Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα του με μία φωτογραφία

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα του με μία φωτογραφία

Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Ορφέας την γυναίκα του. Το μήνυμά του σε εκείνη αλλά και το μήνυμα της Μαρίας Τζομπανάκη στον γιο της και την νύφη της. 

Λίγες εβδομάδες έχουν μόνο περάσει από τον γάμο τους και την βάφτιση του μονάκριβου γιου τους Αχιλλέα και ο Ορφέας Αυγουστίδης με την γυναίκα του Γεωργία Κρασσά, μοιάζει να κάνουν ένα ετεροχρονισμένο μήνα του μέλιτος στα ελληνικά νησιά. Ο έρωτάς του, το βλέμμα του και τα λόγια με τα οποία συνοδεύει την ανάρτηση του τα λένε όλα για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Η Γεωργία της καρδιάς του

Με την γυναίκα του ο Ορφέας είναι αχώριστος εδώ και 6 χρόνια από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων. Εκτός από μαμά του γιου τους, είναι ο άνθρωπός του, εκείνη που του συμπαραστέκεται σε όλα και όπως καταλάβαμε σήμερα της έχει μεγάλη αδυναμία. Η Γεωργία Κρασσά είναι πιο χαμηλών τόνων, ελάχιστες φορές την έχουμε δει να εκτίθεται και είναι η μεγάλη αδυναμία της πεθεράς της και μητέρας του Ορφέα, Μαρίας Τζομπανάκη. Για εκείνη άλλωστε είχε πει σε συνέντευξή της: «Όταν την γνώρισα κιόλας κατάλαβα ότι είναι ένας κορίτσαρος, μια βασίλισσα που θα πάρει τη θέση της πρώην βασίλισσας στην οικογένεια. Χιλιάδες φορές χαλάλι της. Είναι η χαρά, η αγάπη προσωποποιημένη». Σήμερα ο Ορφέας, μας έδειξε για πρώτη φορά κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές τους. Και το βλέμμα του τα λέει όλα. Όπως και τα λόγια του στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Ιn the mood for love»

https://www.instagram.com/p/ChQBsXdrXfK

Φυσικά από τους πρώτους που σχολίασαν την φωτογραφία ήταν η μαμά του Ορφέα, η οποία και τους χαρακτήρισε ως τα λατρεμένα της. Αλλά και αρκετοί ηθοποιοί του Σασμού και συνάδελφοι του Ορφέα. Είχε προγηθεί τον Ιούνιο και μία άλλη τρυφερή ανάρτηση του ηθοποιού, λίγες ώρες μετά τον γάμο του και την βάφτιση του γιου τους. Και τότε έγραφε: «Ευχαριστούμε έναν έναν τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους που γιόρτασαν μαζί μας τη χαρά μας! Αν η αγάπη ήταν μέρα, θα ήταν το προηγούμενο βροχερό Σάββατο».

Γάμος Ορφέα Αυγουστίδη - Γεωργίας Κρασσά: Ο παραδοσιακός γαμπρός και η λαμπερή νύφη

https://www.instagram.com/p/Ce4HJXQr1nj