Η στιγμή που ο Άκης Πετρετζίκης είπε ότι θα αποκτήσει 2ο παιδάκι αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία

Η στιγμή που ο Άκης Πετρετζίκης είπε ότι θα αποκτήσει 2ο παιδάκι αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία

Ο σεφ ανέβασε μία φωτογραφία πάνω από έναν χρόνο πριν που έλεγε ότι θα αποκτήσει κι άλλο παιδάκι μετά τον Αχιλλέα, αλλά κανείς δεν το πρόσεξε.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το δεύτερο παιδάκι τους και ο μικρός Αχιλλέας σε λίγες μέρες θα γνωρίσει την αδερφούλα του. Η οικογένεια είναι στα καλύτερά της, απολαμβάνει τα μπάνια της στην πισίνα του σπιτιού τους και ο 38χρονος σεφ αναρωτιέται αν η κόρη του θα είναι λιονταρίνα ή παρθένος.

https://www.instagram.com/p/ChEXc37M_ZI

«Splash splash! 🤓 Σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα ή παρθένος θα είναι η μικρούλα; 🥸», έγραψε ο Πετρετζίκης στην ανάρτηση που έκανε πριν από 5 ημέρες στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Άκης Πετρετζίκης μάς δείχνει τον γιο του, Αχιλλέα - Η ομοιότητα μπαμπά και γιου ήδη φαίνεται

Η ανακοίνωση του ερχομού του δεύτερου παιδιού

Ήταν αρχές Απριλίου όταν ο Άκης και η Κωνσταντίνα αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε ο Πετρετζίκης για να συμπληρώσει την τρυφερή φωτογραφία με το «Baby Loading» που ανέβασε στο προφίλ του.

Το κοινό στοιχείο με την ανακοίνωση του πρώτου παιδιού ήταν το εικαστικό που χρησιμοποίησε ο σεφ, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ντυμένα μικροί σεφ λόγω του δικού του επαγγέλματος.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Άκης είπε στο κοινό του ότι θα αποκτήσει κι άλλο παιδάκι μετά τον Αχιλλέα.

Η φωτογραφία που πρόδωσε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού αλλά κανείς δεν το πρόσεξε

Όταν η Κωνσταντίνα ήταν 38 εβδομάδων και περίμεναν με τον Άκη την άφιξη του γιου τους, ο σεφ έκανε ένα story για να ενημερώσει για την κατάσταση και να δείξει ένα μέρος του δωματίου του μωρού. Αυτό είχε γαλάζιες λεπτομέρειες, τη ζωγραφιά με το αγοράκι σεφ αλλά και έναν πίνακα με ένα ιδιαίτερο λεκτικό.

akis_petretzikis_spiti2.jpg

Αριστερά στη φωτογραφία, υπάρχει ένα κάδρο που έλεγε «Πετρετζίκης Junior Νο1». Για να γράφει «No1», σημαίνει πως υπήρχε ανάγκη αρίθμησης, γιατί ήθελαν να έρθει τουλάχιστον άλλο ένα παιδάκι στη ζωή της οικογένειας.

Κανείς δεν έδωσε τότε σημασία σε αυτήν τη μικρή λεπτομέρεια στη διακόσμηση, αλλά με τη δεύτερη εγκυμοσύνη και, μάλιστα, τόσο κοντά στην πρώτη, το στοιχείο είναι προφανές.