Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου μεγαλώνουν την κόρη τους σε ένα υπέροχο σπίτι στην εξοχή

Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου μεγαλώνουν την κόρη τους σε ένα υπέροχο σπίτι στην εξοχή
NDP

Η βέρα στο δεξί, η κόρη τους Παναγιώτα- Χρυσηίδα και ο επίγειος παράδεισός τους στους πρόποδες της Πάρνηθας.   

Ένας έρωτας που κατέληξε με βέρα στο δεξί

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Παρόλα αυτά, δεν είναι καθόλου μέρος της showbiz, με την τυπική, επιφανειακή και ψευτο-glamorous έννοια του όρου. Πρόκειται για δύο εξίσου ταλαντούχους ανθρώπους, των οποίων οι δρόμοι συναντήθηκαν και αποφάσισαν να πορευτούν μαζί.

Η δημοσιότητα μοιάζει σαν να «έτυχε», σαν μία απλώς εκ των πραγμάτων συνέπεια της επαγγελματικής τους ενασχόλησης με την υποκριτική. Οι προσωπικότητές τους αλληλοσυμπληρώνονται δημιουργώντας την ιδανική αρμονία.

Εκείνη έντονη, πολυπράγμων, παρούσα σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα και τους αγώνες που την αφορούν, ως γυναίκα, μητέρα και καλλιτέχνη. Μιλά πάντα, έχει άποψη και είναι εκείνος ο «χείμαρρος» λογικής, με μία δόση σχεδόν εφηβικού ρομαντισμού επαναστατικότητας.

Εκείνος πολύ διακριτικότερος, χαμηλού προφίλ και ήπιων τόνων, σπάνια μιλά στις τηλεοπτικές κάμερες αν δεν πρόκειται για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Ακόμη και τότε, δεν είναι το καλύτερό του.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου γνωρίστηκαν πριν από τη σειρά του Mega, «Βέρα στο Δεξί» καθώς είχαν παίξει ξανά μαζί σε σίριαλ όμως εκεί ήταν που ερωτεύτηκαν.

toumasatou-stavrou-5701.jpg

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2010 και με θρησκευτικό το 2013. Και οι δύο πραγματοποιήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με κουμπάρες την Έλενα Ακρίτα και την Υρώ Λούπη.

Σπάνιο στιγμιότυπο από τον πολιτικό γάμο τους μοιράστηκε χρόνια μετά, η Έλενα Ακρίτα στο προφίλ της στο Instagram

Χαμογελαστή, με λευκό midi φόρεμα η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν ευτυχισμένη και αυτό έβγαινε προς τα έξω. Εξίσου ερωτευμένος και ο Αλέξανδρος Σταύρου, αφήνει την ευτυχία να αντικατοπτριστεί στο βλέμμα του, χαμογελώντας- όπως πάντα- πιο διακριτικά.

https://www.instagram.com/p/CR8TaISIekr

Τον Ιανουάριο του 2011 ήρθε στον κόσμο η μοναχοκόρη τους, Παναγιώτα- Χρυσηίδα, που έγινε μάλιστα και παρανυφάκι στον θρησκευτικό γάμο τους.

Η Μαριάννα Τουμασάτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ», μίλησε για την κόρη της την οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τονίζοντας πως θέλει να είναι ευτυχισμένη με ό,τι και αν επιλέξει να κάνει στο μέλλον.

Ερωτηθείσα για το πώς θα αντιδρούσε αν η κόρη της τής έλεγε ότι θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της, η ηθοποιός απάντησε πως: «Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνει, αλλά δεν έχω καμία άποψη στο τι την κάνει ευτυχισμένη. Ότι την κάνει ευτυχισμένη, αυτό να ακολουθήσει. Δεν με νοιάζει αν βγάλει πολλά λεφτά ή γίνει πυρηνικός επιστήμων, αλλά να πέφτει το βράδυ στο κρεβάτι της, να χαμογελά και να ονειρεύεται».

Το ζεστό σπίτι τους βρίσκεται σε έναν κρυμμένο παράδεισο στα βόρεια προάστια του νομού Αττικής, κοντά στους πρόποδες της Πάρνηθας

Η αγαπημένη οικογένεια μένει σε ένα πολύ «ζεστό» σπίτι, γεμάτο βιβλία, από το οποίο η ηθοποιός έχει μοιραστεί μερικά σπάνια πλάνα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B6d9Qk4nArS
https://www.instagram.com/p/B-pE8E_HfmV
https://www.instagram.com/p/B_DbjfdJn8G
https://www.instagram.com/p/CAGRFy9n_Pr
https://www.instagram.com/p/CAN07fLn3zt

Αναφορικά με τον σύζυγό της και τη γνωριμία τους είχε πει σε συνέντευξή της: «Ναι, τον άνθρωπό μου τον βρήκα στην τηλεόραση, αλλά πιστεύω ότι όταν είναι να τον βρεις, θα τον βρεις όπου κι αν είναι. Ίσως γι΄αυτό να έγιναν όλα, για να βρεθώ σ΄αυτό το σημείο, σ΄αυτόν τον δρόμο, για να κάνω αυτή την οικογένεια. Με τον Αλέξανδρο (σ.σ. Σταύρου) είχαμε γνωριστεί πριν την “Βέρα στο δεξί” και μετά παίξαμε μαζί στην “Βέρα”. Άλλωστε πρώτα μάθαμε να δουλεύουμε μαζί και μετά να είμαστε μαζί».

