Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η Ελληνίδα Scarlett Johansson που φέρεται να έχει σχέση με τον Χρήστο Μάστορα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η Ελληνίδα Scarlett Johansson που φέρεται να έχει σχέση με τον Χρήστο Μάστορα
Instagram

Φωτογραφίες της 26χρονης καλλονής. 

Δεν πάνε πολλές ημέρες από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η φήμη πως το νέο καυτό ζευγάρι στην πόλη είναι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Αυτός περιζήτητος εργένης που μετά τον χωρισμό του με τη Χριστίνα Παπαδέλλη, παραμένει άγνωστο το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εκείνη εντυπωσιακό μοντέλο που μετά τον χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της Κωνσταντίνο Κυριάκου, παραμένει εξίσου άγνωστο πώς πορεύεται στα προσωπικά της.

Soula Knows: Η αποκάλυψη του ειδυλλίου

Όλα άρχισαν για ακόμη μια φορά από τον viral λογαριασμό Soula Glamorous που έχει κατά καιρούς αποκαλύψει αρκετά ακόμη φρέσκα ειδύλλια, χωρισμούς, εγκυμοσύνες και γενικά spicy gossip news. Από τότε λοιπόν που η γνωστή Soula έκανε λόγο για νέο έρωτα ανάμεσά τους, όλοι άρχισαν να υποψιάζονται πως όντως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι εθεάθησαν μαζί για ποτό σε γνωστό μαγαζί στην Καλλιθέα, όπου και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα και πάλι με τη Soula Glamorous, ο τραγουδιστής και front man του συγκροτήματος MEΛΙSSES και η Influencer ήταν διαχυτικοί και δεν προσπαθούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, φεύγοντας από το κλαμπ, επέστρεψαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

1660648880820-840334265-Untitled.png

Εκείνος έδωσε τη δική του απάντηση όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο για το Κοσμοράδιο 95.1. αν ισχύουν οι εν λόγω φήμες. «Δεν έχω σχέση. Είμαι ελεύθερος. Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. Μια αμερικάνικη παροιμία λέει γράψε σωστά το όνομά μου. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να εκθέτω ανθρώπους που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Είναι δεν είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα, ένα πράγμα είναι σίγουρο για την 26χρονη καλλονή και σχετίζεται με αυτό που όλοι πρόσεξαν όταν την είδαν για πρώτη φορά στην οθόνη τους. Τότε, που εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM στην οντισιόν της στα casting του πρώτου κύκλου: Ότι μοιάζει με της Scarlett Johansson.

https://www.instagram.com/p/ChM2S5zMLwI
https://www.instagram.com/p/CgcPSDYM-bt

Ακολούθησε η συμμετοχή της στο παιχνίδι, αφού προκρίθηκε και μπήκε στο σπίτι, μέχρι να αποχωρήσει τελικά οικειοθελώς. Η παρουσία της ήταν έντονη, δημιούργησε φιλίες αλλά και έχθρες και τελικά ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει πια στο παιχνίδι.

Αμέσως μετά την αποχώρησή της, είχε βρεθεί καλεσμένη στη Φωλιά των Κούκου, ως είθισται για κάθε αποχωρήσασα του reality μοντέλων. Εκεί για ακόμη μια φορά μίλησε «χωρίς φίλτρο» για όσα την ενόχλησαν.

Πολλοί ήταν όσοι θεωρούσαν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη φαβορί και για τη μεγάλη νίκη αφού είχε όλα τα φόντα για να αναδειχθεί στο Greece’s Next Top Model. Με καταγωγή από το Αγρίνιο, έχει πλέον εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα και ασχολείται ενεργά με τα social media, το κανάλι της στο Youtube και φυσικά το προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CfUZ-DHsMCV
https://www.instagram.com/p/Ce8yFhkMMSn
https://www.instagram.com/p/CegVFtGMKUY

Στο κανάλι της μοιράζεται διάφορα tips ομορφιάς και άσκησης, διατροφής και φυσικά στιγμές από την καθημερινότητά της.

Όσον αφορά την ομοιότητά της με την Αμερικανίδα σταρ του σινεμά, το βλέμμα, τα μάτια, τα χείλη και τα μαλλιά της σίγουρα αποτελούν μερικούς από τους παράγοντες που μερικοί την αποκαλούν μέχρι και σωσία της.

https://www.instagram.com/p/CdLL299s9-v
https://www.instagram.com/p/Cc7i_TDMnps
https://www.instagram.com/p/CckhHaFMvrS
https://www.instagram.com/p/CbkYXTXs0WH
https://www.instagram.com/p/CazJG3kspiB

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, για τις τελευταίες φήμες και τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, είχε πει σε Instagram Story της όταν ρωτήθηκε από τους διαδικτυακούς της ακολούθους: «Θα σας πω όταν θέλω».

