Η νέα εμφάνιση του Knox Jolie-Pitt αποδεικνύει πως είναι ίδιος η Angelina Jolie

Η νέα εμφάνιση του Knox Jolie-Pitt αποδεικνύει πως είναι ίδιος η Angelina Jolie

Ο 14χρονος γιος των Brangelina μεγάλωσε πολύ και δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά του εικόνα.

Τα παιδιά της Angelina Jolie και του Brad Pitt έχουν μεγαλώσει αρκετά και οδεύουν πια προς την εφηβεία. Η διάσημη ηθοποιός εντοπίστηκε από τους παπαράτσι με τον μικρότερο γιο της, Knox Jolie-Pitt, κατά τη διάρκεια της πρωινής τους εξόδου στο κέντρο του Los Angeles.

Η έξοδος της Angelina και του Knox για ψώνια

Mαμά και γιος φωτογραφήθηκαν πλάι-πλάι έξω από ένα παντοπωλείο και αίσθηση έκανε το γεγονός ότι ο 14χρονος έχει πια ίδιο ύψος με τη μαμά του. Ο Knox κρατούσε δύο χάρτινες σακούλες με ψώνια ενώ η Αμερικανίδα σταρ περπατούσε δίπλα του εμφανώς ευδιάθετη και με casual διάθεση.

https://www.instagram.com/p/ChUXfQ1uOds

Ο λόγος που η Angelina Jolie δεν πανηγυρίζει τη νίκη της απέναντι στον Brad Pitt

Η 47χρονη παρέδωσε για ακόμη μια φορά μαθήματα στυλ και φινέτσας με το maxi λευκό φόρεμά της, το οποίο συνδύασε με slide πέδιλα και γυαλιά ηλίου. Ο νεαρός Knox επέλεξε μαύρο παντελόνι, λευκό μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η μεγάλη αδερφή του Knox, Zahara Jolie-Pitt, γράφτηκε στο πρώτο έτος σπουδών του Spelman College. Όλα δείχνουν πως η Angelina Jolie απολαμβάνει στο έπακρο αυτές τις ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές με τα παιδιά της, όσο είναι ακόμα στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/ChTX-P8sJSO

Πίσω στο 2008, οι Brangelina αποφάσισαν να πουλήσουν τη φωτογραφία των νεογέννητων διδύμων τους, Vivienne και Knox, έναντι 15.000 δολαρίων, το οποίο διέθεσαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μετά το διαζύγιο η Angelina Jolie έχει την πλήρη κηδεμονία και των έξι παιδιών της οικογένειας τα οποία μεγαλώνει με πολύ αγάπη και στοργή.

Ο 14χρονος Knox μοιάζει ολοένα και περισσότερο στη διάσημη μαμά του ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την έφτασε σε ύψος. Ο νεαρός Knox έχει δανείσει πριν μερικά χρόνια τη φωνή του στο χαρακτήρα Ku Ku στην ταινία Kung Fu Panda 3 και όλοι περιμένουν να δουν εάν θα ακολουθήσει τα χνάρια των διάσημων γονιών του.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα την πρωινή έξοδο μαμάς-γιου στο Los Angeles.

Πηγή κεντρικής: apimages.com