Όταν η Μαριάννα Τουμασάτου ποζάρει αμακιγιάριστη τότε μας εμπνέει (πιο πολύ) να κάνουμε το ίδιο

Το προφίλ της Μαριάννας Τουμασάτου στο Instagram είναι πάντα μία καλή ιδέα για να αντλήσει κανείς έμπνευση για καλό περιεχόμενο και «ηχηρά» μηνύματα. Η γνωστή ηθοποιός που έχει ταλέντο και στην ενσυναίσθηση -όπως θα έλεγε κανείς με καλλιτεχνική διάθεση- δεν έχει πολλές αναρτήσεις αλλά στοχευμένες. Είναι πάντα to the point ενώ αποπνέει και έναν πολύ ωραίο δυναμισμό, στοιχεία που συνηγορούν στο να μεγαλώνει τόσο όμορφα και αυτό να βγαίνει τόσο πολύ προς τα έξω όταν χαμογελάει.

https://www.instagram.com/p/CRYR3QRAoJF

Εκτός από το ότι έχει ένα προφίλ με κοινωνικό πρόσημο, η ταλαντούχα ηθοποιός, δίνει κάποιες αφιλτράριστες φωτογραφίες στους followers της στέλνοντας μηνύματα σε κάθε γυναίκα να κάνει το ίδιο. Όλα αυτά χωρίς να πει τίποτα ή αλλιώς ο ορισμός της έμπνευσης. Όχι ότι έχουν κάτι τα φίλτρα, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά της beauty ιστορίας. Ε;

https://www.instagram.com/p/CRQrF1HAKpS

Ποζάροντας πιο ξανθιά και όμορφη από ποτέ και αποδεικνύοντας πως μια γυναίκα μπορεί να κάνει ό, τι θέλει στα μαλλιά της και να το υποστηρίζει, οι παραπάνω φωτογραφίες είναι η απάντηση σε δεκάδες ερωτήσεις που δέχονται πολλές γυναίκες. Έτσι δεν είναι;

Η Μαριάννα Τουμασάτου για το #MeToo

Ήταν Φεβρουάριος του 2021 όταν η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Η γνωστή ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί τότε στο θέμα του #MeToo.

Ακολουθούν, όλα όσα είχε πει στο πρώην δίδυμο των παρουσιαστών:

«Σε όλους τους χώρους υπάρχουν όλα τα είδη των ανθρώπων. Σε εμάς, επειδή είμαστε πιο αναγνωρίσιμοι -τουλάχιστον ένα ποσοστό-, ξέρει και ο κόσμος όταν μιλάμε για κάποιον ότι έκανε κάτι, ποιος είναι αυτός ο κάποιος, δεν σημαίνει ότι όλος ο χώρος είναι έτσι...

Να πούμε ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' στη Σοφία Μπεκατώρου, που άνοιξε τη μεγάλη πόρτα, και μετά στη Ζέτα και στην Τζένη, που άνοιξαν τα παράθυρα να μπει φως, να φύγει επιτέλους η μούχλα που υπάρχει.

Πολλές φορές, όταν τα παιδιά που τους συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι και σε μικρή ηλικία, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουν τα όρια.

Εγώ, όταν τελείωσα μια πολύ δύσκολη Σχολή, νόμιζα πως το να καθαρίσω τη σκηνή ήταν μέσα στις υποχρεώσεις του μαθητή. Όχι, δεν ήταν. Όταν βγήκα στη δουλειά και μου έλεγαν πρέπει να καθαρίσουμε τη σκηνή, νόμιζα ότι θα το έκανα εγώ. Έχω πιεστεί πολύ στη Σχολή μου. Έχω περάσει bullying, νόμιζα ότι έτσι ήταν. Τα έβγαλα πέρα, αλλά εξασφάλισα μια άσπρη τούφα στα μαλλιά μου…

Το θέατρο θέλει θυσίες, αλλά δεν θα πεθάνουμε εμείς για το θέατρο. Πρέπει να φύγουν από τον χώρο, είναι πολλά χρόνια, αλλά δεν βάζουν μυαλό. Δεν θέλω η κόρη μου να βρεθεί σε έναν τέτοιο χώρο, ούτε κάποιο άλλο κοριτσάκι. Ούτε κανένα αγοράκι να ταλαιπωρηθεί…

Ούτε να ακούω για συγγνώμες. Να ζητήσω συγγνώμη για κάτι που έκανα εγώ. Όχι από κάποιον που έχει χουφτώσει και κλειδώσει ένα παιδάκι στο καμαρίνι. Η συγγνώμη τι είναι; Όταν μετανοώ για ό,τι έχω κάνει, όχι όταν φοβάμαι επειδή εξετέθην. Άλλο η συγγνώμη, άλλο τα πίτουρα».

https://www.instagram.com/p/CKuX3OuH4-_
https://www.instagram.com/p/CUC6tQto-Cd