Η Δανάη Λιβιεράτου πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του Pablo Miller

Η Δανάη Λιβιεράτου πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του Pablo Miller

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και η νέα φωτογραφία αποτελεί την απόδειξη.

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller εμφανίζονται μαζί δημόσια αρκετούς μήνες πια. Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του, κάνει διακοπές μαζί στους πιο όμορφους προορισμούς και δε διστάζει να απαθανατιστεί σε τρυφερά τετ-α-τετ στο Instagram.

Η Δανάη Λιβιεράτου στην αγκαλιά του Pablo Miller

Το ζευγάρι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δείχνει τον έρωτα και την ευτυχία που νιώθει. Σε πρόσφατη λήψη, η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου πόζαρε στην αγκαλιά του καλού της. Φαίνεται πως ο Pablo τη σήκωσε στα χέρια και εκείνη βρισκόταν πάνω του σε ξέφρενη διάθεση.

danai_livieratou_pablo_miller_diakopes5_agkalia.jpg

Οι αναρτήσεις δε σταματούν...

Η Δανάη Λιβιεράτου έβαλε το πιο hot μαγιό της και έκανε τη viral ερώτηση του Johnny Depp

Ένα «όνειρο» η νέα φωτογραφία του ζευγαριού

Στην πρόσφατη φωτογραφία που τράβηξε ο Miller την καλή του, τα συναισθήματα που αναδύονται είναι πολύ προφανή. Ο μουσικός έχει πιάσει το πρόσωπο της Δανάης, πιέζοντας τρυφερά τα μάγουλά της, ενώ ως σχόλιο έγραψε: «rêve», δηλαδή «όνειρο». Και η Δανάη γρήγορα έκανε repost.

danai_livieratou_pablo_miller.jpg

Οι διακοπές της Δανάης σε όλον τον κόσμο

Αυτό το καλοκαίρι, η Δανάη έχει επισκεφτεί διάφορα μέρη, από νησιά, όπως η Μύκονος, μέχρι τη Γροιλανδία.

https://www.instagram.com/p/Cf6nchjKsho

Η Γροιλανδία αποτελεί και τον προορισμό που επέλεξε μαζί με την αδερφή της, Νεφέλη, μετά την αποφοίτηση της τελευταίας από το πανεπιστήμιο στο Bath.

https://www.instagram.com/p/CggyrtGOJe3

Οι διακοπές με τον Pablo Miller

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller αρχίζουν να εξελίσσονται σε ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια. Κι αυτό γιατί όποτε τους βλέπουμε, είτε είναι αγκαλιασμένοι είτε χαμογελούν είτε τέλος πάντων δείχνουν να είναι πολύ ξέγνοιαστοι και ασφαλείς ο ένας στα χέρια του άλλου.

Μέσα από τις διάφορες φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν, ξεχωρίζει μία όπου η Δανάη βρίσκεται στην αγκαλιά του Pablo, ο οποίος έχει γύρει τρυφερά πάνω στο κεφάλι της.

danai_livieratou_pablo_miller_diakopes.jpg