Μαίρη Συνατσάκη: Οι διακοπές της Mairiboo με τον Ίαν Στρατή και οι λιγούρες της εγκυμοσύνης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μαίρη Συνατσάκη: Οι διακοπές της Mairiboo με τον Ίαν Στρατή και οι λιγούρες της εγκυμοσύνης

Η ανάρτηση του τραγουδιστή για τη δική του κοιλιά και τη διατροφή του και όλες οι φωτογραφίες της 37χρονης αφότου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγους μήνες η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής, αφού πριν το τέλος του χρόνου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι γνωστοποίησε την ευχάριστη είδηση πριν λίγες εβδομάδες με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πελαργού ωστόσο για την ώρα απολαβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο. Πρόσφατα οι δυο τους βρέθηκαν στην Χαλκιδική και η εγκυμονούσα πόζαρε στον φακό, χαρίζοντάς μας μερικά υπέροχα στιγμιότυπα.

Oι λιγούρες της εγκυμοσύνης

Η μέλλουσα μαμά έχει αρχίσει να έχει βραδινές λιγούρες και πριν λίγες ώρες απόλαυσε ένα δημοφιλές γλυκό. Όπως η ίδια δημοσίευσε σε Instagram-story έφαγε ένα λαχταριστό mille feuille, το οποίο και μοιράστηκε με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθούς της.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει τις νέες συνήθειες που απέκτησε λόγω εγκυμοσύνης

gliko_sinatsaki.jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μας δείχνει τα γεύματά της εν μέσω εγκυμοσύνης αφού πρόσφατα έγραψε: «Κάθε μία μισή ωρίτσα και κάτι...», δείχνοντάς μας το πιάτο της, με τυρί, αβοκάντο, ντομάτα και κριτσίνια.

sinatsaki2.jpg

Ο Ίαν Στρατής από την άλλη, πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην παραλία. Ο τραγουδιστής μάς δείχνει την κοιλιά του την οποία με χιουμοριστική διάθεση ...φούσκωσε γράφοντας: «Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά με τα όρια του σώματος σου μπορείς να φτάσεις στο ιδανικό αποτέλεσμα. Μην τα παρατάς. Μπορεί να στερήθηκα πολλά πράγματα όμως η εικόνα μου στον καθρέφτη με δικαιώνει καθημερινά. Και να θυμάσαι! Don’t wish for a great body. Work for it. #bodybuilder #gymworkout #hardworkpaysoffs #bellydancer #dadbod».

https://www.instagram.com/p/ChKvdOjKx5A

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης μοιράστηκε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Ποζάροντας στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, κατέγραψε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις στη λεζάντα της ανάρτησής της, το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε η μέλλουσα μαμά δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Το χρονικό της σχέσης τους

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και η συγκατοίκηση έγινε από την αρχή της σχέση τους. Σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, η 37χρονη influencer και ο 30χρονος τραγουδοποιός δεν κρύβουν την επιθυμία τους να δημιουργήσουν πολύ σύντομα τη δική τους οικογένεια.

«Αγαπούν πολύ και οι δυο τα παιδιά και ονειρεύονται τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δικό τους μωράκι. Νιώθουμε όλοι ότι αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει», ανέφερε στο ΟΚ πηγή από το στενό τους περιβάλλον.

Πηγή κεντρικής: mairiboo

Όλες οι φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη αφότου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της