Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εύχεται στις «ζουζουνίτσες» της με μία σπάνια φωτογραφία τους στην παραλία

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εύχεται στις «ζουζουνίτσες» της με μία σπάνια φωτογραφία τους στην παραλία

Οι κορούλες της παρουσιάστριας γιορτάζουν και η ευχή που δέχτηκαν από τη μαμά τους είναι πολύ τρυφερή.

Μεγάλη γιορτή η σημερινή για όλη την Ελλάδα, αφού όχι μόνο γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, αλλά και πολλοί, άντρες και γυναίκες, έχουν την ονομαστική τους εορτή. Ανάμεσα σε αυτούς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που γιορτάζουν και τα δύο κοριτσάκια της, η Νάγια και η Μαρία.

Η ευχή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις «ζουζουνίτσες» της

Η 40χρονη παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία να κάνει μία ανάρτηση για τον Δεκαπενταύγουστο, ώστε πρώτα απ’ όλα να ευχηθεί στις κόρες της που γιορτάζουν, αλλά μαζί με εκείνες και η μαμά της, η αδερφή της, η πεθερά της, οι κουμπάρες της και η βαπτιστήρα της. Οπότε μάλλον θα βρίσκεται ολημερίς στα τηλέφωνα σήμερα για τις απαραίτητες ευχές.

https://www.instagram.com/p/ChRmpcpjDq9

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή. Εύχομαι η Παναγία να είναι πάντα στο πλευρό μας.

Υγεία, χαμόγελα και αγάπη σε όλα τα σπίτια.

Εμένα σήμερα γιορτάζουν οι ζουζούνιτσες μου. Η Παναγιώτα (Νάγια) και η Μαρία (Μαιρούλα). Γιορτάζει φυσικά η μαμά μου, η αδελφή μου, η πεθερά μου, οι κουμπάρες μου και η βαπτιστήρα μου. Φαντάζομαι είστε σε μία παρόμοια κατάσταση οπότε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Φιλιά σε όλους. ❤️

Εύχομαι η Παναγιά να μας προστατεύει», έγραψε η Τσιμτσιλή στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Μαζί με το post, όμως, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της και μία φωτογραφία με τις κόρες της να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην παραλία κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

Ο γάμος της με τον Θέμη Σοφό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παντρεύτηκε τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό στις 25 Ιουνίου του 2022. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τη Νάγια (9 ετών), τη Μαίρη (8 ετών) και τον Γιάννη (4 ετών).

Η αγάπη και ο έρωτας του ζευγαριού είναι όλο και πιο δυνατά όσο περνάει ο καιρός. Πρόσφατα, μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε ένα story με τον σύζυγό της και την επιγραφή: «Πάντα στο πλευρό σου».

tsimtsili3.jpg

«Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου» - Η τρυφερή αφιέρωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον σύζυγό της