Το τσιφτετέλι της Δανάης Παππά και της Κατερίνας Καινούργιου με τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή

Το τσιφτετέλι της Δανάης Παππά και της Κατερίνας Καινούργιου με τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή

Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε μέχρι την Πάρο για να συναντήσει την καλή της φίλη, Δανάη Παππά. Ο χορός και το ξέφρενο πάρτι τους.

Για την Πάρο ταξίδεψε πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Καινούργιου και εκεί δεν ήταν δυνατόν να μη συναντήσει την καλή της φίλη, Δανάη Παππά. Η Δανάη, άλλωστε, περνά σχεδόν όλο το καλοκαίρι της στο κυκλαδίτικο νησί μιας και ο σύντροφός της έχει τη δική του τουριστική επιχείρηση στην περιοχή.

Οι δυο καλές φίλες, λοιπόν, συναντήθηκαν χθες βράδυ στο beach bar του Λάμπρου Λάζαρη (σ.σ. ο σύντροφος της Δανάης), στον Αμπελά της Πάρου, και… το έριξαν για τα καλά έξω.

Η Δανάη Παππά πήγε στον Αχέροντα με τον σύντροφό της και τώρα προτιμάμε το ποτάμι από τη θάλασσα

Το τσιφτετέλι της Δανάης Παππά και της Κατερίνας Καινούργιου

Το τραγούδι Madame έχει γίνει viral τους τελευταίους μήνες με την εκτέλεση του Λευτέρη Πανταζή να έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Έτσι, μόλις το τραγούδι ακούστηκε στο μαγαζί του Λάμπρου Λάζαρη, η Δανάη Παππά, η Κατερίνα Καινούργιου και όλη η παρέα τους σηκώθηκαν όρθιες για να χορέψουν τσιφτετέλι.

Όπως βλέπεις στο βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου το διασκεδάζει με όλη της την ψυχή και φαίνεται να χαμογελά ξανά μετά την επανασύνδεση και τελικά τον οριστικό χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο.

Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζει γάμο

Μετά την Πάρο, η Κατερίνα Καινούργιου θα ετοιμάσει βαλίτσες για την Κεφαλονιά, όπου και πρόκειται να παντρέψει την προσωπική της hairstylist και πολύ καλή της φίλη πια, Μάιρα Γρυπαίου. Το μυστήριο θα γίνει στις 20 Αυγούστου, δίπλα στη θάλασσα σε ένα γραφικό ξωκλήσι, στη Βάτσα στην Κεφαλονιά, στο νησί από όπου κατάγεται η Μάιρα.

konidi.jpg

Η Κατερίνα έχει προετοιμαστεί εδώ και καιρό για αυτό τον γάμο και μάλιστα την είχαμε δει να επισκέπτεται το ατελιέ της σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη, φορώντας μία βεραμάν δημιουργία και υποψιαζόμαστε ότι αυτό θα είναι και το φόρεμα που θα φορέσει ως κουμπάρα.

Τότε είχε διακωμωδήσει την επίσκεψή της στην σχεδιάστρια, καθώς υπήρχαν δημοσιεύματα που υπονόησαν πως η Κατερίνα ράβει το νυφικό της: «Με βλέπει συνέχεια ο κόσμος εδώ και σου λέει ράβει το νυφικό της. Ποιο νυφικό; Εδώ μου΄ ραψες το μπλε που έγινε πανικός, ετοιμαζόμαστε για το κουμπαρίστικο που θα παντρέψω την Μάιρα. Το νυφικό θα αργήσει φίλη, ράβε κουμπαρίστικα».

Η Δανάη Παππά σε… νέες περιπέτειες με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Όσο για τη Δανάη Παππά; Θα γεμίσει «μπαταρίες» στην Πάρο για να επιστρέψει δριμύτερη στην Αθήνα και να ξεκινήσει γυρίσματα για τον Σασμό. Η τηλεοπτική Θοδώρα – στη δεύτερη σεζόν της σειράς- θα έχει ένα σύντομο ειδύλλιο με το new entry, τον Γιώργο Γεροντιδάκη, που θα υποδυθεί τον βοηθό του αστυνόμου Φραγκιαδάκη.

https://www.instagram.com/p/CbUisUOKdgH

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα αποτελέσει πρόσωπο - κλειδί για τις εξελίξεις, αστυνομικού αλλά και ερωτικού ενδιαφέροντος. Δεν θα συμπαθήσει ούτε και εκείνος τον Μαθιό και αυτή η καχυποψία θα είναι ο οδηγός του για να ανακαλύψει πολλά πράγματα στη συνέχεια. Ας μην ξεχνάμε, ωστόσο, ότι η Θοδώρα εμπλέκεται με έναν τρόπο στη δολοφονία του Στεφανή, αφού ξέρει την αλήθεια που έχει δει ο αδελφός της, ενώ έχει ψευδομαρτυρήσει στην περίπτωση του Πέτρου. Θα είναι η ασπίδα της ο νέος αστυνόμος για τις εξελίξεις που έρχονται και για να αποφύγει τις συνέπειες;