Η Eva Mendes έχει ταπετσαρία τον Ryan Gosling και οι Χολιγουντιανοί έρωτες δεν ήταν ποτέ πιο epic

Η Eva Mendes έχει ταπετσαρία τον Ryan Gosling και οι Χολιγουντιανοί έρωτες δεν ήταν ποτέ πιο epic

H Eva Mendes και ο Ryan Gosling στην πρεμιέρα του "The Place Beyond The Pines" το 2012

2012 Getty Images

Οι δύο ηθοποιοί λατρεύουν ο ένας τον άλλον και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Ο κόσμος πάντα θα αγαπάει τους μεγάλους έρωτες. Εκείνους που δείχνουν ότι σε μία εποχή όπου όλα είναι ψηφιακά, υπάρχουν πραγματικές σχέσεις και άνθρωποι που πασχίζουν για αυτές.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι ένα τέτοιο παράδειγμα σχέσης και με κάθε ευκαιρία θυμίζουν στο κοινό πως, πέρα από ό,τι τους φέρει η ζωή, στο τέλος της ημέρας, έχουν ο ένας τον άλλον.

Ο Ryan Gosling έγινε ταπετσαρία στο κινητό της Eva Mendes

Η 48χρονη ηθοποιός δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο, στο οποίο έδειχνε μερικές καθημερινές στιγμές καθαριότητας με τις πετσέτες και τα προϊόντα που διαφημίζει. Την ώρα, όμως, που πήγε να καθαρίσει την οθόνη του κινητού της τηλεφώνου, η οθόνη άνοιξε και αποκαλύφθηκε ότι στην ταπετσαρία της δε βρίσκεται άλλος από τον αγαπημένο τη σύζυγο, Ryan Gosling.

https://www.instagram.com/p/ChaFtbBljfh

Η 6χρονη κόρη του Ryan Gosling είπε αυτό που κανένας ενήλικας δε θα έλεγε δημόσια για τη Mona Lisa

Η Eva Mendes πάντα υποστηρίζει τον καλό της

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος από τους δύο δείχνει δημόσια την αγάπη του για τον άλλον. Η Mendes, συγκεκριμένα, είναι η μεγαλύτερη φαν του 41χρονου ηθοποιού και κάνει συχνά υποστηρικτικές αφιερώσεις.

Τον περασμένο Ιούνιο, η Mendes έκανε ανάρτηση τη φωτογραφία του Gosling στον ρόλο του Ken και έγραψε: «Τόσο αστείο. Τόσο καλό. Τόσο ενθουσιασμένη που θα το δείτε».

https://www.instagram.com/p/Ce16Os3PCtv

Ο Ryan Gosling ευχαριστεί δημόσια τη σύζυγό του

To 2017, ο Gosling ανέβηκε στη σκηνή των Χρυσών Σφαιρών για να παραλάβει τη δική του για την ταινία La La Land και μέσα στον λόγο του είπε κάτι πολύ όμορφο για τη σύζυγό του.

«Θα ήθελα να προσπαθήσω να πω ένα σωστό ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο και να πω ότι, όσο εγώ τραγουδούσα και χόρευα και έπαιζα πιάνο και είχα μία από τις καλύτερες εμπειρίες σε ταινία, η κυρία μου μεγάλωνε την κόρη μας, έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και προσπαθώντας να βοηθήσει τον αδερφό της στη μάχη του με τον καρκίνο. Αν δεν τα έκανε όλα αυτά ώστε να έχω αυτήν την εμπειρία, σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλος εδώ σήμερα. Οπότε, αγαπημένη μου, σε ευχαριστώ», είπε.