Η Πέγκυ Ζήνα έχει κάθε λόγο να λέει «είμαι καλά περνάω μια χαρά» στο σπίτι της στη Βούλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Πέγκυ Ζήνα έχει κάθε λόγο να λέει «είμαι καλά περνάω μια χαρά» στο σπίτι της στη Βούλα

Η τραγουδίστρια και ο Γιώργος Λύρας είναι μαζί 26 χρόνια. Οι φωτογραφίες της 12χρονης κόρης τους Ηλέκτρας και το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους. 

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι με διαφορά ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μετρούν 26 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, με την 12χρονη κόρη τους, Ηλέκτρα να ολοκληρώνει την οικογενειακή τους ευτυχία. Το διάσημο ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά κοινές εξόδους όταν τους επιτρέπει το πρόγραμμά τους.

Ο Σεπτέμβριος στην Αθήνα έχει πλούσια πολιτιστική ατζέντα και πληθώρα επιλογών. Πριν λίγα 24ωρα η τραγουδίστρια με τον σύζυγό της και την κόρη τους επέλεξαν γνωστό θέατρο για να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.

Η βραδινή έξοδος με την κόρη τους

Η Ηλέκτρα Λύρα θα κλείσει τα 12 χρόνια της σε λιγότερο από ένα μήνα (στις 8 Οκτωβρίου) και συνοδεύει συχνά τους γονείς της στις εξόδους τους. Η αγαπημένη οικογένεια βρέθηκε πρόσφατα στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούμε ρε».

Πέγκυ Ζήνα: Το μεγάλο παράπονο, τα κλάματα και η αποκάλυψη για την κόρη της Ηλέκτρα

Το υπέροχο σπίτι τους στη Βούλα

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας κατοικούν στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Το σπίτι τους είναι αρκετά φωτεινό και ευρύχωρο. Το σαλόνι διαθέτει τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέρχεται στον χώρο και τους επιτρέπει να απολαμβάνουν την υπέροχη θέα. Δεν αποτελεί τυχαία λοιπόν αγαπημένο spot της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CeJfehPqWiq

Οι τοίχοι έχουν ξύλινη επένδυση σε καφέ-πορτοκαλί χρώμα ενώ τα minimal έπιπλα και τα ιδιαίτερα φωτιστικά ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού. Τα παιχνίδια της 12χρονης βρίσκονται σχεδόν παντού και ο υπέροχος κήπος με το γκαζόν είναι το μέρος όπου παίζει η μικρή Ηλέκτρα με το κατοικίδιο της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CZXqeheKM3l

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σπίτι τους.

Η κοινή πορεία με τον Γιώργο Λύρα

Σε συνέντευξή της στην Αννίτα Πάνια η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγο και manager της, Γιώργο Λύρα και τα πρώτα χρόνια της κοινής τους διαδρομής. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 12χρονη κόρη την Ηλέκτρα, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/CcTesgKKNwh

«Το 1996 ήρθε ο Γιώργος Λύρας στη ζωή μου. Τότε ήταν μάνατζερ του Ρόκκου. Μέναμε μαζί, για 3-4 χρόνια δεν ασχολιόταν καθόλου μαζί μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μου είπε «δε το έχεις και αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου για να μην πουν ότι τη βοηθάει ο σύντροφός της πρέπει να τελειώσει”» Σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται όλα πιο ομαλά στην καριέρα μου… Σαν μάνατζερ ο Γιώργος δεν είναι εύκολος. Είναι πολύ αυστηρός. Ο μόνος λόγος για να τσακωθούμε είναι η δουλειά».

«Eίμαστε μαζί με τον Γιώργο Λύρα, έχω βγάλει τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει δύο χρόνια και δουλεύω με τον Νότη Σφακιανάκη. Είμαστε μαζί, μένουμε πάρα πολύ γρήγορα μαζί και για τρία, τέσσερα χρόνια δεν ασχολείται καθόλου μαζί μου. Εγώ φυτοζωούσα, όχι συνέχιζα να τραγουδάω. Πάντα τραγουδούσα καλά, αλλά τότε φυτοζοούσα. Δούλευα σε πολύ ωραία σχήματα και έλεγα ωραία τα δύο, τρία τραγουδάκια μου».

«Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μού λέει, «να σου πω κάτι… Δεν το έχεις! Αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου, επειδή είμαστε μαζί για να μην πουν ότι ασχολείται μαζί της ο σύντροφος της, πρέπει να τελειώσει. Είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, δεν πρέπει να ξανασχοληθείς με την καριέρα σου. Είσαι και….τώρα το ανίκανη δεν ακούγεται πάρα πολύ ωραίο σαν λέξη».

«Για μένα η δουλειά μου δεν ήταν ποτέ η ζωή μου, ήταν κομμάτι της. Δεν ήμουν ποτέ φιλόδοξη, ώστε να πατήσω. Μπορεί να μη βρισκόμουν σήμερα εδώ που είμαι εάν δεν ήταν ο Γιώργος. Το ήθελε πιο πολύ από εμένα. Εγώ θα άνοιγα ακόμα πρόγραμμα, είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου, είναι μία πεποίθηση που κουβαλάω, ότι δεν αξίζω όσα μου ήρθαν. Δεν μπορώ να διεκδικώ, είναι το χειρότερό μου. Δεν μπορώ ούτε τα κεκτημένα μου να διεκδικήσω. Γι' αυτό λέω ότι εάν δεν ήταν ο Γιώργος δεν θα ήμουν εδώ. Ήταν αδύνατον να επιβιώσει ο δικός μου χαρακτήρας στον χώρο» είπε η Πέγκυ Ζήνα στην Αννίτα Πάνια.

«Δεν είχα δεσμό πιο πριν, είχα φλερτ. Ο μοναδικός άντρας της ζωής μου ήταν ο Γιώργος Λύρας. Δεν είχα πριν σοβαρό δεσμό, είχα σχέσεις εφηβικές, δεν είχα κάτι έναν άνθρωπο στη ζωή μου δύο-τρία χρόνια ας πούμε. Είμαστε απόλυτα συντροφάκια», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Πηγή κεντρικής: ndp