Η Χριστιάνα Μπέτα επισκέφτηκε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρόβα της αλλά δεν περίμενε αυτό που είδε

Η Χριστιάνα Μπέτα επισκέφτηκε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρόβα της αλλά δεν περίμενε αυτό που είδε

Μαμά και κόρη είναι σαν κολλητές, γι' αυτό και δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός όταν πρόκειται για τρολάρισμα.

Η Χριστάνα Μπέτα έχει εξαιρετική σχέση με τη μαμά της, Νατάσα Θεοδωρίδου, και οι δυο τους εμφανίζονται μαζί σε κάθε ευκαιρία. Η 51χρονη τραγουδίστρια φροντίζει να είναι πάντα στο πλευρό της κόρης της και να τη στηρίζει σε ό,τι κι αν κάνει και το ίδιο και η νεαρή καλλιτέχνης που πολλές φορές λειτουργεί λες και είναι η κολλητή της μαμάς της.

Το βίντεο που τράβηξε η Χριστιάνα Μπέτα τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Αυτήν τη φορά, η Μπέτα που είναι πολύ ενεργή στα social media, έκανε ένα στόρι στον λογαριασμό της στο Instagram, για το οποίο τράβηξε βίντεο τη Θεοδωρίδου μόλις εκείνη είχε επιστρέψει από μία πρόβα που κράτησε μέχρι αργά.

Στο εν λόγω βίντεο, η Χριστιάνα άρχισε να τραβάει τη μαμά της χωρίς να της το πει από πριν, ενώ, όταν η τραγουδίστρια το αντιλήφθηκε, τη ρώτησε για να το επιβεβαιώσει. Έπειτα, η κόρη της πήγε τη συζήτηση σε ένα αστείο περιστατικό που συνέβη στο ενδιάμεσο της πρόβας.

«-Πού ήσουν;

-Τραβάς βίντεο;

-Ναι.

-Τώρα τελείωσα από την πρόβα. 1 ώρα Ελλάδος. Κυριακή βράδυ προς Δευτέρα. Τρώω λίγη φετούλα (ψωμί) με μαρμελάδα και βούτυρο.

-Και για πες όταν ήρθα να σε δω τι έκανες.

-(Δεν ξεντύθηκα, ήρθα κατευθείαν να φάω) Ήρθες και μου έκανες έκπληξη. Εσύ θα μας πεις αν ήταν ωραία η πρόβα. Σου άρεσε;

-Ήταν σοκαριστική, αλλά το πιο σοκαριστικό ήταν ο χορός σου στη ραπ μουσική.

-Πού να ‘ξερα ότι θα ήσουν εκεί; Χαβαλέ κάναμε. Χόρευα δίχως αύριο.

-Και τι άλλο κάνατε εκτός από πρόβα;

-Κάναμε σποτάκι.

-Και πότε βγαίνει;

-Τέλος της εβδομάδας», είπε.

Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Χριστιάνα Μπέττα αποκάλυψε ξανά τη σχέση λατρείας τους

Τα παιδικά ρούχα της Χριστιάνας Μπέτα

Όταν περνούν τα χρόνια και το παιδί μεγαλώνει, πολλές οικογένειες έχουν το συνήθειο να κοιτούν τις κούτες που περιλαμβάνουν τα φορμάκια, τα παιχνίδια και κάθε τι από το παρελθόν. Και αυτό έκανε και η Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα.

«Η Χριστιάνα έχει όρεξη να ανοίξει το κουτί των παιδικών της χρόνων», ξεκινάει να λέει στο βίντεο η Θεοδωρίδου, την ώρα που στο πλάνο πίσω της φαίνεται η Χριστιάνα κρατώντας τα παπουτσάκια και το φορεματάκι που φορούσε όταν ήταν μικρή.