Το GNTM επιστρέφει μόνο με κορίτσια και θυμηθήκαμε την αξέχαστη τριάδα - φωτιά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το GNTM επιστρέφει μόνο με κορίτσια και θυμηθήκαμε την αξέχαστη τριάδα - φωτιά

Η Μικαέλα Φωτιάδη, η Μέγκι Ντρίο και η Εύη Ιωαννίδου άφησαν το στίγμα τους στο διαγωνισμό ωστόσο η ζωή τους σήμερα είναι εντελώς διαφορετική.

Το GNTM επιστρέφει σύντομα στους δέκτες μας και συγκεκριμένα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, μέσα από τη συχνότητα του STAR. Οι fans του διαγωνισμού μοντέλων μετρούν αντίστροφα για το πέμπτο κύκλο του Greece's Next Top Model και ανυπομονούν να να εντοπίσουν τις αγαπημένες τους παίκτριες.

To φετινό moto του ανανεωμένου GNTM είναι «από 18 έως 88» αφού για πρώτη φορά μέχρι σήμερα θα δούμε συμμετοχές μοντέλων πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Σε ένα από τα teasers του διαγωνισμού εμφανίστηκε μία διαγωνιζόμενη 75 ετών και άλλη μία 79 ετών, οι οποίες συγκίνησαν τη Βίκυ Καγιά.

Ο πρώτος κύκλος του διαγωνισμού έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη μας και μαζί του οι 3 παίκτριες που έγιναν viral για τις ατάκες και τον εκρηκτικό χαρακτήρα τους. Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να θυμηθείς, αναφέρομαι στην τριάδα της φωτιάς ή αλλιώς τις: Μικαέλα Φωτιάδη, Μέγκι Ντρίο και Εύη Ιωαννίδου.

Οι παίκτριες του GNTM έκαναν το πιο ωραίο reunion με αφορμή έναν γάμο και μια βάπτιση

Τι κάνει σήμερα η τριάδα φωτιά του GNTM;

1) Mικαέλα Φωτιάδη

Η τέως Σταρ Ελλάς ζει μόνιμα στην δεύτερη πατρίδα της, την Ολλανδία όπου μετακόμισε πριν λίγους μήνες μαζί με το γιο της, Χρήστο-Μιχαήλ Μπορμπόκη. Η Μικαέλα φαίνεται πως είχε ανάγκη μια μεγάλη αλλαγή μετά τον χωρισμό από τον σύντροφό της. Η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ριζικά αφού πλέον εργάζεται σε εστιατόριο και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει Instagram-stories όσο βρίσκεται στο καθήκον. Η 28χρονη ετοιμάζεται να γίνει σύντομα θεία αφού η αγαπημένη της αδερφή Αλεξάνδρα κυοφορεί κοριτσάκι. Το μόνο σίγουρο είναι πως δείχνει άκρως ανανεωμένη και χαρούμενη.

https://www.instagram.com/p/CeLnV5bDptE

2) Μέγκι Ντρίο

Δύσκολες στιγμές πέρασε το προηγούμενο διάστημα η Μέγκι Ντρίο αφού τον Δεκέμβριου του 2021 η μητέρα της έφυγε από τη ζωή νικημένη από κορονοϊό . Το νεαρό μοντέλο βυθίστηκε στο πένθος ωστόσο ο σύντροφός της και οι φίλοι της στάθηκαν στο πλευρό της και την βοήθησαν να ξαναβρεί τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

«Μαμά μου εγώ θα σε θυμάμαι έτσι να παίζουμε. Και να μου χαμογελάς από εκεί ψηλά. Δε μπορώ να σου πω αντίο γιατί πάντα θα είσαι μέσα μου και στη σκέψη μου, αλλά ο πόνος που νιώθω δε περιγράφεται. Και ξέρω πως πρέπει να μάθω να ζω με αυτόν πλέον και να σου αποδείξω πως ό,τι κάνω από εδώ και πέρα, θα το κάνω πάνω από όλα για σένα. Καλό παράδεισο, σε αγαπάω πολύ», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο δημοσιεύοντας φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια.

Το μοντέλο μίλησε πέρσι στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και αναφέρθηκε στην φιλία που διατηρούσε όσο ήταν στο σπίτι του GNTM με την Εύη Ιωαννίδου και την Μικαέλα Φωτιάδη.

«Έχω κάνει λάθη και στο Ευτυχείτε, αλλά και στο GNTM που έμπλεξα με δύο κορίτσια τα οποία δεν το εκτίμησαν που δεν κοίταξα την πάρτη μου, θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό. Αν άλλαζα κάτι στο GNTM θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη. Και οι δύο μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου μετά για να πάρουν λίγη από τη δημοσιότητα που είχα τότε», δήλωσε η 29χρονη με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

https://www.instagram.com/p/ChZYwwRt9gp

Οι σχέσεις των πρώην κολλητών είναι τεταμένες και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

3) Εύη Ιωαννίδου

Η Εύη Ιωαννίδου συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο και κάθε της φωτογραφία συγκεντρώνει πληθώρα likes και σχολίων. Η πρώην παίκτρια του GNTM έζησε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Ίνο Φάις και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις τους, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί μετά τον σύντομο χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/p/CiIN8obNDjt

Πηγή κεντρικής: ndp