Linda Evangelista: Η πρώτη φωτογράφηση μετά την αποτυχημένη αισθητική επέμβαση που την παραμόρφωσε

Linda Evangelista: Η πρώτη φωτογράφηση μετά την αποτυχημένη αισθητική επέμβαση που την παραμόρφωσε

 (AP Photo/Evan Agostini)

Το supermodel των '90s ποζάρει για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue με λάστιχα και ταινίες που τραβούν πίσω το πρόσωπό του και όπως δηλώνει η ίδια «προσπαθεί να αγαπήσει ξανά τον εαυτό της».

Ήταν και παραμένει να είναι μια από τις ομορφότερες και εντυπωσιακότερες γυναίκες του πλανήτη, με το πρόσωπό της να χαρακτηρίζεται από πολλούς «εξωπραγματικό» και «μοναδικό». Ο λόγος για τη Linda Evangelista, ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της δεκαετίας των '90s, που εκείνη τη δεκαετία πόζαρε για αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών μόδας και περπάτησε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων brands του κόσμου, όπω Chanel, Valentino, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren και Giorgio Armani.

Ωστόσο, η 57χρονο αναγκάστηκε να περάσει τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής της «κρυμμένη», καθώς υπέστη μια σπάνια αντίδραση στην αισθητική διαδικασία CoolSculpting, η οποία είχε σχεδιαστεί για να μειώσει τα λιποκύτταρα της, αλλά τα έκανε να διογκωθούν.

H Linda Evangelista τα κατάφερε και επιστρέφει στη μόδα μετά τον γολγοθά με τις πλαστικές

Έκτοτε, η Evangelista αναγκάστηκε να υποβληθεί σε άλλα δύο χειρουργεία για να διορθώσει την πλήρη παραμόρφωση σε πρόσωπο και σώμα, αλλά και να αποκαταστατήσει την ζημιά στις ορμόνες του οργανισμού της. Η ζημιά έμοιαζε ανεπανόρθωτη και είναι μεμιάς σαν να σβήστηκε το ένδοξο παρελθόν της.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η ίδια ανακοίνωσε ότι παύει να ζει μέσα στην «ντροπή» και μίλησε ανοιχτά για όλο αυτό που της συνέβη, δηλώνοντας καταρρακωμένη στο περιοδικό People: «Αγαπούσα πολύ να περπατώ στην πασαρέλα. Τώρα τρέμω μήπως συναντηθώ με κάποιον που γνωρίζω και με δει έτσι. Δεν κοιτάω πια στον καθρέπτη, δεν μοιάζω με εμένα. Δεν μπορώ πια να ζω έτσι, να ντρέπομαι και να κρύβομαι».

Η Linda Evangelista ποζάρει για το εξώφυλλο Vogue και είναι μια θεά

Μετά την περιπέτεια που βίωσε και την παραμόρφωσή της, το Linda Evangelista πήρε την απόφαση να σταματήσει να κρύβεται και έτσι πόζαρε για το νέο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, για πρώτη φορά αφότου μίλησε ανοιχτά για την αισθητική επέμβαση που πήγε στραβά.

https://www.instagram.com/p/ChZtgnrsAq-

Για τη φωτογράφηση χρησιμοποιήθηκαν αυτοκόλλητες ταινίες και λάστιχα προκειμένου να τραβήξουν προς τα πίσω το πρόσωπο, το σαγόνι και τον λαιμό της, αλλά και μαντίλια και καπέλα ώστε να καλύψουν πλήρως τις επιπλοκές.

https://www.instagram.com/p/ChZ1Wk3r5I0
https://www.instagram.com/p/ChZvNbuIa05

«Δεν είναι αυτό το σαγόνι και ο λαιμός μου στην πραγματική ζωή – και δεν μπορώ να περπατάω με ταινία και ελαστικά παντού», παραδέχτηκε η Linda Evangelista, με την ίδια να εξομολογείται ότι κάνει προσπάθειες να αγαπήσει τον εαυτό της ξανά, στην καινούργια του εκδοχή.

https://www.instagram.com/p/ChZyq7ZsWck
https://www.instagram.com/p/ChZ95LNLRA3
https://www.instagram.com/p/ChZ0nrjD4uv

«Σχετικά με τις φωτογραφήσεις πάντα πιστεύω ότι είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε φαντασιώσεις. Δημιουργούμε όνειρα. Νομίζω ότι επιτρέπεται. Επίσης, όλες μου οι ανασφάλειες φροντίζονται σε αυτές τις φωτογραφίες, οπότε πρέπει να κάνω αυτό που μου αρέσει να κάνω», είπε στη συνέχεια το 57χρονο μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/CgNYhmvPy-g