Λασκαράκη & Σουλτάτος: Στο σπίτι της ηθοποιού και του σεφ η συνταγή της ευτυχίας είναι δεδομένη

Λασκαράκη & Σουλτάτος: Στο σπίτι της ηθοποιού και του σεφ η συνταγή της ευτυχίας είναι δεδομένη

«Η κουζίνα είναι το βασίλειό μας. Είναι όντως. Είναι οι ώρες που περνάμε στο σπίτι και μας αρέσει να βρισκόμαστε εκεί».

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι full in love και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί σε δημόσια εμφάνιση, κάθε φορά που δίνουν μαζί το «παρών» σε κάποιο event ή ανεβάζουν κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/Cg_ddIUrnO9
https://www.instagram.com/p/CgHaUXBt3Kn

Το ίδιο όμως ισχύει και όταν «μένουν μέσα»: Το σπίτι τους είναι το «καταφύγιό» τους, εκεί που μπορούν να ηρεμήσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια γαλήνια οικογενειακή ζωή. Μαζί με την κόρη της ηθοποιού, 9 ετών Εύα, μένουν σε ένα πολύ ζεστό σπίτι, σπίτι στο οποίο κάθε καλεσμένος νιώθει οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή που θα πατήσει το πόδι του.

Ο γνωστός σεφ δεν θα μπορούσε φυσικά να μην έχει διαμορφώσει μια κουζίνα εστιατορικών προδιαγραφών, η οποία να διαθέτει όλα τα απαραίτητα προκειμένου να δημιουργήσει τις σπεσιαλιτέ του. Στην κουζίνα αυτή συχνά μπαίνει και η Βάσω Λασκαράκη, μιας και συχνά αναλαμβάνει εκείνη τη διευθέτηση του οικογενειακού μενού, ως καλή «μαθητευόμενη», που θέλει να αποδείξει ότι έχει «φοιτήσει» δίπλα στον καλύτερο καθηγητή.

«Η κουζίνα είναι το βασίλειό μας. Είναι όντως. Είναι οι ώρες που περνάμε στο σπίτι και μας αρέσει να βρισκόμαστε εκεί», είχε πει στο TV Έθνος. Εκτός από τη φωτεινή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, την παράσταση κλέβει και το cozy καθιστικό, το μπάνιο όπου η ηθοποιός κάνει τα δικά της τελετουργικά περιποίησης και η κρεβατοκάμαρα όπου χαλαρώνουν και περνούν χρόνο μαζί.

https://www.instagram.com/p/CeWHa8stDD3
https://www.instagram.com/p/Cds6MsMNZEB
https://www.instagram.com/p/Cgmtd5KLzAu
https://www.instagram.com/p/Cfa1uiON1rl
https://www.instagram.com/p/CcdGcU1FxvN
https://www.instagram.com/p/CcNuO-LFiZz
https://www.instagram.com/p/CcSiWJYNS-k
https://www.instagram.com/p/Ca7ysulrhjx
https://www.instagram.com/p/CY3_gU1NHG_
https://www.instagram.com/p/CX_P15_tAKR
https://www.instagram.com/p/B_xEq0wJJob
https://www.instagram.com/p/CXno2vmL8SQ
https://www.instagram.com/p/CXGM1acrvN-
https://www.instagram.com/p/CW6C09yFG0u
https://www.instagram.com/p/CWqb1HktDkm
https://www.instagram.com/p/CWFqeiurZHN

Το love story τους μετρά 4 περίπου χρόνια, αλλά η γνωριμία τους πολλά περισσότερα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη όσο ακόμη ήταν αμφότεροι παντρεμένοι με τους πρώην συζύγους τους. Όσον αφορά τη Βάσω Λασκαράκη, αναφερόμαστε φυσικά στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο έχει αποκτήσει και τη μοναχοκόρη της, Εύα.

Ο γάμος τους έγινε στο νησί που γνωρίστηκαν, στις 29 Απριλίου 2019- τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν για φαγητό, και είχαν ήδη μεγάλη οικειότητα και χημεία. «Μιλούσαμε ώρες ατελείωτες στο τηλέφωνο», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Dot.

https://www.instagram.com/p/B5OH7k3hV1Y

Ειδικά για τον γάμο της και την απόφασή τους να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητά του, η Βάσω Λασκαράκη είχε πει στο «Καλύτερα δε γίνεται» μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού και στον Κώστα Τσουρό: «Ο γάμος μας έγινε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Η κανονική μας ημερομηνία, το αρχικό μας σχέδιο, ήταν να γίνει 29 Ιουνίου, αλλά επειδή άρχισε να μαθαίνεται και να το ψάχνουν πολλοί, αποφασίσαμε μία εβδομάδα πριν το Πάσχα να γίνει. Χτύπησαν τα καμπανάκια. Ούτε καν οι δικοί μας δεν το ξέρανε. Θέλαμε να είμαστε μόνοι μας και να κρατήσουμε για εμάς. Ήταν πολύ ωραία. Μπόρεσα και εγώ να το βιώσω καλύτερα!».

https://www.instagram.com/p/COQjGoDBF9l
https://www.instagram.com/p/CJ-p_JnhE0X
https://www.instagram.com/p/B_k9GX5JMyG

Σε άλλη συνέντευξή της, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε πει για τον Λευτέρη Σουλτάτο: «Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει ένας γάμος, μια σχέση... Έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό. (…)Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο…Μού αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι».

