H Kim Kardashian δηλώνει έτοιμη να ερωτευτεί ξανά μετά τον χωρισμό από τον Pete Davidson

H Kim Kardashian δηλώνει έτοιμη να ερωτευτεί ξανά μετά τον χωρισμό από τον Pete Davidson

H διάσημη τηλεπερσόνα δεν έχει καμία πικρία για τον πρώην σύντροφό της και ονειρεύεται την επόμενη ημέρα.

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson απασχόλησαν έντονα φέτος τον Τύπο με τον κεραυνοβόλο έρωτά τους ο οποίος ολοκληρώθηκε με έναν ξαφνικό και αναπάντεχο χωρισμό. Η διάσημη τηλεπερσόνα και ο κωμικός αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μόλις 9 μήνες μετά την έναρξη της σχέσης τους.

Αφορμή για την απόφασή τους στάθηκε σύμφωνα με το περιοδικό People το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα και η απόσταση, αφού το ζευγάρι δεν είχε όσο προσωπικό χρόνο θα ήθελε. Σήμερα η Kim παραμένει ελεύθερη και ωραία, και δηλώνει έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η Kim Kardashian προχωράει παρακάτω και ευγνωμονεί τον Pete Davidson

H 41χρονη τηλεπερσόνα δηλώνει για την ώρα single και τρέφει μόνο θετικά αισθήματα για τον πρώην σύντροφό της.

«Η σχέση της με τον Pete της έμαθε πραγματικά ότι μπορεί να είναι ξανά ερωτευμένη και ξέρει ότι, με τον καιρό, θα βρει κάποιον», δήλωσε πηγή από το στενό της περιβάλλον στο HollywoodLife.

«Η Kim απολαμβάνει την ελευθερία της. Εκτός από το σύντομο διάστημα μεταξύ του διαζυγίου της με τον Κanye και την έναρξη της σχέσης της με τον Pete, η Κim βρισκόταν πάντα σε σχέση την τελευταία δεκαετία», συμπλήρωσε η πηγή.

Ο ανιχνευτής ψεύδους μίλησε - Η Kris Jenner βοήθησε την Kim Kardashian να κυκλοφορήσει το sex tape;

Η τηλεπερσόνα έχει αναφέρει αρκετές φορές ότι είναι σχεσάκιας και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν τη δούμε με νέο σύντροφο στο άμεσο μέλλον.

«Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ραντεβού είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που να μην ξέρει ποια είναι. Εξαιτίας αυτού, όταν ενδιαφέρεται για έναν άντρα, έχουν ήδη προκαταλήψεις για το ποια είναι και αυτό δεν είναι καλό τις περισσότερες φορές», τόνισε η πηγή.

Pete και Κim είχαν τολμήσει ένα σημαντικό βήμα

Ο κωμικός και η τηλεπερσόνα έκαναν μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν, (εκτός από το να συγκατοικήσουν) και αυτή δεν είναι άλλη από το να εμφανιστούν μαζί στο reality «The Kardashians» του Hulu. Σύμφωνα με πηγή από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Kardashian, η εμφάνιση του Pete θα προβληθεί στα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του reality.

https://www.instagram.com/p/Cf4gpU7v87y

«Στο τέλος, ο Pete ξέρει ότι αυτό το επίπεδο έκθεσης για την καριέρα του δεν μπορεί να είναι κακό. Ελέγχει την αφήγηση σε αυτήν την περίπτωση, και δείχνει μόνο μια αγαπημένη πλευρά του εαυτού του που είναι αυθεντική. Ένιωθε ότι μετά από όλη την αναφορά σε αυτόν στην 1η σεζόν, δεν μπορεί απλώς να ξεφεύγει», ανέφερε η πηγή στο HollywoodLife.

To χρονικό της σχέσης τους

Λίγο αφότου η Kim παρουσίασε το Saturday Night Live τον Οκτώβριο του 2021, το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη μαζί σε ένα λούνα παρκ. Ακολούθησε η επισημοποίηση της σχέσης τους, αρκετές κοινές εμφανίσεις και posts ενώ στις 2 Μαΐου, το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί του Met Gala, κάνοντας μια iconic εμφάνιση. Οι κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν μαζί αφού τον Αύγουστο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πηγή κεντρικής: kimkardashian