Η Βίκυ Καγιά κάνει διάλειμμα από τα γυρίσματα του GNTM και ποζάρει ευτυχισμένη με τον Ηλία Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά κάνει διάλειμμα από τα γυρίσματα του GNTM και ποζάρει ευτυχισμένη με τον Ηλία Κρασσά

Μετά από 8 χρόνια γάμου, για το ζευγάρι είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, τα παιδιά τους, την 7χρονη Μπιάνκα και τον 4χρονο Κάρολο αλλά και τα παιδιά του επιχειρηματία από τον πρώτο του γάμο, τον Γιώργο και την Εριέττα. Η οικογένεια απολαμβάνει τα μπάνια της στη θάλασσα υπό τον ζεστό ήλιο της χώρας, ενώ το 44χρονο μοντέλο κάνει, παράλληλα, διάλειμμα από τα γυρίσματα του νέου κύκλου του Greece’s Next Top Model.

Τα stories δε σταματούν για τη Βίκυ Καγιά που απαθανατίζει τα πάντα στις διακοπές της, όπως θα έκανε και οποιαδήποτε άλλη από εμάς. Το υπέροχο τοπίο του νησιού, τα γραφικά σπίτια, τη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα, για όλα υπάρχει χώρος στο προφίλ της στο Instagram.

Ανάμεσα στα stories της, ωστόσο, βρέθηκε -φυσικά- και μία φωτογραφία με τον Ηλία Κρασσά στην οποία ποζάρουν ευτυχισμένοι και, μετά από 8 χρόνια γάμου, είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα.

viku_kagia_ilias_krassas_mykonos.jpg

Οι εκπλήξεις του νέου GNTM είναι τόσο αποκαλυπτικές όσο και το νέο dress code της Βίκυς Καγιά

Ο γάμος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο και υπό άκρα μυστικότητα, με την παρουσία μόλις ελάχιστων δικών τους ανθρώπων.

Από την ημέρα δεν κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες και συνήθως η Καγιά είναι που μοιράζεται περιστασιακά λήψεις σε επετείους και γιορτές. Πέρσι, για παράδειγμα, στην 7η επέτειό τους, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία οι νεόνυμφοι φιλιούνται.

https://www.instagram.com/p/CRdbxXkhxP8