Στο νοσοκομείο για ράμματα η Μαρία Ηλιάκη

Στο νοσοκομείο για ράμματα η Μαρία Ηλιάκη

Ένα ατύχημα στο σπίτι οδήγησε την παρουσιάστρια στο νοσοκομείο παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Τη γιορτή της έχει σήμερα η Μαρία Ηλιάκη κι εκεί που περιμέναμε να κάνει κάποια ανάρτηση για τον Δεκαπενταύγουστο, το πρώτο της story για την ημέρα είναι το ατύχημα που είχε χτες (14/8).

Η Μαρία Ηλιάκη στο νοσοκομείο για ράμματα

Η 44χρονη παρουσιάστρια είχε τρεξίματα την Κυριακή, αφού χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για ράμματα. Ένα ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι, με τρόπο που δε φανταζόταν οδήγησε στο αποτέλεσμα που έδειξε στους followers της μέσα από ένα βίντεο.

Η Ηλιάκη, δείχνοντας το τυλιγμένο δάχτυλό της στον φακό, εξήγησε στους φανς τι συνέβη και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο παραμονές Δεκαπενταύγουστου.

«Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους. Ήταν μία υπέροχη παραμονή Δεκαπενταύγουστου… 4 ράμματα. Κάπως έτσι πέρασα χτες το βράδυ. 4 ράμματα στο δαχτυλάκι. Θα μπορούσε να ήταν τένοντας, οπότε λέω Δόξα Τω Θεώ και κάνω τον σταυρό μου. Βοήθησε η Παναγία για άλλη μία φορά. Παρ’ όλα αυτά, 4 ωραία ραμματάκια, έσπασε ένα πιάτο στο χέρι μου. Δεν κατάλαβα πώς. Έκανα αντιτετανικό ορό. Πολύ ωραία εμπειρία κι αυτή. Στον πωπό το κάνουν, δεν το ήξερα. Αυτά. 4 ραμματάκια. Τώρα, λέει, θα πρέπει να κάνω μπάνιο έτσι (σηκώνει ψηλά το χέρι) στη θάλασσα, να το κρατάω ψηλά το χέρι και στο μπάνιο που μόλις έκανα (στο σπίτι) έβαλα μία σακούλα και το έδεσα και δεν πέρασε νερό. Αυτά, έτσι. Καλή εβδομάδα να έχουμε, που θα την έχουμε, γιατί υπάρχουν και χειρότερα», ακούγεται να λέει η Ηλιάκη.

«Χρόνια πολλά Μαρία»- 10 Ελληνίδες celebrities που γιορτάζουν σήμερα και θα ήθελες να τους ευχηθείς

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε μαμά το 2021 και έκτοτε δημοσιεύει συχνά υλικό σχετικό με την κορούλα της, θέλοντας να μοιραστεί την εμπειρία της αλλά και να βοηθήσει μανούλες που την ακολουθούν.

Τον περασμένο Ιούλιο, μάλιστα, η παρουσιάστρια μίλησε για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο με τη μικρή.

«Εμείς τώρα περνάμε την περίοδο ‘Θέλω μόνο τη μαμά μου’. Τύπου κατεβάζω τα σκουπίδια; Κλαίει, πλαντάζει, λες και θα πάω μετανάστρια στην Αυστραλία και θα λείψω 20 χρόνια. Πάω να πάρω κάτι από το ταχυδρομείο κάτω; Σπαράζει. Μπήκα, λοιπόν, κι εγώ και διάβασα ότι το παθαίνουν αυτό αυτούς τους μήνες τα παιδιά κι ότι είναι το άγχος του αποχωρισμού από τη μαμά, ότι πρέπει η μαμά να εξηγεί. Και κάθομαι κι εγώ και εξηγώ. ‘Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα κατεβάσει τα σκουπίδια. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα λείψει πέντε λεπτά και θα γυρίσει. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα πάει να κάνει το πιπί της’. Δεν… ‘Μαμά’», είπε στο βίντεό της η Ηλιάκη, ώσπου η μικρή ακούστηκε από πίσω και η παρουσιάστρια είπε: «Ναι, για σένα λέω. Όλη την ώρα ‘μαμά’. Μαμά και κλάμα. Αυτό. Φαντάζομαι κάποιες το ξέρετε, κάποιες θα το μάθετε», είπε.