Η Σοφία Χαρμαντά εξηγεί γιατί δεν «λειτούργησε» με τον Gerard Butler

Η Σοφία Χαρμαντά εξηγεί γιατί δεν «λειτούργησε» με τον Gerard Butler
Instagram

Όσα αποκάλυψε η 26χρονη καλλονή που πολλοί παρομοιάζουν με τη Cindy Crawford. Ποια η σχέση της με τις αισθητικές επεμβάσεις;

H ομορφιά της Σοφίας Χαρμαντά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ούτε από εμάς ούτε από τους stars του Hollywood. Όσο λοιπόν διέμενε στην Αμερική, δεν είναι πια μυστικό πως είχε συνάψει σχέση με τον χολιγουντιανό ηθοποιό Gerard Butler. Οι δυο τους είχαν έρθει μάλιστα μαζί και στην Ελλάδα, όταν το 2020 εκείνος ήταν προσκεκλημένος για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Σπάρτη, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πλέον δεν είναι μαζί, αλλά έχουν διατηρήσει φιλικές σχέσεις, με την ίδια να αποκαλύπτει πως δεν έχουν τσακωθεί ούτε ψυχρανθεί λόγω του χωρισμού. Μιλώντας στο περιοδικό OK! και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα εξήγησε και τον λόγο που χώρισαν.

«Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών σε ένα πάρτι. Αλλά ξέρεις κάτι; Έχω ξαναμιλήσει για αυτό, οπότε μετά από δύο χρόνια δεν θα ήθελα να λέω ξανά για το ίδιο θέμα. Επίσης, από ένα σημείο και μετά ήταν μια σχέση με απόσταση και τις περισσότερες φορές αυτό δεν λειτουργεί».

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε «Αν δεν υπήρχε το θέμα της απόστασης, πιστεύεις ότι θα ήσασταν ακόμα μαζί;» και απάντησε «Όχι, δεν θα ήμασταν. Ήμουν κι εγώ πολύ μικρή και καθώς μεγαλώνεις αλλάζεις, αλλάζουν και τα "θέλω" σου κι οι δρόμοι που χαράζεις. Αλλά γενικά θεωρώ ότι μια σχέση χτίζεται μέρα με τη μέρα, δηλαδή είναι καλό να είσαι κοντά με τον άνθρωπό σου».

https://www.instagram.com/p/CKmNzZnnqlk

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε πει και στο «Πρωινό», όταν βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα τον Μάιο του 2021.

«Ναι έχουμε χωρίσει με τον Gerard Butler. Ήμασταν μαζί ενάμισι χρόνο. Στην αρχή μπορεί να είναι σαν παραμύθι, αλλά επειδή εγώ μένω στο Los Angeles, έμενα δηλάδη γιατί τώρα έχω το σπίτι μου στο Λονδίνο, είναι ο κύκλος έτσι. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι μετά τα Όσκαρ. Υπήρχε μια έλξη αυτό το κάτι… Είχαμε κοινούς φίλους και έτσι γνωριστήκαμε.

Μέναμε μαζί. Είχα πάντα το δικό μου διαμέρισμα αλλά μέναμε και μαζί. Δεν διαφέρει σε κάτι, πίσω από τις κάμερες είναι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος και είχαμε μια νορμάλ σχέση. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι πολύ απλός, δεν κάνει σταριλίκια. Δεν με φόβισε κάτι. Χωρίσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε μια σχέση από απόσταση.

Έχουμε ακόμη επικοινωνία, αλλά δεν γινόταν να μείνουμε μαζί. Τον αγαπάω πολύ ως άνθρωπο. Θέλω να είναι καλά. Έχω να πάω στην Αμερική δύο χρόνια τώρα. Χωρίσαμε από το τηλέφωνο. Υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου αλλά είναι πολύ fresh ακόμη. Δεν είναι Έλληνας».

