Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να αλλάξει διάθεση - Το τραγούδι του Ρέμου και το μήνυμα χαράς

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να αλλάξει διάθεση - Το τραγούδι του Ρέμου και το μήνυμα χαράς

Οι διακοπές στην Πάρο φαίνεται πως την έκαναν να δει αλλιώς τη ζωή της και μας προτρέπει να κάνουμε το ίδιο. 

Εδώ και λίγες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην Πάρο μαζί με τις κολλητές της. Η παρουσιάστρια δεν επέλεξε τυχαία το νησί, αφού εκεί βρίσκεται και άλλη κολλητή της, η ηθοποιός Δανάη Παππά, με την οποία κάνει στενή παρέα τον τελευταίο χρόνο. Φαίνεται πως ο...αέρας του νησιού την ωφέλησε, γιατί μετά από καιρό μας έδειξε ότι επανέκτησε την αισιοδοξία της. Αν και ενδιάμεσα έστειλε με νόημα το μήνυμα της προς πάσα κατεύθυνση.

https://www.instagram.com/p/Cg7jikqrCZW

«Κάντε το καλοκαίρι που θα θυμάστε για πάντα...»

Η πεσμένη ψυχολογική της διάθεση, ανήκει όπως φαίνεται στο παρελθόν. Η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση όμως να αλλάξει. Για πρώτη φορά αφήνει τα μηνύματα με τα οποία περιέγραφε την δύσκολη συναισθηματική της κατάσταση και είναι πιο αισιόδοξη και χαρούμενη. Φαίνεται άλλωστε από το πρωινό της post: «Είναι Αύγουστος και δεν έχει σημασία ποια ημέρα της εβδομάδας είναι. Ξυπνήστε. Απομένουν μόνο λίγες μέρες. Κάντε το καλοκαίρι που θα θυμάστε για πάντα».

https://www.instagram.com/p/ChKFmUTLEBP

Η χαρά της συνεχίστηκε και μελωδικά. Μαζί με τις φίλες της, στην πρώτη εξόρμηση στο νησί με το αυτοκίνητο, αποφάσισε να κάνει και δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου που ακούγονταν από το cd. Στο «Που να' σαι τώρα» έδωσε μάλιστα έμφαση σε ένα στίχο: «Μήπως ρωτάς κι εσύ αγάπη μου πού να 'μαι ή απλά με διέγραψες». Μη φανταστείτε πως ο στίχος είναι μήνυμα στον πρώην, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Αυτός ανήκει πια στο παρελθόν της. Οι φίλες της πάντως όταν έκανε την κίνηση στο στίχο που τραγουδούσε, γέλασαν με νόημα.

Η Κατερίνα επιστρέφει από την Πάρο στις 16 Αυγούστου και φεύγει απευθείας για την Κεφαλονιά για να παντρέψει την συνεργάτιδα και στενή της φίλη Μάιρα Γρυπαίου. Ευθύς αμέσως ξεκινά τις προετοιμασίες για την δεύτερη σεζόν του «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζει τον πιο όμορφο γάμο στις 20 Αυγούστου