Ενώ στην εκπομπή «Ελένη», έκανε κάθε γυναίκα να πιστέψει στο παραμύθι: «Όταν παθαίνεις αυτή τη φοβία και λες πρέπει να μηδενίσω και να ξαναρχίσω από την αρχή, δεν πιστεύεις ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που στα 40 θα το στρίψεις αλλιώς το τιμόνι. Νομίζω ότι το κατάφερε με το σπαθί του δικαιωματικά. Όταν είχα πανικοβληθεί τον πρώτο καιρό που μου συνέβαινε κάτι που δεν μπορούσα να ερμηνεύσω, μου είχε πει η ψυχολόγος μου ότι οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν γιατί αν συναντηθούν σε μια άλλη στιγμή, μπορεί απλά να προσπεράσουν. Και είπα αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή; Γιατί πριν από 10 χρόνια δεν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αυτό τα λέει όλα η αγάπη φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονες».

Ενδιαφέρον έχουν και τα όσα εξομολογήθηκε η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξη της στο περιοδικό «People» και την Πένυ Θωμοπούλου:

-Είσαι ερωτευμένη;

Ναι, είμαι.

-Ο έρωτας όσο περνάνε τα χρόνια αλλάζει μορφή;

Αλλάζουμε εμείς ανάλογα με την ηλικία μας. Αλλάζουν τα θέλω και οι απαιτήσεις μας. Όταν είσαι νέος, ερωτεύεσαι πράγματα στιγμιαία. Με τα χρόνια αλλάζουν τα δεδομένα, γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και ερωτεύεσαι σιγά σιγά.

-Πόσο εύκολο είναι να κάνεις μια σχέση όταν έχεις ένα παιδί;

Καθόλου. Έχεις πολύ μεγαλύτερη αγωνία και άγχος. Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, ισορροπία, πολύ μικρά βήματα κάθε φορά και πρέπει να υπάρχει η διάθεση και η συμβολή ειδικών για να δημιουργηθεί μια νέα, υγιής σχέση.

-Το ότι μιλάς για τη νέα σου σχέση σημαίνει πως…

Είναι σοβαρή. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες κι εγώ ένιωθα καλά και σίγουρη για τον σύντροφό μου, θεώρησα ότι θα ήταν υποκριτικό να κάνω κάτι άλλο.

-Τι σε έκανε να νιώσεις σίγουρη;

Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται με λόγια. Δεν συνέβη ξαφνικά, συνέβη σταδιακά, αλλά ξύπνησα μια μέρα και ένιωσα πως «Εδώ είμαι». Πάντα, φυσικά, με μια παιδική αναρώτηση, «Έτσι είναι;».

https://www.instagram.com/p/B4S8CiDBNyZ
https://www.instagram.com/p/B6FjIg4Bf5M

«Όταν πηγαίνω σε γάμους άλλων, συγκινούμαι για τους φίλους μου. Εγώ δεν ξέρω γιατί δεν το ήθελα ποτέ. Το έψαξα και με την ψυχοθεραπεία. Υπάρχει σίγουρα κάποιος λόγος που γίνονται όλα αυτά και σίγουρα υπάρχει και κάποιος λόγος που δεν θες ή αποφεύγεις κάποια πράγματα», είχε πει σε άλλη της συνέντευξη στην Ελεωνόρα Μελέτη και την εκπομπή Μεσάνυχτα.

Και επειδή η Βάσω Λασκαράκη είναι μια γυναίκα που δεν «φωτίζει» μόνο τις ευχάριστες στιγμές της, έχει αναφερθεί και στις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν τον Σεπτέμβρη του 2017 πήρε διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Στην εκπομπή «Μαμάδες», εξήγησε και πώς διαχειρίστηκαν το συγκεκριμένο γεγονός για την καλύτερη δυνατή έκβαση και φυσικά την ευημερία του παιδιού τους. «Καμία απόφαση διαζυγίου, ειδικά όταν υπάρχει κι ένα παιδί, δεν είναι εύκολη. Η Εύα ήταν τότε τεσσάρων ετών, οπότε καθίσαμε κάτω, βάλαμε στην άκρη ότι διαφορές είχαμε και συμβουλευτήκαμε μια ψυχολόγο και μια παιδοψυχολόγο. Μας είπαν πώς πρέπει να το χειριστούμε, τι είναι αυτά που πρέπει να πούμε, ποιες αντιδράσεις να περιμένουμε.

Και πιστεύω ότι αυτό ήταν κάτι που μας βοήθησε πολύ πρώτα απ’ όλα στη δική μας ψυχολογία για το πώς θα το χειριστούμε γιατί εκείνη τη στιγμή πρέπει να είναι πολύ ψύχραιμος, πρέπει να αφήσεις τα πάντα στην άκρη και να πας ως γονιός με τον άλλον για ένα κοινό καλό που είναι το παιδί».