνα με αυτό που ασχολείται. Και εγώ είμαι επίσης χαρούμενος και ευτυχισμένος που είδα ξανά την Νατάσα».

Η τραγουδίστρια γέλασε και του ανταπέδωσε την φιλοφρόνηση με ένα χάδι. Δεν είναι φυσικά μεγάλο το χρονικό διάστημα που είχαν να βρεθούν, γιατί η κόρη τους, έχει καταφέρει να τους κρατά ενωμένους. Οι δυό τους γνωρίστηκαν όταν ήταν σε μικρή ηλικία και έζησαν πολλά μαζί, πριν χωρίσουν τρία χρόνια μετά τον γάμο τους και την απόκτηση της Χριστιάνας. Η Νατάσα δεν ξεχνά πόσο πολύ την στήριξε στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι στην Θεσσαλονίκη, όπου εμφανιζόταν σε δικό του μαγαζί. Δεν έχασαν ποτέ την βαθιά εκτίμηση που είχαν ο ένας για τον άλλον και κατάφεραν και οι δύο για το καλό της κόρης τους, να διατηρήσουν μία πολύ όμορφη σχέση. Aκόμη και το τρυφερό φιλί που της έδωσε εκείνος παρουσία της κόρης τους, η οποία δήλωνε ευτυχισμένη για την βραδιά, τα λέει όλα.

Το πόσο αδυναμία έχει η Χριστιάνα στον πατέρα της, έχει φανεί και από τις αναρτήσεις της, στο Instagram, όπου πολύ συχνά βάζει φωτογραφίες τους από την παιδική της ηλικία.

beta_pateras.jpg