Πάντως, ρεπορτάζ της Real Life θέλει τους δυο τους να κάνουν μαζί διακοπές, περνώντας ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου και διέμειναν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Παλιούρι. Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, του οποίου ο έρωτας δεν κρύβεται.

Όσον αφορά τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, προσωπικό φίλο και συνεργάτη του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου, με τον οποίο είχε σχέση πέντε περίπου χρόνια, η 26χρονη καλλονή είχε δώσει τις δικές της απαντήσεις μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Με τίτλο «Γιατί εξαφανίστηκα ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;», εξηγεί όσα συνέβησαν στη ζωή της που έφεραν σε αυτή ριζικές αλλαγές απαντώντας στις ερωτήσεις των θαυμαστών της.

«Έχω χωρίσει, εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα απλά δεν ήμουν έτοιμη να το πω. Ποιο είναι το κακό με τα social, και με μια σχέση που την ξέρετε και αγαπάτε κι εσείς πολύ τον Κωνσταντίνο και τον έχετε συμπαθήσει; Να το πάρω απ’ την αρχή, έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό… τώρα νιώθω άνετα επιτέλους να το παραδεχθώ και να το πω. Χωρίσαμε μόνο ως ζευγάρι, αυτό λέω συνέχεια.

Με τον Κωνσταντίνο έχουμε μια άψογη σχέση. Εννοείται έγιναν τα unfollow γιατί υπήρχαν τσακωμοί στην αρχή. Επιτέλους έχουμε μια άψογη σχέση γιατί υπάρχουν αληθινά συναισθήματα, γιατί υπάρχει αγάπη πάρα πολλή γι’ αυτόν τον άνθρωπο και από κείνον για μένα. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός, ήταν ένα τεράστιο κομμάτι στη ζωή μου, πέντε χρόνια κοντά ήμασταν μαζί.

Οπότε δύσκολα μπορώ να τον βγάλω κι από τη ζωή μου. Φανταστείτε είναι ακόμη στην καθημερινότητά μου, έχουμε ακόμη κοινές δραστηριότητες μαζί και καφέ θα πιούμε μαζί. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, αγαπιόμαστε τόσο πολύ. Απλά δεν μπορούμε πλέον σαν ζευγάρι να είμαστε μαζί, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ σε αυτή τη ζωή, θα πω εγώ. Αν και δεν έχει συμβεί ποτέ να γυρίσω σε κάτι παλαιότερο».

Μάλιστα, η σχέση της μαζί του είχε συνδεθεί και με την οικειοθελή της αποχώρηση από το reality μοντέλων, αφού έφυγε μετά από μια φωτογράφηση όπου το concept την ήθελε να φιλά το μοντέλο - παρτενέρ της.

Ενώ σε πρόσφατο ξέσπασμά της εναντίον των ρεπόρτερ, εξήγησε ότι με τον Κωνσταντίνο Κυριακού διατηρεί φιλικές πια σχέσεις.

«Επειδή από το πρωί μου το έχετε στείλει πολλοί και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι. Πραγματικά το τελευταίο διάστημα το μόνο που τους ενδιαφέρει τις εκπομπές είναι τι γκόμενο έχω εγώ. Τέλος πάντων. Αν ήθελα να εκμεταλλευτώ για τη δημοσιότητα όπως είπαν ή ότι και καλά πούλησα τον χωρισμό μου για δημοσιότητα, θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ και τη νέα σχέση που μου έβγαλαν. Δεν θα έβγαινα την επόμενη ώρα να το διαψεύσω, θα μπορούσα να αφήσω απλά να λένε.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Τώρα αν θέλω εγώ να είμαι κολλητή με τον πρώην μου, δεν θα τους ρωτήσω κιόλας. Ένας λόγος που δεν θες να ξαναδείξεις την προσωπική σου ζωή είναι αυτός, η πίεση το τελευταίο διάστημα είναι τεράστια και από τους δημοσιογράφους που με παίρνουν τηλέφωνα να τους πω τι; Βγαίνω στο προφίλ μου και λέω σε εσάς ό,τι είναι. Η αλήθεια είναι μόνο αυτή που σας λέω και είμαι απόλυτα ειλικρινής» είχε πει.