Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η μεγάλη αδυναμία της ζωής της δεν είναι μόνο ο σύντροφός της

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η μεγάλη αδυναμία της ζωής της δεν είναι μόνο ο σύντροφός της

Οι διακοπές της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη με τον αδελφό της, Κωνσταντίνο, και τα «παιχνίδια» με το φεγγάρι.

Μπαταρίες «γεμίζει» η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα και απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές της. Αφού επισκέφθηκε το Μεγανήσι στα Επτάνησα, αλλά και την Πάρο μαζί με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα, τη Δανάη Παππά και τον σύντροφο εκείνης, τώρα η Αργυρώ του Σασμού περνά τις μέρες της άκρως οικογενειακά.

Η 29χρονη ηθοποιός, που συμμετέχει σε μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, περνά λίγες μέρες ξεκούρασης με τον πολυαγαπημένο της αδελφό, Κωνσταντίνο.

Reunion για Φαμέλη, Μιχαλάκη και Τρίγγου - Και όλοι θυμηθήκαμε ξανά τις Άγριες Μέλισσες

Τα «παιχνίδια» της Χριστίνας και του Κωνσταντίνου με το φεγγάρι

Χωρίς να αποκαλύπτει την τοποθεσία, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το χέρι εκείνης και του αδελφού τους.

https://www.instagram.com/p/ChHWi2QLvZ5

Τα χέρια των δύο αδελφών κάνουν «παιχνίδια» με το φεγγάρι σε κάποια παραλία της Ελλάδας με την ηθοποιό να έχει γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Siblings», δηλαδή αδέλφια.

Και μπορεί η Αργυρώ του τηλεοπτικού Σασμού να μην αποκαλύπτει το πρόσωπο του αδελφού της, Κωνσταντίνου Χειλά, αλλά στο παρελθόν έχει ποζάρει μαζί του χαμογελαστή και έχει αναρτήσει τη φωτογραφία στο Instagram. Όπως βλέπεις παρακάτω, τα δύο αδέλφια έχουν κοινά χαρακτηριστικά, με τη διαφορά ότι ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά μελαχρινός, ενώ η Χριστίνα έχει πιο ανοιχτά χρώματα.

https://www.instagram.com/p/CdvRv9PIbIo

Τα τρυφερά λόγια για την αδελφή του και η αγαπησιάρικη σχέση τους

Ο Κωνσταντίνος Χειλάς ασχολείται, επίσης, με τον χώρο του θεάματος, αφού είναι κι εκείνος ηθοποιός και έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία ιδίως στον χώρο του κινηματογράφου. Θαυμάζει, μάλιστα, πολύ τη Χριστίνα και το είχε δηλώσει δημόσια σε συνέντευξή του τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Καμαρώνω για την αδερφή μου. Ναι. Είναι πολύ καλή! Μας λένε συχνά ότι μοιάζουμε. Πού να τη δείτε με μουστάκι. Είμαστε ίδιοι», είχε δηλώσει με χιούμορ ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του Happy Day και σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους για την αδελφή του.

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος και η Χριστίνα έχουν ακόμη μια αδελφή και οι 3 τους – μαζί με τον μπαμπά τους- είναι μια γροθιά, ιδιαίτερα από τότε που έχασαν τη μητέρα τους, όταν βρίσκονταν σε νεαρή ηλικία.