Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αδυναμία στον αδελφό της Νικήτα και είναι μία υπέροχη θεία

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αδυναμία στον αδελφό της Νικήτα και είναι μία υπέροχη θεία

Ο Νικήτας Οικονομάκος δεν αγαπά την δημοσιότητα και κρατά χαμηλό προφίλ. Οι σπάνιες οικογενειακές τους φωτογραφίες

Η οικογένεια της Αθηνάς Οικονομάκου ενώνεται ξανά αυτό το καλοκαίρι. Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο Γύθειο όπου μένουν οι γονείς της και είναι μαζί με τον αδελφό της Νικήτα αλλά και την ολίγων μηνών ανηψιά της. Η αδυναμία που της έχει είναι μεγάλη, όπως άλλωστε και στον χαμηλών τόνων και πανέμορφο αδελφό της Νικήτα.

https://www.instagram.com/p/B8RoUhkFh1L

Αγκαλιά με την λατρεμένη της ανηψιά

Φέτος τον Μάρτιο η ηθοποιός καλωσόρισε όπως και όλη η οικογένειά της, την μικρή της ανηψιά και κόρη του αδελφού της Νικήτα. Η χαρά της ήταν μεγάλη και είχε καλωσορίσει θερμά, την νέα πριγκίπισσα, όπως αναφέρει.

oikonomakouadelfos.jpg

Το πόσο την λατρεύει όμως, φάνηκε και από την σημερινή της ανάρτηση, όπου η Αθηνά, κάνει repost μία φωτογραφία της νύφης της Δήμητρας, μαζί με την ανηψιά της και τα δικά της παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα. Μπορεί εκείνη να λείπει από το καρέ, αλλά ήθελε να μοιραστεί αυτή την σπάνια οικογενειακή στιγμή.

oikonomakou_nifi.JPG

Ο αδελφός της Νικήτας, μαθηματικός στο επάγγελμα, δεν αγαπά την δημοσιότητα. Ακόμη και στον δικό της γάμο πριν από τρία χρόνια στην Μύκονο, δεν είχαμε δει στιγμιότυπα του. Σε αντίθεση με την αδελφή του που μετρά 1,1 εκατομμύριο followers στο instagram, το δικό του προφίλ, έχει ελάχιστες φωτογραφίες. Αλλά πολύ όμορφες, ειδικά με την αδελφή του.

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με μαγιό και πουκάμισο και για τον Θοδωρή Μαραντίνη ξεπερνά την Beyoncé

https://www.instagram.com/p/Bbpd_xaHnR-

Για την σχέση τους η ίδια η Αθηνά είχε μιλήσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της: «Ο αδερφός μου είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος, είχαμε τρομερά ανταγωνιστική σχέση, παίξαμε πολύ ξύλο με τον αδερφό μου. Ήμουν αγοροκόριτσο. Έπαιζα μαζί του, μπάσκετ, ηλεκτρονικά ήμουν πολύ αγοροκόριτσο. Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου είχε πει στη μαμά μου, αν είναι κορίτσι, να μη φέρουν το μωρό στο σπίτι. Ήθελα να του αποδείξω πως είμαι δυνατή παρά το ότι ήμουν μικρότερή του και αντιδρούσα πάρα πολύ έντονα. Τεράστια κόντρα.».

https://www.instagram.com/p/BCvdPMNsqXY

Η σχέση τους με την πάροδο των χρόνων δυνάμωσε και εκείνος δεν έλειπε λεπτό από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της. Όπως και εκείνη άλλωστε. Στο προφίλ του βρήκαμε και μία πολύ όμορφη φωτογραφία με την μητέρα των δύο αδελφών και επίσης κούκλα, κυρία Γεωργία Οικονομάκου.

https://www.instagram.com/p/BFJmofqsqZZ