Παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν γίνει μαμά: Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν γίνει μαμά: Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Ο γάμος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου υπό άκρα μυστικότητα, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και ο έρωτας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να παντρεύονται παραμονές των Χριστουγέννων, όμως τελικά το ζευγάρι είχε άλλα σχέδια. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν χθες, Κυριακή 2/10, στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μοιράστηκαν, δηλαδή, αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή για τη σχέση τουςμακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις τηλεοπτικές κάμερες. Έτσι ακριβώς όπως είχαν επιλέξει να κρατήσουν τόσο καιρό μυστική και την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραμένει Instagram queen και κρύβει επιμελώς την κοιλιά της

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γάμο Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλου

happy.JPG

Στο Happy Day σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκαναν χθες πολιτικό γάμο.

Στον αέρα της εκπομπής, μάλιστα, μίλησε και ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι και ο ίδιος εξεπλάγη που κανένας δημοσιογράφος δεν είχε μάθει για τον γάμο και δεν ήταν παρών.

«Οι πρόνοιες που έλαβαν ήταν τέτοιες ώστε… ήταν κάτι που χθες εμένα με εξέπληξε... Πώς τα παιδιά, οι συγγενείς κατάφεραν να το κρατήσουν απόλυτα μυστικό», ανέφερε ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου:

Πάντως, μόνο μία εκπομπή κατάφερε να βρεθεί στον πολιτικό γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και αύτη ήταν η Super Κατερίνα της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Η Κατερίνα, που υπήρξε ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για δύο και πλέον χρόνια στο παρελθόν, δεν έκρυβε τη χαρά της για την χαρά του πρώην αγαπημένου της.

«Να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και με το καλό και το μωράκι τους να έρθει. Βλέπετε είμαστε large και μόλις άκουσε η Κωνσταντίνα πως είναι η κάμερα της εκπομπής μας, μας μίλησε. Εκεί δίπλα είναι και το μαγαζί του Βασίλη, όχι δεν ήμουν εγώ κουμπάρα, είπαμε», είπε χαρακτηριστικά η Καινούργιου.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από την Κωνσταντίνα μετά τις φήμες

Όλο το καλοκαίρι γινόταν λόγος για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά και για τις πόζες που έπαιρνε στο Instagram, για να κρύψει τεχνηέντως τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ναι, η 34χρονη παρουσιάστρια μπορεί να ήθελε να νιώσει ασφάλεια, να περάσουν οι πρώτοι μήνες της κύησης και μετά να ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός στο ευρύ κοινό. Όπως και συνέβη.

https://www.instagram.com/p/CiPRPr1rl4G

Η Queen Dina, στις 8 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και με ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της. «ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση, τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται 🙏🏼 Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας», έγραψε στο post της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τα μηνύματα από τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και τις celebrities να πέφτουν «βροχή».

Οι πρώτες φήμες για σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τα ταξίδια και το δαχτυλίδι αρραβώνων

Ήταν 11 Σεπτεμβρίου του 2020 όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αποκαλύψει στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 πως το νέο hot ζευγάρι της πόλης ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Έκτοτε το ζευγάρι δεν κρύφτηκε και άρχισε να ζει τον έρωτά του στο έπακρον.

Κοινές νυχτερινές έξοδοι, ταξίδια στο εξωτερικό και τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram της Κωνσταντίνας μαρτυρούσαν ότι είναι full in love με τον Βασίλη.

https://www.instagram.com/p/CZ9-zroLACA

«Πολύ όμορφα είμαστε με τον σύντροφό μου, τον Βασίλη. Τυχερά είναι αυτά, δεν έχει γίνει κάτι πιο επίσημο ακόμη. Αυτά τα λένε τα αγόρια, όχι τα κορίτσια… Δεν νομίζω ο συγκεκριμένος να πέσει στα γόνατα», δήλωνε τον Σεπτέμβριο του 2021 η 34χρονη όταν ρωτήθηκε αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο αγαπημένος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Μέχρι που τον Μάρτιο του 2022 ένα μονόπετρο στο χέρι της παρουσιάστριας φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες για γάμο και για επισημοποίηση της σχέσης της με τον γνωστό επιχειρηματία.

konstantina_daxtilidi2.jpg
https://www.instagram.com/p/CX9VmDYr44X

Η πρόταση τελικά ήρθε λίγο αργότερα και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, στον γάμο τους σε κλειστό κύκλο και στην αναμονή για την έλευση του πρώτου τους μωρού.