H Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Κεφαλονιά για τον γάμο - Το φόρεμα και οι φωτογραφίες

H Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Κεφαλονιά για τον γάμο - Το φόρεμα και οι φωτογραφίες

Η 37χρονη απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στα επτάνησα με της αγαπημένα πρόσωπα.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ξεχωριστό για την Κατερίνα Καινούργιου αφού θα γίνει κουμπάρα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια του Alpha θα παντρέψει την καλή φίλη και συνεργάτιδα της Μάιρα Γρυπαίου με τον Κώστα Τζιώτη.

Το μυστήριο θα γίνει δίπλα στη θάλασσα σε ένα γραφικό ξωκλήσι στη Βάτσα στην Κεφαλονιά, στο νησί από όπου κατάγεται η hair stylist. Η οικοδέσποινα του «Super Katerina» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο νησί του Ιονίου για τις τελικές προετοιμασίες πριν από το μυστήριο που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφθηκε το ατελιέ της σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη, με στόχο να βρει το εντυπωσιακό φόρεμα που θα φορέσει για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

1660893621636-823809580-katken4.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζει τον πιο όμορφο γάμο στις 20 Αυγούστου

Oι ξέγνοιαστες στιγμές της παρουσιάστριας στην Κεφαλονιά με αγαπημένα πρόσωπα

Καλεσμένοι στον γάμο είναι φυσικά και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής «Super Katerina», Θέμης Μάλλης, αλλά και οι συνεργάτιδες και οι φίλες της παρουσιάστριας, Γεωργία Παντελέ και Ρόζα Βακονίδου.

Η φιλία και η κουμπαριά με την Μάιρα Γρυπαίου

Η φιλία της Μάιρας Γρυπαίου και της Κατερίνας Καινούργιου μετρά αρκετά χρόνια. Η γνωστή hair stylish επιμελείται τα μαλλιά της παρουσιάστριας τις τελευταίες 7 σεζόν, από την εποχή που η Κατερίνα Καινούργιου ανήκε στο δυναμικό του Open.

Πριν από δυο χρόνια, στην τελευταία εκπομπή του «Ευτυχείτε» στο Open, η «Κatken» κάλεσε την Μάιρα να βγει στην εκπομπή και να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις του Survivor. Ένα βίντεο που έπεσε on air ήταν τελικά μία δημόσια εξομολόγηση του συντρόφου της κομμώτριας, Κώστα, ο οποίος είχε οργανώσει πρόταση γάμου έκπληξη με την βοήθεια της παρουσιάστριας.

https://www.instagram.com/p/B7OZ7PRl2iC

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να τους ζητήσει να γίνουν κουμπάροι, με το ζευγάρι να αποδέχεται την πρόταση.

παντρέψει και φυσικά το ζευγάρι το δέχτηκε με χαρά. Τότε συγκινημένη είχε μιλήσει για την συνεργάτιδά της: «Να υποδεχτούμε την καλύτερη κομμώτρια όλων των εποχών. Είναι το πιο καλό κορίτσι που έχω γνωρίσει και παράλληλα το πιο ταλαντούχο πλάσμα. Εκτός από συνεργάτιδα, είναι μία από τις καλύτερες φίλες που είχα στην ζωή μου, είναι άνθρωπος μου. Είναι σαν να έγινε πρόταση γάμου σε εμένα σήμερα»

Πηγή κεντρικής: katken85