Η Άννα Βίσση συνάντησε τυχαία τον Κωνσταντίνο Αργυρό και η Σοφία Καρβέλα έκανε το καλύτερο σχόλιο

Πατούλια Κατερίνα
Η Άννα Βίσση συνάντησε τυχαία τον Κωνσταντίνο Αργυρό και η Σοφία Καρβέλα έκανε το καλύτερο σχόλιο

Μία τυχαία εμφάνιση σε ξενοδοχείο της Κύπρου, έφερε ένα σταθερό σχόλιο και την αντίδραση της Σοφίας Καρβέλα.

Τις τελευταίες της εμφανίσεις στην Κύπρο και στη Λεμεσό πραγματοποιεί η Άννα Βίσση, η οποία είχε διαδεχτεί τη Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που εργαζόταν τον χειμώνα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Και Κωνσταντίνος και Άννα μαζί

Ένας άλλος Κωνσταντίνος, επίσης τραγουδιστής, ο Αργυρός, βρέθηκε κι αυτός στην Κύπρο και μάλιστα στο ίδιο ξενοδοχείο που μένει η Άννα Βίσση και όπως ήταν φυσικό οι δύο καλλιτέχνες και μίλησαν και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/Ci5es_VMQNQ

Και όχι μόνο! Η Άννα Βίσση έκανε ένα σταθερό ποστ στο Instagram μαζί με τον Κωνσταντίνο για να έρθει το σχόλιο από την κόρη της Σοφία Καρβέλα η οποία είπε και την αλήθεια, βλέπουμε δύο πολύ όμορφους ανθρώπους μαζί!

anna_viss.JPG

Πάντως, νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας είχε ενημερώσει για τον γάμο του καλού του φίλου Λευτέρη Κιντάντου, του συνθέτη του τραγουδιού Αθήνα μου.

https://www.instagram.com/p/Ci5Iglzt7oe
308466840_1439799739875513_6667061781469274362_n.jpg

Ο Λευτέρης Κιντάτος παντρεύεται την αγαπημένη του Κρίστι και στο πλευρό του θα έχει και τον Κωνσταντίνο με τον οποίο έκαναν μαζί και μπάτσελορ.

argiros_konstantinos_2933917886688086248.jpg

Κι ενώ ο Κωνσταντίνος πόζαρε με τον γαμπρό όπως τον αποκάλεσε, οι θαυμάστριές του στα σχόλια, είχαν μοιρασμένες αντιδράσεις. Οι μισές ζητούσαν να τις παντρευτεί και οι υπόλοιπες να μην παντρευτεί ποτέ!

Πάντως, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του ότι φαντάζεται τον εαυτό του μπαμπά από νεαρή ηλικία.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξομολογήθηκε στο Mega Star σε παλαιότερη συνέντευξη:

«Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι ήδη μπαμπά. Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25 μου».

Την ευαισθησία του Αργυρού για τα παιδιά την είδαμε και στη συναυλία του στα Λουτρά Πόζαρ, στην Πέλλα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κάποια στιγμή πήρε αγκαλιά ένα κοριτσάκι με μυική ατροφία, το οποίο ήταν εκεί μαζί με τους γονείς του και τον δίδυμο αδερφό της μικρής.

Το μικρό κορίτσι πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού τον ενημέρωσαν για την παρουσία της. Έτσι, ο ίδιος θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι του «Παιδί Γενναίο».