Το κομμένο ρεύμα στον Σασμό και η δολοφόνος αλλά νοικοκυρά Καλλιόπη «τρέλαναν» το Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Το κομμένο ρεύμα στον Σασμό και η δολοφόνος αλλά νοικοκυρά Καλλιόπη «τρέλαναν» το Twitter

Τα απίθανα σχόλια για την καπετάνισσα και την ομολογία πως σκότωσε τον γιατρό και η οικονομία στον Σασμό λόγω της επικαιρότητας. 

Μία μεγάλη αποκάλυψη είχαμε στο χθεσινό και έκτακτο επεισόδιο του Σασμού, με την στιγμή που όλοι περίμεναν και την ομολογία της Καλλιόπης πως σκότωσε τον Άγγελο. Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και ένα συγκεκριμένο σημείο της ομολογίας της με την νοικοκυροσύνη της, έφερε τρελό γέλιο στο Twitter. Αλλά ξαφνικά άρχισε να πέφτει σκοτάδι στον Σασμό και όλοι αναρωτήθηκαν μήπως κόπηκε το ρεύμα. Τι ακριβώς συνέβη στο χθεσινό dark επεισόδιο;

https://www.instagram.com/p/Ci7ReBmDHQI

Η νύχτα πέφτει στο...Παλέρμο (Σασμό)

Η καπετάνισσα και μαμά του Μαθιού και του Αστέρη, βρήκε το κουράγιο και πήγε στην αστυνομία για να ομολογήσει τον φόνο και να παραδοθεί. Όμως η στιχομυθία της ανάκρισης με τον αστυνόμο, είχε και τα χιουμοριστικά της στοιχεία. Από αυτά του Σασμού, που γίνονται αυτόματα memes στο Twitter και εύστοχα σχόλια. Η σκηνή με τον Δημήτρη Ήμελλο και την Μαρία Τζομπανάκη είχε ανατροπές. Όταν μάλιστα η Καλλιόπη ομολόγησε τον φόνο και περιέγραψε με λεπτομέρειες πως τον μαχαίρωσε με το νυστέρι.

astinomos.JPG

Ο αστυνόμος με το στιλό στο χέρι έμοιαζε με καθηγητή που ετοιμάζεται για έκτακτο διαγώνισμα, με την Σταματάκαινα να συνεχίζει την διήγηση. Όταν την ρώτησε ωστόσο για το φονικό όπλο, η έμπειρη νοικοκυρά παραδέχτηκε πως το καθάρισε. Α, όλα και όλα, η Καλλιόπη φημίζεται στον Σασμό για την νοικοκυροσύνη της. Αυτό ήταν και το πρώτο στιγμιότυπο ανάμεσα σε ένα ακόμη, που έφερε τρελό γέλιο στους χρήστες του Twitter.

https://www.instagram.com/p/Ci2LWseqZOs

Είδαμε βέβαια τον Αστέρη να ζητά ακόμη μία φορά τη βοήθεια της Στέλλας, αυτή τη φορά για την μητέρα του, αλλά και την έκπληξη του Μαθιού με τα νέα δεδομένα. Και μία Αργυρώ σε σύγχυση, αφού συνέχεια σκέφτεται τον Αστέρη και έχει να αντιμετωπίσει και τον μαινόμενο Σταύρο που έχει θυμώσει, επειδή διαρκώς τον συναντούν.

Σασμός: Η σκηνή που όλοι περιμένουν με την Αργυρώ να ανακαλύπτει πως ο Αστέρης της έσωσε τη ζωή

Το mood χθες στον Σασμό ήταν λίγο περισσότερο dark από όσο κάποιοι περίμεναν. Κυριολεκτικά και όχι λόγω των εξελίξεων. Καθόλου φως και μόνο κεριά στο σπίτι του Μαθιού (flashback από τη νύχτα του φόνου), με κεριά έτρωγε η Βασιλική με τον Νικηφόρο, με κεριά στο σπίτι του Μανώλη, με κεριά και λάμπες πετρελαίου ο Παύλος Βρουλάκης κρυμμένος στο σπίτι. «Μήπως κάτι θέλουν να μας πουν για το χειμώνα που έρχεται με τα προβλήματα στην ενέργεια»; αναρωτήθηκαν αρκετοί τηλεθεατές και είχαν δίκιο! Δείτε τα απολαυστικά τους σχόλια για την νοικοκυρά Καλλιόπη και το...ρεύμα.

Το επόμενο επεισόδιο του Σασμού, θα μεταδοθεί την Τετάρτη, λόγω των ποδοσφαιρικών αγώνων που θα μεταδόσει ο Alpha. Το highlight θα είναι η αποκάλυψη του Παύλου Βρουλάκη στην γιαγιά Ειρήνη, η οποία ανακαλύπτει πως ο ανιψιός της δεν είναι νεκρός όπως πίστευαν εδώ και 30 χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Ci8RGMUsGE5