Πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει μία Νύχτα του Αυγούστου με Στάνκογλου, Σκαφιδά, Καβογιάννη, Καραμίχο;

Κατερίνα Μπούσιου
Πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει μία Νύχτα του Αυγούστου με Στάνκογλου, Σκαφιδά, Καβογιάννη, Καραμίχο;

Η συνέχεια της θρυλικής σειράς «Το νησί» κάνει πρεμιέρα και η Νύχτα του Αυγούστου μας γυρνά χρόνια πίσω. 

Από την Σπιναλόγκα, την Κρήτη και τις μαγικές αναμνήσεις που είχαμε από το «Νησί» την σειρά που έγραψε ιστορία με την Κατερίνα Λέχου και τον Στέλιο Μάινα, μεταφερόμαστε πια στην Αθήνα για να πιάσουμε το νήμα της ιστορίας μας, από το τραγικό τέλος και μετά. Ο Γιάννης Στάνκογλου, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Γιώργος Καραμίχος και η Μαρία Καβογιάννη, κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο «Μία νύχτα του Αυγούστου», μαζί με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, τον Τάσο Νούσια και με ένα υπέροχο καστ. «Μυριζόμαστε» από τώρα ποιότητα και επιτυχία. Και αμέριστη αγάπη από το κοινό. Η πρεμιέρα είναι στην ΕΡΤ την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 22.00.

Το συναρπαστικό πρώτο επεισόδιο

Στην πρόσφατη παρουσίαση του προγράμματος της ΕΡΤ, αρκετοί από τους συντελεστές της σειράς που στηρίζεται στο βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ και έπαιζαν και τότε στο «Νησί», ήταν συγκινημένοι αλλά και ενθουσιασμένοι όταν είδαν το τρέιλερ της νέας σειράς. Έλεγαν σε εμάς τους δημοσιογράφους για το πόσο συναρπαστικό είναι το πρώτο επεισόδιο και πόσο υπέροχα εξελίσσεται η ιστορία στη συνέχεια. Μα αλήθεια θυμάσαι πόσο υπέροχη ήταν η σειρά τότε στο Mega;

Και ποια είναι η συνέχεια; Αν έβλεπες το «Νησί» θα θυμάσαι πως η Ευγενία Δημητροπούλου και κόρη του Στέλιου Μάινα και της Κατερίνας Λέχου, δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της (τον οποίο και τότε έπαιζε ο Γιάννης Στάνκογλου) όταν ανακάλυψε τον παράνομο δεσμό της, με τον κουμπάρο τους, Αιμίλιο Χειλάκη. Έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία η σκηνή των δυό τους με την σιωπή τους ενώ ξέρουν και οι δύο τη αλήθεια και φαντάζονται την τραγική συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CgexIYXIfle

Ο Ανδρέας Βανδουλάκης - για να χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τα ονόματα των ρόλων τους - μετά το φόνο της γυναίκας του μπήκε στη φυλακή και ο Μανώλης Βανδουλάκης, εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Το ρόλο αυτό στην θέση του Αιμίλιου Χειλάκη θα δούμε τον Γιώργο Καραμίχο. Ο Βανδουλάκης ζει πια στον Πειραιά και στο περιθώριο και τυχαία θα γνωρίσει μία άλλη γυναίκα που θα τον βγάλει από την κατάθλιψη και τον κόσμο του τζόγου. Στη ζωή του όμως θα εμφανιστεί και ένα μικρό κορίτσι που μοιάζει στην κόρη της δολοφονημένης Άννας. Πάντα είχε υπόνοιες πως μπορεί να είναι δικό του παιδί, αλλά ποτέ δεν τις επιβεβαίωσε.

https://www.instagram.com/p/Cfmb-jXLLM6

Τώρα είναι καιρός να ανακαλύψει την αλήθεια. Η Γιούλικα Σκαφιδά θα υποδυθεί τον ρόλο που έκανε και στη σειρά του Mega η οποία κρατά πολλά μυστικά και αποφασίζει μετά από 6 χρόνια να συναντήσει στη φυλακή το δολοφόνο της αδελφής της. Και από τώρα αρχίζει η ιστορία μας.

https://www.instagram.com/p/CgulhNzL1AK

Σχεδόν συγκινητική είναι η συμμετοχή του Αλέξανδρου Λογοθέτη και του Τάσου Νούσια, του γιατρού αν θυμάσαι της Σπιναλόγκα και του προέδρου της κοινότητας. Θα γεφυρώσουν με μοναδικό τρόπο το παρελθόν και το μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CL1g32HJmDx

Στον απολαυστικό και καθοριστικό ρόλο της σπιτονοικοκυράς του Γιώργου Καραμίχου, η Μαρία Καβογιάννη.