Η Βρισηίδα Ανδριώτου εγκαταλείπει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη για τα μάτια του Μαρτίκα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου εγκαταλείπει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη για τα μάτια του Μαρτίκα

Η μεγάλη απόφαση που πήρε η πρώην παίκτρια του Survivor και το νέο ξεκίνημα στη ζωή της.

Έναν φλογερό και πολύ έντονο έρωτα ζουν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, και όπως φαίνεται αυτή η σχέση εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο, αφού η πρώην παίκτρια του Survivor ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια και να μετακομίσει στην Αθήνα για χάρη του καλού της.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Βρισηίδα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν σε ερώτηση που δέχτηκε από follower της σε ένα Q&A που έκανε σχετικά με το αν σκοπεύει να αφήσει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, εκείνη αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της μια για πάντα.

Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου: Full in love στις διακοπές τους στις Κυκλάδες μετά το Survivor

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε: «Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα».

298840255_7882262515180674_7201993636160003851_n.jpg

Τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα τη βραδιά του ημιτελικού του Survivor, η Βρισηίδα είχε μιλήσει στο Queen.gr και μην μπορώντας να κρύψει τα συναισθήματά της για τον Σπύρο Μαρτίκα, είχε παραδεχτεί πως από Σεπτέμβριο θα συγκατοικήσουν.

«Το ζούμε με τον Σπύρο. Είναι δύσκολο το Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Αν όλα πάνε καλά, όμως, από Σεπτέμβρη θα συγκατοικήσουμε» στην Αθήνα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

Σε συνέντευξή του, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε αποκαλύψει από τη μεριά του ότι σκέφτονται να συγκατοικήσουν ώστε να μηδενίσουν την απόσταση που τους χωρίζει: «Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται».

Full in love η Βρισηίδα και ο Σπύρος στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Το ζευγάρι απόλαυσε στο 100% τις καλοκαιρινές του διακοπές φέτος και οι δυο τους πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές ζώντας τον έρωτά τους στο έπακρο. Και πού δεν πήγαν... Από την Πάρο στη Μύκονο και από το Saint Tropez στη Χαλκιδική, η Βρισηίδα και ο Σπύρος «το έζησαν» για τα καλά, με τις φωτογραφίες στα social media «να δίνουν και να παίρνουν».

https://www.instagram.com/p/Cg-Bn02r3jn

Στην παρακάτω photo gallery θα πάρεις μια γεύση από τις καλοκαιρινές διακοπές του αγαπημένου ζευγαριού:

Πηγή φωτογραφιών: @spirosmartikas @vrisiida_andrio