Η Ελίνα Μπόμπα ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της στην απόλυτη #couplegoals φωτογραφία της μέρας

Μαρία Ροδίτη
Η Ελίνα Μπόμπα ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της στην απόλυτη #couplegoals φωτογραφία της μέρας

Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση των διδύμων, αυτήν τη φορά δείχνοντάς μας το αγόρι της.

Πριν ακριβώς μία εβδομάδα η οικογένεια Μπόμπα-Τανιμανίδη ζούσε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της. Η Χριστίνα και ο Σάκης βάφτισαν τα δίδυμα κορίτσια τους, την Αριάνα και τη Φιλίππα, σε ένα ονειρικό σκηνικό στη Μύκονο, με θέα το Αιγαίο.

Εκεί, φυσικά, ήταν και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μεταξύ τους και η αδελφή της influencer. Η Ελίνα Μπόμπα έδωσε το παρών στη βάφτιση των ανιψιών της φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα. Μόνο που… δεν ήταν μόνη. Πριν λίγο αποκάλυψε ότι στο πλευρό της είχε τον σύντροφό της και χάρισε στο Instagram την απόλυτη #couplegoals φωτογραφία της ημέρας.

Έχεις δει την Ελίνα Μπόμπα. Έχεις δει όμως το σώμα της μαμά της Χριστίνας;

Η Ελίνα είναι full in love με το αγόρι της

«You are my favourite feeling», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελίνα Μπόμπα και πόσταρε δύο φωτογραφίες με τον σύντροφό της. Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της κοιτάζοντάς τον τρυφερά στα μάτια και… «λιώνοντας». Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

https://www.instagram.com/p/Ci4hvoCMUM4

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελίνα δείχνει τον αγαπημένο της στο Instagram. Τον Ιούνιο του 2021, η αδερφή της Χριστίνας- που ζει στο Λονδίνο και ασχολείται με την υποκριτική- είχε κάνει το πρώτο post με τον σύντροφό της, George Reloop.

https://www.instagram.com/p/CPnk4PbsVFU

Το ονειρεμένο φόρεμα της Ελίνας Μπόμπα στη βάπτιση των ανιψιών της

Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα, ήταν ξεκάθαρα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στη βάπτιση των διδύμων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο. Η 29χρονη επέλεξε ένα ροζ-σιέλ maxi φόρεμα από τη Celia Kritharioti με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και στενή ζώνη, το οποίο αναδείκνυε πλήρως το καλλίγραμμο κορμί της.

Η ευτυχισμένη θεία δεν σταμάτησε να χαμογελά και διασκέδασε με την ψυχή της στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε μετά τη βάπτιση, δημοσιεύοντας φυσικά αρκετά Insta Stories. Ο λόγος που χαμογελούσε τόσο πολύ, όμως, - όπως τώρα ανακαλύπτουμε- δεν ήταν μόνο το ευτυχές γεγονός της βάπτισης των ανιψιών της, αλλά και ο σύντροφός της που ήταν δίπλα της συνέχεια στη χαρά της οικογένειάς της.