Τα καλοκαίρια τους: Όταν η Ελένη Μενεγάκη πάει διακοπές με τον Μάκη της, βγάζουν τέλειες φωτογραφίες

Τα καλοκαίρια τους: Όταν η Ελένη Μενεγάκη πάει διακοπές με τον Μάκη της, βγάζουν τέλειες φωτογραφίες

Τα μέρη που επιλέγουν όταν «προδίδουν» τα αγαπημένα τους Άχλα. 

Αν υπάρχει κάτι που έχει πετύχει η Ελένη Μενεγάκη- ανάμεσα σε πολλά άλλα- και την θαυμάζουμε γι’ αυτό, είναι η εξασφάλιση του ελεύθερου χρόνου της. Η παρουσιάστρια καταφέρνει πάντα να βρίσκει χρόνο να ξεκουράζεται και να «φορτίζει τις μπαταρίες» της, να κάνει ενδοσκόπηση και απολογισμό όσων συνέβησαν (ή δεν συνέβησαν).

Όσο τυπική κι αν είναι ως εργαζόμενη, πάντα ξέρει ότι για να παραμείνει εξίσου δημιουργική, παραγωγική και χαρούμενη, πρέπει να δώσει την ίδια προτεραιότητα και στις διακοπές της. Έτσι, οι γιορτές των Χριστουγέννων, του Πάσχα, τα Σαββατοκύριακα, οι αργίες και τα καλοκαίρια, είναι αφιερωμένα στην οικογένειά της.

Μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, εξερευνά πολλές ομορφιές της χώρας μας και μοιράζεται λήψεις από τις εξορμήσεις τους στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Αποκορύφωμα είναι φυσικά όσες έχουν φόντο την αγαπημένη της Άνδρο, το μέρος όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο άντρας της. Στο χωριό Άχλα βρίσκεται ο επίγειος παράδεισός της, η ξενοδοχειακή μονάδα Onar του επιχειρηματία, οπότε έχει αναρτήσει πολλές μαγικές φωτογραφίες από εκεί.

https://www.instagram.com/p/Cf_19Xqjuve
https://www.instagram.com/p/CRyIauDrSWy
https://www.instagram.com/p/CKn3oz8FwDM
https://www.instagram.com/p/CEm0Xz2jimB
https://www.instagram.com/p/CBsZPggJid8
https://www.instagram.com/p/B8uCBZ3plN_
https://www.instagram.com/p/ByKtm_dCE84
https://www.instagram.com/p/CQ077j5Lc29

Όταν «προδίδει» για λίγο την Άνδρο, το ζεύγος Μενεγάκη – Παντζόπουλου, πάλι κλέβει την παράσταση. Πιο πρόσφατο παράδειγμα η απόδρασή τους στο Μεγανήσι, ένα νησί μεταξύ Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας, όπου συναντήθηκαν μάλιστα και με τον Δήμαρχό του Παύλο Δάγλα. Εκείνος δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει μαζί τους μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook, με τους τρεις τους να ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Τον Χειμώνα, επιλέγουν πιο αστικούς προορισμούς, όπως τη Θεσσαλονίκη. Στον Λευκό τον Πύργο λοιπόν πήρε πρώτα τα φιλιά της, και στη συνέχεια πήραν και μερικές ρομαντικές λήψεις όπως η παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/B6GFfv1pByf

Βέβαια, στην Άνδρο πάνε και τον χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/BrYVmzGA1Rx

Εξίσου χαριτωμένες είναι και οι πόζες του ζευγαριού από το αεροδρόμια, είτε κατά την επιστροφή είτε κατά την αποχώρησή τους για νέο προορισμό.

https://www.instagram.com/p/B6GhsqDpUno

Αλλά και σε προορισμούς που η Ελένη Μενεγάκη δεν μας γνωστοποιεί. Άλλοτε χιονισμένους, άλλοτε ηλιόλουστους. Σημασία έχει να είναι μαζί.

https://www.instagram.com/p/CLbd3aZF_fR

Δεν είναι λίγες βέβαια οι φορές που η παρουσιάστρια ποζάρει solo, καθώς ο Μάκης Παντζόπουλος είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων. Σπάνια κάνει δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες, εμφανίζεται σε κοσμικά events ή δίνει το «παρών» σε πρεμιέρες. Εικάζουμε, ότι εκείνος βρίσκεται κάτω από τις ακόλουθες λήψεις οι οποίες είναι τραβηγμένες από τις περιόδους των διακοπών τους.

https://www.instagram.com/p/CMgqhKkJT1j
https://www.instagram.com/p/Cg6XwDWDT_n
https://www.instagram.com/p/CO4jSPbjX8m
https://www.instagram.com/p/CQn1hLBrO5c
https://www.instagram.com/p/CQ3FdZnL3Xn
https://www.instagram.com/p/CRN9d3pLRr1
https://www.instagram.com/p/CRd5LtmLtP8
https://www.instagram.com/p/CR9YTPjDh02
https://www.instagram.com/p/CV73-xJITPg
https://www.instagram.com/p/CgW2LCqDf7V

Eleni in Mexico: Ειδικά η παρακάτω φωτογραφία, λέγεται πως τραβήχτηκε στο πλαίσιο του γαμήλιου ταξιδιού τους στο Μεξικό το 2016.

https://www.instagram.com/p/CL6Jnnll8dg

Η Ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης, παραχωρεί συνεντεύξεις εξαιρετικά σπάνια. Άλλωστε, επικοινωνεί όλα όσα θέλει μέσα από την εκπομπή της και τα προσωπικά της social media.

Μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας ωστόσο και με αφορμή την επιστροφή της στην πρώτη της τηλεοπτική στέγη, αυτή του Mega, μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα». Πρόκειται για ακόμη μια φορά που μας υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι να θέτουμε πάντα σε πρώτο πλάνο τις εσωτερικές μας ανάγκες και να ακούμε το ένστικτό μας όταν μας υπαγορεύει πως έχουμε χρόνο για ξεκούραση.

Για την απόφασή της λοιπόν να επιστρέψει στην τηλεόραση, έναν χρόνο μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, είχε πει: «Νομίζω ότι γύρω στον Δεκέμβρη άρχισα να σκέφτομαι αν θέλω να γυρίσω και πως. Δε σκέφτηκα να κάνω κάτι άλλο. Μου έχουν γίνει προτάσεις να κάνω και άλλα πράγματα δεν έχω σκεφτεί ποτέ να τα δοκιμάσω γιατί αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω. Θέλω αυτό», είπε αρχικά η παρουσιάστρια για να συνεχίσει: «Χωρίς να έχω την πεποίθηση ότι τα λέω όλα σωστά λόγω της εμπειρίας μπορεί να νιώσω κάποια λαθάκια που μπορούν να γίνουν. Οι ταμπέλες δε μου αρέσουν και συνήθως είναι ένα φορτίο βαρύ για αυτούς που του της φοράνε…. Δεν σκέφτομαι αν έχω αφήσει το στίγμα μου ή τον όρο “σχολή Μενεγάκη». Είμαι μέσα και δεν μπορώ να τα σκεφτώ ίσως όταν αποχωρήσω οριστικά να τα δω αλλιώς τα πράγματα».

Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό ότι θα μείνω τόσα χρόνια. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτή τη διαδρομή, έλεγα έχω μια συμφωνία για τρία χρόνια, αυτά θα είναι και σκεφτόμουν τι θα κάνω μετά… Όταν ξεκίνησα ήταν η αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης, δεν ξέραμε τι θα γίνει και πως θα εξελιχθεί αυτό…. Σκεφτόμουν ότι πρέπει και θέλω να δουλέψω. Ότι θέλω να είμαι αυτόνομη, ότι θέλω να πατάω στα πόδια μου».

https://www.instagram.com/p/CgHA7pyrqa7

Κάτι ακόμη που την κάνει να απολαμβάνει τις διακοπές της στο έπακρο, είναι η ικανότητα να δίνει σημασία μόνο στα σοβαρά θέματα.

«Για μένα τα πιο σοβαρά θέματα, είναι θέματα υγείας. Όλα τα άλλα θα βρεις πώς θα σφίξεις τα δόντια και θα δώσεις ένα χαμόγελο. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχει τύχει να κλαίω πριν την εκπομπή, να σκουπίσω τα μάτια μου, να βάλω κολλύριο και να βγω. Οι συνεργάτες δεν είναι μόνο συνεργάτες. Αν είστε κάθε μέρα μαζί, είναι αδύνατον να μη γίνετε φίλοι. Όλα τα χρόνια στην τηλεόραση ακουμπούσα ψυχολογικά πάνω στους συνεργάτες μου. Όλα μας έχουν συμβεί (προδοσία και αχαριστία) γιατί να μείνουμε όμως εκεί; Δεν θέλω να με μαυρίζω. Αρκετά πράγματα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας που να μας μαυρίζουν. Γιατί να μένω σε αυτά;», έχει πει και πάλι στην Ελεονώρα Μελέτη.

https://www.instagram.com/p/CeEKNvYjCHf
https://www.instagram.com/p/CdOJCgBNPTT
https://www.instagram.com/p/CRjHdIGLMBP

Θυμίζουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, του Άγγελου, της Λάουρα, της Βαλέρια και της Μαρίνας. Τα τρία μεγαλύτερα τα έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της και ισχυρό άντρα των media Γιάννη Λάτσιο και τη μικρή Μαρίνα με τον άνθρωπο της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο. Τον «Μάκη» της.

Όταν λοιπόν έμεινε έγκυος στη μικρότερη κόρη της, ήταν 44 ετών, με την ίδια να εξομολογείται: «Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Το θέλαμε πολύ. Εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου. Μέχρι να γίνει εννοώ. Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ο τρόπος που με σχολίασαν, σε φάσεις που πήρα αποφάσεις για μένα, για την προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με έχει στενοχωρήσει και με έχει προβληματίσει. Κι εγώ μπορεί να λέω πράγματα, αλλά είμαι στο σπίτι μου, δεν είναι δημόσια».

https://www.instagram.com/p/CPxWxMiDvad

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από επτά χρόνια, το 2015. Ο γάμος ήταν πολιτικός και τελέστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, χωρίς να διαρρέει τίποτα στα μέσα ενημέρωσης. Ήταν λίγο πριν υποδεχθούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Μέχρι σήμερα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και φαίνεται πως έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, ακριβώς αυτό που έψαχναν στον σύντροφο ζωής τους.