Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκουράζεται στη Χαλκιδική και η νέα φωτογραφία με τον γιο της είναι μοναδική

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκουράζεται στη Χαλκιδική και η νέα φωτογραφία με τον γιο της είναι μοναδική

Η αγκαλιά με τον γιο της Φίλιππο στην πισίνα και όλες οι φορές που η παρουσιάστρια πόζαρε με μαγιό φέτος το καλοκαίρι.

Το φετινό καλοκαίρι για τη Σίσσυ Χρηστίδου είναι αφιερωμένο σε φίλους, χαλάρωση και φυσικά στα δύο αγοράκια της που δεν αποχωρίζεται στιγμή από δίπλα της. Μετά τις εναλλακτικές διακοπές στη Σαμοθράκη παρέα με την καλή της φίλη Χριστίνα Κοντοβά, οι οποίες περιλάμβαναν κολύμπι σε καταρράκτες και πεζοπορία σε φαράγγια, η παρουσιάστρια συνεχίζει το καλοκαιρινό tour της σε έναν αγαπημένο προορισμό.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

«Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις» λέει η Σίσσυ Χρηστίδου στον γιο της που έχει γενέθλια

Λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το πλατό του Mega, η παρουσιάστρια προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τους γιους της, Φίλιππο-Ραφαήλ και Μιχαήλ-Άγγελο, και να φορτίσει τις μπαταρίες της, με την αφοσιωμένη μανούλα να μοιράζεται οικογενειακές στιγμές με τους followers της στο Instagram.

To βράδυ της Τετάρτης (17/8), η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια δημοσίευση στην οποία φορά ένα μαύρο μπικίνι που αναδεικνύει υπέροχα τις καμπύλες της και παίζει με τον μεγάλο της γιο Φίλιππο στην πισίνα του ξενοδοχείου.

https://www.instagram.com/p/ChXYh8RrYWZ

«Drops of heaven & joy», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας και η εικόνα μαμάς-γιου που μας χάρισε, είναι ό,τι πιο cute έχουμε δει τελευταία.

Όλες οι φορές που η Σίσσυ πόζαρε με μαγιό φέτος το καλοκαίρι

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό, παρόλο που νιώθει υπέροχα με το σώμα της, ωστόσο κάθε φορά που το κάνει ενθουσιάζει τους followers της στο Instagtam.

Διαθέτοντας ένα juicy και υπέροχο σώμα, η παρουσιάστρια καταφέρνει να το αναδεικνύει είτε φορώντας ολόσωμα high leg μαγιό είτε μπικίνι που ταιριάζουν υπέροχα στον σωματότυπό της.

Παρακάτω θα βρεις όλες τις φωτογραφίες με μαγιό της Σίσσυς Χρηστίδου από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της.

Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές της Σίσσυς, πέρα από τη Χαλκιδική και τη Σαμοθράκη, περιλάμβαναν ένα road trip στην Λέσβο, ενώ είχαν προηγηθεί μίνι διακοπές με τα παιδιά της στο Χορευτό Πηλίου.

Με γεμάτες μπαταρίες, ξεκούραστη, μα πάνω από όλα πολύ χαρούμενη, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πλέον πανέτοιμη για να επιστρέψει στην Αθήνα και να προετοιμαστεί για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή φωτογραφιών: @sissychristidou