Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου: Η 12χρονη κόρη τους, Παναγιώτα -Χρυσηίδα, είναι μια κούκλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου: Η 12χρονη κόρη τους, Παναγιώτα -Χρυσηίδα, είναι μια κούκλα
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Η περήφανη μαμά μοιράστηκε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι καταξιωμένοι ηθοποιοί απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με την 12χρονη κόρη τους, Παναγιώτα – Χρυσηίδα.

Η 54χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με την οικογένειά της και έγραψε πως ο φετινός Δεκαπενταύγουστος ήταν η ομορφότερη ημέρας της ζωής της.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη μητρότητα και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

H σπάνια φωτογραφία με τον Αλέξανδρο Σταύρου και την κόρη τους

Μαμά και κόρη πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές ανήμερα της ονομαστικής τους εορτής και δεν δίστασαν να ποζάρουν στο φακό αγκαλιασμένες. Ο Αλέξανδρος Σταύρου δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ έχοντας στο πλευρό του τα κορίτσια του.

Toumasatou_staurou.jpg

«Η κόρη μας δεν έχει δει αρκετές δουλειές μας, ούτε δικές μου, ούτε του μπαμπά της. Ο δικός μας τρόπος σκέψης ήταν να ακολουθήσουμε τα βήματα ένα ένα, οπότε τώρα που μεγαλώνει θα βλέπει ολοένα και περισσότερα από αυτά που κάνουμε. Υπάρχει, άλλωστε, και το YouTube να βλέπει πράγματα που έχουμε κάνει. Δεν υπήρξε τέτοιο ζήτημα ποτέ. Το παιδί καταλαβαίνει ότι αυτό είναι μια δουλειά», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Κάποια στιγμή μόνο, παλαιότερα, μας είχε πει: “Γιατί βγάζουν όλοι φωτογραφίες μαζί σας; Είναι φίλοι σας;”… Της εξηγήσαμε ότι είναι άνθρωποι που εκτιμούν τη δουλειά μας και ότι είμαστε ευγνώμονες για όλο αυτό και τελείωσε το θέμα εκεί. Άλλωστε, δεν είμαστε κι εμείς άνθρωποι του ντιριντάχτα. Και στο σχολείο, τα παιδιά μπορεί να ασχοληθούν πέντε λεπτά μ’ εμάς, καθώς δεν είναι το δικό μας παιδί το μόνο με αναγνωρίσιμο μπαμπά και μαμά, μετά όμως επιστρέφουν στα δικά τους πράγματα», συμπλήρωσε η δημοφιλής ηθοποιός.

Τόσο η Μαριάννα Τουμασάτου όσο και ο Αλέξανδρος Σταύρου επιθυμούν να προβάλουν τα επαγγελματικά τους βήματα μέσα από τα social media και όχι την προσωπική τους ζωή. Πριν από λίγες ώρες ο ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram την μοναδική φωτογραφία της 12χρονης κόρης τους.

https://www.instagram.com/p/ChT3CRwIoW2

«Σαν από μικροί να προσπαθούμε να πιάσουμε τη στιγμή» σημείωσε ο ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου βλέπουμε την κόρη του να παίζει στη θάλασσα.

Ο γάμος του ζευγαριού

Η τελετή έγινε στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Βαρυμπόμπη, ενώ ακολούθησε δεξίωση σε κέντρο κοντά στην Πάρνηθα, όπου βρίσκεται και το σπίτι τους. Η Μαριάννα Τουμασάτου επέλεξε ένα εφαρμοστό νυφικό δημιουργία του Μάκη Τσέλιου, ενώ από δίπλα ο σύζυγος της Αλέξανδρος Σταύρου, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του. Εμφανώς συγκινημένοι και οι δυο, είχαν για παρανυφάκι την τριών ετών τότε κόρη τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο,3 χρόνια μετά τον πολιτικό του γάμο και τον ερχομό της μονάκριβης κόρης τους.

Πηγή κεντρικής: ndp