Η Κατερίνα Παπουτσάκη γιορτάζει τα 10 χρόνια του γάμου της και ήδη είναι στο νησί του έρωτά της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Παπουτσάκη γιορτάζει τα 10 χρόνια του γάμου της και ήδη είναι στο νησί του έρωτά της

Μόνο 120 ευρώ είχαν στοιχίσει τότε το νυφικό και τα παπούτσια της Κατερίνας, τα οποία είχε αγοράσει από το Μοναστηράκι. 

Αν και βέρα κρητικιά, η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει λατρεία για ένα ακόμη νησί, τη Δονούσα, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες. Είναι το νησί του έρωτά της Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά και το μέρος στο οποίο έζησε την ωραιότερη μέρα της ζωής της, τον γάμο της. Σε λίγα μόλις 24ωρα θα γιορτάσουν μαζί την δέκατη επέτειο τους. Και αν κάτι έχουμε να θυμόμαστε από αυτόν, ήταν η απλότητά του. Ακόμη και στο budget του. Η πιο όμορφη και η πιο ανέξοδη νύφη ήταν εκείνη τη χρονιά, η Κατερίνα Παπουτσάκη.

https://www.instagram.com/p/Ca-R8fCLqH8

Η νύφη από το Μοναστηράκι

Η Κατερίνα έχει σταθερό πρόγραμμα κάθε χρόνο στις καλοκαιρινές της διακοπές. Προηγείται πάντα μία επίσκεψη στην Σητεία, τόπο καταγωγής της, για να δει τον πατέρα της αλλά και τους παιδικούς της φίλους και να νοσταλγήσει τα ανέμελα καλοκαίρια της. Ο κύκλος του καλοκαιριού κλείνει πάντα κάθε Αύγουστο στην Δονούσα, στο νησί από όπου κατάγεται ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς και εκεί που δημιουργούν οι δύο τους γιοι, ο 9χρονος Μάξιμος και 3χρονος Κίμωνας, τις δικές τους καλοκαιρινές αναμνήσεις. Η αγάπη στο maximum όπως γράφει η Κατερίνα, κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του γιου της.

Το γυμνασμένο σώμα της Κατερίνας Παπουτσάκη δείχνει πως ζει τα καλύτερα της χρόνια

https://www.instagram.com/p/ChUUHAMo9lk

Σε 11 μέρες από σήμερα η ηθοποιός θα γιορτάσει με τον σύζυγό τους τα δέκα χρόνια του γάμου τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2012, ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και καθοριστικός, για αυτό και μόλις 1,5 μήνα μετά, έκαναν τον γάμο τους στην Δονούσα. Η ίδια κατανόησε πως στους περισσότερους από εμάς, είχε κάνει εντύπωση αυτή η express διαδικασία: «Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφασή μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος. Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή»

papoutsaki_pilafas2.jpg

Η Κατερίνα ωστόσο έκανε και την καλύτερη επιλογή για το νυφικό και τα παπούτσια του γάμου. Δεν ήταν μόνο λόγω της βιασύνης να γίνουν όλες οι προετοιμασίες σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αλλά από επιλογή και άποψη. Την ένοιαζε η ουσία και τίποτε άλλο. Δεν πήγε σε μεγάλους οίκους μόδας και το νυφικό της, ένα απλό άσπρο ριχτό φόρεμα το αγόρασε από το Μοναστηράκι μόλις 100 ευρώ ενώ τα σανδάλια με τα οποία το συνδύασε, σε αρχαιοελληνικό στυλ κόστισαν μόνο 20 ευρώ. Πρόσθεσε και μία χρυσή ζώνη στην μέση της και δημιούργησε ένα μοναδικό στυλ, boho νησιώτισσας νύφης. Την εμφάνιση συμπλήρωνε η άσπρη κορδέλα στα μαλλιά της.

papoutsaki.jpg

Η Κατερίνα είχε διηγηθεί και τα ευτράπελα εκείνης της ημέρας του γάμου της. Οι περισσότεροι από τους φίλους - καλεσμένους τους, είχαν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για το μυστήριο και η είδηση διέρρευσε τελευταία στιγμή σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ. «Μέσα στην εκκλησία είχε δύο φωτογράφους. Νομίζαμε όλοι ότι είναι οι δικοί μας φωτογράφοι. Ο ένας όμως δεν ήταν. Είχε μπει μέσα στα μουλωχτά κι εμείς νομίζαμε ότι ήταν δικός μας. Ήταν ένας τύπος ανενόχλητος που φωτογράφιζε. Όταν τον πήραμε χαμπάρι δεν πέρασε πολύ καλά. Τον κυνήγησαν πολύ, η αλήθεια είναι. Δεν πέρασε πολύ καλά, αλλά ήταν πάρα πολύ άσχημο αυτό που έκανε».

Το μυστικό του γάμου τους όλα αυτά τα χρόνια, όπως έχει πει η Κατερίνα, είναι η καλή επικοινωνία που έχουν μεταξύ τους. Αυτό ήταν και το μαγικό στοιχείο της πρώτης τους γνωριμίας. Τους είχαν συστήσει παλαιότερα κοινοί τους φίλοι και όταν ο Παναγιώτης επέστρεψε από την Αμερική όπου ζούσε, στο δεύτερο κιόλας ραντεβού τους, μιλούσαν για 3 ώρες. Τότε κατάλαβαν πως όχι απλά επικοινωνούν πολύ καλά μαζί, αλλά και πως ταιριάζουν.

https://www.instagram.com/p/CJg1Zu1g8OM

Η Κατερίνα πάντως από πολλές αναρτήσεις που κάνει στα social media μας έχει δείξει ξεκάθαρα πως θαυμάζει τον σύζυγό της και στον ρόλο του ως πατέρας.

https://www.instagram.com/p/B-PfuPcg4tu