Η 26χρονη Ελληνίδα καλλονή διαθέτει αναλογίες που «κόβουν την ανάσα» και θυμίζουν τα top models προηγούμενων δεκαετιών. Έχει κάτι από την αριστοκρατική ομορφιά της Cindy Crawford συνδυασμένη με το σεξαπίλ της Emily Ratajkowski, θα έλεγε εύστοχα κανείς.

«Με κολακεύει και κοκκινίζω! Μιλάμε για ένα legend model των ’90s με απίστευτη ομορφιά και εννοείται ότι μου αρέσει πάρα πολύ να ακούω πως της μοιάζω. Ίσως λόγω της ελιάς που έχουμε και οι δύο στο πρόσωπο ή τα σαρκώδη χείλη» είχε πει η ίδια για όσους την αποκαλούν Ελληνίδα Cindy Crawford.

https://www.instagram.com/p/ChPhu1dslQy
https://www.instagram.com/p/CgCspgIMin8

Τα πρώτα της βήματα τα έκανε στο «Πρωινό», όπου και επέστρεψε ως καλεσμένη, ενώ στη συνέχεια την είδαμε στο «Blind taste» του Star με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

https://www.instagram.com/p/CakXy8nsWKB

Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά το modelling την «κέρδισε» όταν ταξίδεψε στο κέντρο του κόσμου, τη Νέα Υόρκη. Εκεί υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων Next και προσωπικό coach αυτόν που είχε και η εμβληματική Kate Moss. Εξώφυλλα, καμπάνιες και διαφημιστικά αποτελούν πλέον την καθημερινότητά της.

https://www.instagram.com/p/CZxGTgTs68k
https://www.instagram.com/p/CaZlhkLsNOg

Όταν δεν εργάζεται, βγαίνει με φίλους της σε κοσμικά μέρη. Μάλιστα, στους φίλους αυτούς συγκαταλέγεται και η Χριστιάνα Μπέτα. Η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου κάνει παρέα με τη Σοφία Χαρμαντά και βγαίνουν μαζί σε γνωστά στέκια της Μυκόνου και της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/CTuRKmLsV7I

Όσον αφορά την άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά και το αν έχει κάνει κάτι η ίδια, εξήγησε: «Δεν έχω κάνει τίποτα! Εν τω μεταξύ, κάποτε στο σχολείο με κορόιδευαν ότι είχα μεγάλα φρύδια και μεγάλα χείλη και βλέπω σήμερα τις γυναίκες να πηγαίνουν από μόνες τους να βάλουν φρύδια ή να φουσκώσουν τα χείλη τους. Γενικά να ξέρεις ότι στη μόδα αρέσει το natural και δεν θα αλλάξει αυτό. Σίγουρα πολλά μοντέλα μπορεί να έχουν κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις αλλά θα είναι τόσο όσο ώστε να μη φαίνεται κάτι έντονο και χτυπά στον φακό. Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνω ότι είναι μια μόδα κι ένα trend της εποχής, που νομίζω πως θα κάνει τον κύκλο του και θα επιστρέψουμε στο πιο φυσικό. Ειδικά στο Λος Άντζελες, αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ το φαινόμενο «Καρντάσιαν».

Αν έκανα μια αισθητική επέμβαση μπορεί να έφτιαχνα τη μύτη μου, να την έκανα λίγο πιο μικρή. Είναι κάτι που έχω συζητήσει και με δύο πολύ καλούς μου φίλους φωτογράφους και μου είπαν πως όλα πάνω σου πρέπει να πηγαίνουν με βάση τα χαρακτηριστικά σου – και είχαν δίκιο. Δηλαδή σε μένα, που έχω έντονα μάτια – φρύδια – χείλη, δεν θα ταίριαζε στο πρόσωπό μου μια γαλλική μυτούλα».

https://www.instagram.com/p/CD6rdzsn1xf
https://www.instagram.com/p/CDUHeapHaF1
https://www.instagram.com/p/CCeDVwXHtoC
https://www.instagram.com/p/CCyoEo_n6qv
https://www.instagram.com/p/CMwtbmqHgYo