Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας με τον κατάξανθο γιο τους σε παραλία της Άνδρου

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας με τον κατάξανθο γιο τους σε παραλία της Άνδρου
Instagram

Ποζάρουν ανέμελοι ανήμερα της γιορτή του Παναγιώτη- Αντώνιου. Πλάνα από τις διακοπές τους. 

Όσοι ακολουθούν την Τζένη Μπαλατσινού στο Instagram, γνωρίζουν πως ο λογαριασμός της είναι ομολογουμένως από τους πιο ενεργούς. Οι αναρτήσεις της βέβαια περιορίζονται κυρίως σε motivational quotes ή επαγγελματικά projects και σπάνια σε πιο προσωπικά στιγμιότυπα, κυρίως με την οικογένειά της.

Η τελευταία εδώ και 1,5 χρόνο μετρά ένα ακόμη μέλος, τον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο Κικίλια, τον γιο της παρουσιάστριας με τον Βασίλη Κικίλια που ήρθε στον κόσμο ανήμερα των Χριστουγέννων 2021. Με την Τζένη Μπαλατσινού να έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τη θρησκεία και το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με τον πνευματικό της, δεν είναι να απορούμε που θέλει να περνά τις τόσο σημαντικές ημέρες όπως ο Δεκαπενταύγουστος με την οικογένειά της. Πού αλλού; Στο αγαπημένο της νησί, την «Ιερουσαλήμ του Αιγαίου», όπως πολλοί την αποκαλούν, την Πάτμο.

Την γιορτή της Παναγίας λοιπόν η Τζένη Μπαλατσινού, ο Βασίλης Κικίλιας και ο γιος τους την πέρασαν στην παραλία, κοντά στη φύση. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μάλιστα ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία τους με φόντο τη θάλασσα, την οποία και αγναντεύουν ανενόχλητοι, με τον Κικίλια Junior να κάθεται ανάμεσα στους γονείς του φορώντας το μαγιό και το ψάθινο καπέλο του.

Μάλιστα, δεδομένου ότι το ένα από τα δύο του ονόματα είχε την τιμητική του, ο μικρός Παναγιώτης Αντώνιος γιόρτασε και την ονομαστική του εορτή. «Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες! Αγάπη, υγεία και μια σφιχτή αγκαλιά σε όλους όσους αγαπάμε» ευχήθηκε με τη σειρά της στους διαδικτυακούς της ακολούθους η Τζένη Μπαλατσινού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η μαγική φωτογραφία τραβήχθηκε στην παραλία Μαράθι, που καθιστά την Πάτμο ένα από τους αγαπημένους προορισμούς των θαυμαστών του ποιοτικού τουρισμού.

https://www.instagram.com/p/ChRuUt6LbR4

Θυμίζουμε ότι το «διπλό» όνομα του μικρού οφείλεται αφενός στον πεθερό της που ονομάζεται Παναγιώτης και αφετέρου, το «Αντώνης» στο γεγονός ότι τον είχε τάξει σε ένα μικρό παρεκκλήσι στη Μονή Ευαγγελισμού στην Πάτμο.

Από την ίδια τοποθεσία ανέβασε σχετική ευχετήρια λήψη και ο πολιτικός και Υπουργός Τουρισμού, απαθανατίζοντας μια πανέμορφη γραφική εκκλησία. Και αν αυτό δεν είναι προώθηση των διακοπών στην Ελλάδα, τότε τι είναι;

«Η Παναγία να μας προστατεύει, μεγάλη η χάρη Της! Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Χρόνια πολλά στον Παναγιώτη μας» έγραψε αναφερόμενος και εκείνος στον γιο του.

https://www.instagram.com/p/ChRZdqMsHE9

Μερικές ημέρες πριν, ο Βασίλης Κικίλιας είχε φωτογραφήσει ξανά τον 1,5 έτους γιο τους να περπατά αμέριμνος στα δρομάκια του νησιού.

https://www.instagram.com/p/ChEpgj2MT1J

Ενώ τον Ιούνιο, με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα, είχε ανεβάσει μαζί με τον μπαμπά και τον γιο του, μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Η Τζένη Μπαλατσινού είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της- κατά την οποία κινδύνευσε και η ζωή της, λίγους μήνες μετά τη γέννα στο περιοδικό Down Town.

«Ήμουν έγκυος τριών μηνών όταν έπρεπε να ταξιδέψω στην Αμερική με πολύ μεγάλο ρίσκο, για να βρεθώ δίπλα στη μεγάλη μου κόρη, την Αμαλία. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα τηλέφωνο που χτυπάει και σου λένε από την άλλη γραμμή πως το παιδί σου, που βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης, είχε ένα σοβαρό τροχαίο και μπαίνει για επέμβαση ενώ εσύ βρίσκεσαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Θυμάμαι πως άκουσα τη φωνή της για ένα λεπτό πριν μπει στο χειρουργείο και μετά λιποθύμησα. Ως γονιός όμως έχεις ευθύνη και η ευθύνη είναι καταλυτική απέναντι στον φόβο» είχε πει αρχικά για το τροχαίο ατύχημα της μεγαλύτερης κόρης της Αμαλίας Κωστοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CdS5KQZsLau

«Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος. Kάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί… Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου».

https://www.instagram.com/p/CcsMPapsrps

Για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Βασίλης Κικίλιας και τη γέννηση του γιου τους, είχε αποκαλύψει: «Με τον Βασίλη όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα πολύ γρήγορα κάποιον στα παιδιά μου, αλλά και γιατί συγκατοικήσαμε αμέσως. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλώς ενθουσιασμός. Το παλέψαμε αρκετά και οι δύο για να μην είμαστε μαζί (γέλια), αλλά τελικά αυτό το αόρατο νήμα που μας έδεσε από την αρχή δεν κόπηκε ποτέ. Όταν αποφασίσαμε να είμαστε ξανά μαζί δεν το είπαμε σε κανέναν ώστε να προφυλαχτούμε από τη δημοσιότητα και τις γνώμες των άλλων. Τότε καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να ζούμε χώρια» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε ότι η πρόταση γάμου της έγινε στον καναπέ έπειτα από πολύ Netflix, όπου πολύ τρυφερά της είπε: «Θέλω να είμαστε επίσημα οικογένεια. Τι λες;».

Σε άλλη της συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, είχε προχωρήσει σε μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις: «Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη ότι υπάρχει μία δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα υποβαθμίσει αυτή τη δυσκολία. Ο Βασίλης εκτός άνδρας της ζωής μου, είναι και ο φύλακας άγγελός μου, αν δεν είχε ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι γι΄αυτό που συνέβη. Όταν μπήκα να γεννήσω δεν το ήξερε κανείς, ούτε οι γονείς, ούτε τα παιδιά μου, πήρα την μοναχή μου στην Πάτμο, ήμουν πάρα πολύ τυχερή, κινδύνευσε η ζωή μου».