H Γαρυφαλιά Καλληφώνη ομολόγησε την μεγάλη αλλαγή στην προσωπική της ζωή μετά «Το κρυφτό»

H Γαρυφαλιά Καλληφώνη ομολόγησε την μεγάλη αλλαγή στην προσωπική της ζωή μετά «Το κρυφτό»

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM ομολόγησε αυτό που όλοι περιμέναμε να ακούσουμε.

Ολοένα και περισσότερες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα να είναι σε σχέση. Ο frontman του συγκροτήματος «Μέλιsses» έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη, η Γαρυφαλιά Καληφώνη χώρισε πριν μερικούς μήνες από τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κυριάκου και αποφεύγει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού κυκλοφόρησαν πολλά δημοσιεύματα που τους ήθελαν να κάνουν διακοπές μαζί, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές σε διάφορα νησιά της Ελλάδας. Οι δυο τους ωστόσο, δεν είχαν διαψεύσει αλλά ούτε επιβεβαιώσει τα όσα γράφονταν. Το μοντέλο φέρεται να ακολούθησε τον τραγουδιστή στην περιοδεία του και έτσι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη μόλις ομολόγησε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα;

Το πρωί της Κυριακής 25/9 το νεαρό μοντέλο έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους όπου δεν δίστασε να απαντήσει ακόμη και στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις. Μια από τις ερωτήσει που δέχτηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε σχέση.

garifalia_sxesi.jpg

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η Ελληνίδα Scarlett Johansson που φέρεται να έχει σχέση με τον Χρήστο Μάστορα

Μπορεί η ίδια να μην αποκάλυψε ποιος είναι ο σύντροφός της, όλα ωστόσο δείχνουν πως ο Χρήστος Μάστορας είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά.

Το χρονικό της φημολογούμενης σχέσης τους

Το μοντέλο είναι φέτος single μετά από μακροχρόνια σχέση με τον κολλητό του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου. Ελεύθερος δηλώνει και ο frontman των Μελισσών από το περασμένο φθινόπωρο αφού χώρισε με τη Χριστίνα Παπαδέλη, με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. Η Γαρυφαλιά είχε σπεύσει να ξεκαθαρίσει πριν μερικές ημέρες πως είναι single μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου για την σχέση της με τον τραγουδιστή.

https://www.instagram.com/p/Cgwm83dslRl

Τα γενέθλια της Γαρυφαλιάς και η έκπληξη του Μάστορα

Τα 26α γενέθλιά της γιόρτασε χθες (23.08) το μοντέλο στη συναυλία που έδωσαν οι Μέλιsses στην Ζάκυνθο. Η Γαρυφαλιά βρίσκεται στο νησί μαζί με τις φίλες της και δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε τα «Χρόνια Πολλά» στην εορτάζουσα, η οποία έσβησε μια άκρως εντυπωσιακή τούρτα.

Η απάντηση του Χρήστου Μάστορα στις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση

Ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες βρέθηκαν καλεσμένοι στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 και ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο, λέγοντας: «Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος». Σχετικά με το αν τον ενοχλούν οι φήμες που κυκλοφορούν, απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Ο λογαριασμός της Soula Glamorous ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν λόγο για ένα νέο ειδύλλιο. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι Γαρυφαλιά και Χρήστος εθεάθησαν μαζί για ποτό σε γνωστό μαγαζί στην Καλλιθέα, όπου και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα και πάλι με τη Soula Glamorous, ο τραγουδιστής και το μοντέλο ήταν αρκετά διαχυτικοί και δεν προσπαθούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, φεύγοντας από το κλαμπ, επέστρεψαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Πηγή κεντρικής: garifalia.kalifoni