Η Τζένη Μπαλατσινού δέχθηκε από τον Βασίλη Κικίλια το καλύτερο δώρο και δεν ήταν μόνο οι ευχές

Μαρία Ροδίτη
Η Τζένη Μπαλατσινού δέχθηκε από τον Βασίλη Κικίλια το καλύτερο δώρο και δεν ήταν μόνο οι ευχές

Την Παρασκευή (23/9) η Τζένη Μπαλατσινού είχε την ονομαστική της εορτή και γιόρτασε με τον άντρα της ζωής της.  

Όταν ακούμε το υποκοριστικό Τζένη όλοι σκεφτόμαστε ότι προέρχεται από το όνομα Ευγενία. Δεν ισχύει πάντα αυτό, όμως, και σίγουρα δεν είναι αυτό το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού. Το πρώην μοντέλο έχει βαπτιστεί Πολυξένη – κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν- και χθες (23/9) είχε την ονομαστική της εορτή.

Φυσικά, ο σύζυγός της και Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, έσπευσε να της ευχηθεί στο Instagram δημοσιεύοντας μια υπέροχη φωτογραφία και μιλώντας με τρυφερά λόγια για τη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή και που έμελλε να του χαρίσει έναν υπέροχο γιο. Όχι μόνο, όμως! Της έκανε κι ένα δώρο που κάθε γυναίκα ονειρεύεται σαν έκπληξη από τον άντρα της: ένα υπέροχο ταξίδι.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας με τον κατάξανθο γιο τους σε παραλία της Άνδρου

Το τρυφερό post του Βασίλη Κικίλια για τη γιορτή της Τζένης Μπαλατσινού

Ο Βασίλης Κικίλιας συνηθίζει να φωτογραφίζει την Τζένη Μπαλατσινού είτε μόνη της, είτε έχοντας στην αγκαλιά της τον γιο τους, Παναγιώτη-Αντώνη. Αυτήν τη φορά ο αγαπημένος της σύζυγος φωτογράφησε την Τζένη να κοιτά το πέλαγος και χάρισε στους followers του μια τρυφερή και συνάμα πιο καλλιτεχνική εικόνα. Και έγραψε την πιο ουσιαστική ευχή μέσα σε 5 λέξεις.

https://www.instagram.com/p/Ci2Ow_os_bF

«Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Βασίλης Κικίλιας επεξηγώντας με hashtag ότι το βαπτιστικό όνομα της Τζένης είναι Πολυξένη. Φυσικά, το πρώην μοντέλο απάντησε με πολλές καρδούλες στον άντρα της ζωής της, ενώ ήταν αμέτρητες και οι ευχές από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το ταξίδι Μπαλατσινού- Κικίλια στη Σουηδία

Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Βασίλης Κικίλιας είναι πολυάσχολοι και αφιερώνουν πολλές ώρες στη δουλειά τους. Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως, πάντα βρίσκουν λίγο χρόνο να αφιερώσουν ο ένας στον άλλον.

Έτσι κι έγινε τώρα! Ένα επαγγελματικό ταξίδι του Υπουργού Τουρισμού στη Σουηδία – για προγραμματισμένες συναντήσεις εργασίας με τη Σουηδική Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτορείων και με επικεφαλής αεροπορικών εταιρειών- στάθηκε η αφορμή το ζευγάρι να βρεθεί για λίγο μόνο του και να γιορτάσει την ονομαστική εορτή της Τζένης σε μια τόσο όμορφη Ευρωπαϊκή πόλη όσο είναι η Στοκχόλμη.

Μπαλατσινού και Κικίλιας δεν αποκάλυψαν ότι βρίσκονται μαζί, όμως, το προγραμματισμένο ταξίδι του Υπουργού στη σουηδική πρωτεύουσα και μερικές φωτογραφίες που ανέβασε το μοντέλο από διάφορα τοπία έπεισαν τους fans ότι οι δυο τους έχουν ταξιδέψει μαζί. Πολλοί ήταν οι followers που σχολίασαν στην Τζένη Μπαλατσινού ότι οι εικόνες που έχει δημοσιεύσει είναιι από τη Στοκχόλμη. Οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους, άλλωστε, και μπορείς να τις δεις ευθύς αμέσως.

https://www.instagram.com/p/Ci2y2qijpaB