'Ηβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Μία καλοκαιρινή φωτογραφία γεμάτη έρωτα

Κατερίνα Μπούσιου
'Ηβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Μία καλοκαιρινή φωτογραφία γεμάτη έρωτα

Η σπάνια φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού. Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου, φέτος το καλοκαίρι συνεργάζονται ξανά. 

Αυτό το καλοκαίρι το ζευγάρι συνδυάζει δουλειά και διακοπές. Η Ήβη Αδάμου και ο σύντροφός και πατέρας της κόρης της, Μιχάλης Κουινέλης, κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Και σε ένα διάλειμμα από τις συναυλίες τους, μας απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως οι δύο τους είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Φωτογραφία για εξώφυλλο

Έχουν περάσει 9 χρόνια από την ημέρα που ο Μιχάλης γνώρισε για πρώτη φορά την Ήβη και συνεργάστηκαν μαζί στο τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα». Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, αλλά και καρμικός. Από τότε έγιναν αχώριστοι και πια είναι εκτός από μόνιμη παρτενέρ του στην ζωή και η μόνιμη συνεργάτης του. Και η έμπνευσή του για όσα τραγούδια συνθέτει. Σε αρκετά από αυτά, τραγουδούν μαζί. Φέτος το καλοκαίρι μετά από τρία χρόνια αποφάσισαν να κάνουν και κοινές συναυλίες και η ανταπόκριση από το κοινό ήταν πολύ θερμή.

https://www.instagram.com/p/ChHmiaCNRR9

Το ίδιο και στην φωτογραφία που ανήρτησε ο Μιχάλης μαζί της, μόλις τελείωσαν το βράδυ της Πέμπτης την συναυλία τους στην Παραμυθιά. Εκείνος έγραψε στην ανάρτησή του «Σας στέλνουμε «χαιρετισμούς» απο την όμορφη Παραμυθιά…ευχαριστούμε για την όμορφη νυχτιά» και οι θαυμαστές τους, οι οποίοι δεν τους έχουν συνηθίσει να βγάζουν συχνά τόσο ωραίες φωτογραφίες, τους κολάκεψαν λέγοντάς τους πως θα μπορούσε αυτή η λήψη να γίνει εξώφυλλο περιοδικού.

Η Ήβη Αδάμου με καλοκαιρινό office look που μας θύμισε την Hailey Bieber

stavento_ivi.jpg

Η μόνη που λείπει από την παρέα τους σε αυτές τις συναυλίες είναι η 4χρονη κόρη τους Ανατολή. Η μικρή βρίσκεται μαζί με τους γονείς του Μιχάλη στην Αλεξανδρούπολη, όπου άλλωστε μένει και το ζευγάρι μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Είναι συνειδητή επιλογή τους να μεγαλώσει η κόρη τους στην επαρχία και κοντά στην φύση και όχι στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/CdT71cHrM4D

Ο Μιχάλης εννοείται πως είναι χαζομπαμπάς και δεν το έχει κρύψει: «Δεν υπάρχει μπαμπάς στην ηλικία που είμαι εγώ που δεν είναι τρελαμένος με το παιδί του. Δεν είμαι απλά τρελαμένος, είναι ότι καλύτερο και ότι σοφότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Με την 'Ηβη είχαμε πάντα γερές βάσεις στη σχέση μας. Δεν μας προέκυψε το παιδί, ήταν συνειδητή επιλογή. Δεν θέλαμε ποτέ να παντρευτούμε με την 'Ηβη. Γιατί αν παντρευόμασταν θα έπρεπε μετά να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Δεν συζητήσαμε ποτέ για γάμο, ούτε πανικοβληθήκαμε όταν έμεινε έγκυος η 'Ηβη. Είπαμε ότι κάποια στιγμή όταν βολέψουν οι συνθήκες να το κάνουμε. Να μπούμε στο...πλάνο του Θεού. Αν και δεν νομίζω να έχουμε φύγει ποτέ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο μουσικός σε συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα.