Η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε από μικρή τι άνθρωπος ήθελε να είναι και το είπε με την πιο τρολ διάθεση

Η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε από μικρή τι άνθρωπος ήθελε να είναι και το είπε με την πιο τρολ διάθεση
Instagram

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα επέστρεψε στην Αμερική και άρχισε τα cool stories της.

Η Σοφία Καρβέλα είναι πια πίσω στην Αμερική. Οι διακοπές της στην Ελλάδα πέρασαν γεμάτες στιγμές με τους αγαπημένους της ανθρώπους, reunion με τη μαμά και τον μπαμπά της και πολλά μπάνια στη θάλασσα.

Ο λογαριασμός της κόρης της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα γέμισε με αναρτήσεις που έδειχναν πόσο όμορφα περνούσε με φόντο το απέραντο μπλε και τις ομορφιές της Ελλάδας.

H ατάκα που είδε η Σοφία Καρβέλα στα social media

Τώρα που επέστρεψε στη βάση της, η Καρβέλα είπε να κάνει ένα από τα κλασικά, cool stories της για να σχολιάσει μία ατάκα που είδε στα social media.

sofia_karvela_quote_zois2.jpg

«Αποφάσισε πώς θα συμπεριφερόταν ο άνθρωπος που θέλεις να γίνει και μετά συμπεριφέρσου με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο», έγραφε το quote.

Μόλις, λοιπόν, η Σοφία το εντόπισε, το έκανε repost, όχι, όμως, πριν προσθέσει το δικό της σχόλιο.

«Σε πολύ μικρή ηλικία, αποφάσισα ότι ήταν καταπληκτική ιδέα να συμπεριφέρομαι σαν ένας cool μ*****ς («cool d*ck»). Σκέφτηκα ότι οι καλοί άνθρωποι την πατάνε περισσότερο από τους όχι καλούς ανθρώπους. Και πιστέψτε με Mel και Tom (σ.σ. οι άνθρωποι στο αρχικό quote), επιμένω σε αυτό ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο», έγραψε στην απάντησή της, θυμίζοντας στο κοινό της ότι θα είναι πάντα ο cool τύπος που του συστήθηκε.

Οι διακοπές στην Ελλάδα

Κατά την παραμονή της στην Ελλάδα, η Καρβέλα ανέβασε πλήθος φωτογραφιών σχετικά με τις διακοπές της. Λίγο πριν φύγει, ωστόσο, ξεχώρισαν αυτές από το ταξίδι της με την Άννα Βίσση στη Σαντορίνη. Εκεί, πέρασαν καταπληκτικά, διασκέδασαν με την καρδιά τους και, στο τέλος, η Καρβέλα δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό για να δείξει στους followers τους τι συνέβη.

Τα χαράματα της Δευτέρας (15/8), μάλιστα, στο προφίλ της Καρβέλα έφτασαν μερικές φωτογραφίες με τη μαμά της σε έξοδό τους.

Η Σοφία Καρβέλα και η Βίσση πήγαν διακοπές στη Σαντορίνη - Η «έφηβη» Άννα και η photo με τα μπαλόνια