Tristan who; Η Khloe Kardashian απολαμβάνει 365 ημέρες στην αγκαλιά του Michele Morrone

Tristan who; Η Khloe Kardashian απολαμβάνει 365 ημέρες στην αγκαλιά του Michele Morrone

Μητέρα δύο παιδιών πια η Khloe Kardashian, βρήκε χρόνο να βγει από το σπίτι και όχι μόνο... να βγει αλλά όλοι να μιλούν για τον νέο της έρωτα. 

Από χθες, η Khloe Kardashian κατάφερε να έρθει και πάλι στο προσκήνιο και πάλι με την προσωπική της ζωή. Όχι, μην ανησυχείς, δεν έχουμε κάποια εξέλιξη που να αφορά στο σήριαλ με τον πατέρα των παιδιών της, Tristan Thompson αλλά ήρθε η ώρα για την 38χρονη Khloe να παρηγορηθεί σε άλλη αγκαλιά.

Νέος hot αγαπημένος για την Khloe

Φαίνεται πως η Kardashian βρήκε θαλπωρή στην αγκαλιά του ηθοποιού Michele Morrone στο Μιλάνο στο πλαίσιο της Ιταλικής Εβδομάδας Μόδας. Η Khloe και ο 31χρονος γόης της ταινίας 365 στο Netflix, εμφανίστηκαν στα παρασκήνια του σόου των D&G να έχουν έρθει πολύ κοντά, με εκείνον να αγκαλιάζει την Khloe από την μέση σαν να μιλάμε για ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/Ci7sGzOqGmB

Η γλώσσα του σώματος δεν λέει ψέματα αλλά η Khloe σίγουρα δεν θα μας πει σύντομα την αλήθεια για τη σχέση αυτή, μιας και ο εκπρόσωπος της Khloe δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο. Όσο για τον Morrone, ο ίδιος ασχολείται και με τη μουσική έχει υπάρξει και μοντέλο αλλά η ερμηνεία του στις δύο ταινίες του Netflix ήταν εκείνες που τον έκαναν διάσημο σε όλον τον κόσμο με τον 31χρονο να αποκαλύπτει πως όταν βγήκε το 365 είχε 4000 followers και ξύπνησε μετά την προβολή της στο Netflix me 2.6 εκατομμύρια followers.

Πάντως, ο νέος αυτός έρωτας- αν βέβαια ευδοκιμήσει- θα κάνει την Khloe να χαμογελάσει ξανά μετά το σκάνδαλο του Ιανουαρίου με τον Tristan Thompson.

Η μαύρη περίοδος για την Khloe

Ο Thompson βρέθηκε μέσω test dna πως είναι πατέρας ενός μικρού αγοριού, το οποίο απέκτησε έναν γιο με την Maralee Nicols ενώ είχε αρχικά αρνηθεί πως απάτησε με εκείνην την Khloe. Αυτό που ο κόσμος δεν γνώριζε τότε, είναι πως τον προηγούμενο μήνα, τον Δεκέμβριο του 2021, η Khloe είχε προχωρήσει τη διαδικασία να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί με τον παίκτη του NBA μέσω παρένθετης μητέρας.

Στο νέο επεισόδιο του σόου των Kardashians στο Hulu, είχαμε την ευκαιρία να δούμε σκηνές μετά τη γέννηση του μικρού, με τον Tristan να δίνει το παρών στο μαιευτήριο. Στο ίδιο επεισόδιο, η Khloe είχε παραδεχτεί πως από τον Δεκέμβριο που η ίδια έμαθε για τα καμώματα του Tristan μέχρι και τη γέννηση του παιδιού, η 38χρονη πέρασε μεγάλη κρίση όσον αφορά την πνευματική της υγεία.

https://www.instagram.com/p/Ci9nxEYNZqq

«Πέρασα μια σκοτεινή περίοδο. Κάθε μέρα ένιωθα κατάθλιψη και λύπη, αλλά τώρα που ήρθε ο γιος μου, μπορώ να προχωρήσω, να νιώσω χαρά, νιώθω πως κοντεύω να κλείσω ένα κεφάλαιο και να αφήσω όλο αυτό το τραύμα πίσω μου. Ένιωσα τέτοια μαυρίλα σε μια εποχή που θα έπρεπε να είναι γεμάτη χαρά, ήμουν θυμωμένη. Εκείνος ήξερε καλά πως θα γεννηθεί το άλλο παιδί σε κάθε στιγμή αυτής της διαδικασίας, το ήξερε από τον Ιούλιο του 2021», είπε η Khloe, η οποία είχε πλήρη άγνοια για το άλλο μωρό, όταν η ίδια προχωρούσε τη διαδικασία για να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί με τον άπιστο Tristan και τόνισε χαρακτηριστικά:

khloe.JPG

«Είναι τόσο κοντινά όλα αυτά, που δεν ήθελα κανείς να θεωρήσει πως προχώρησα στο να αποκτήσω ένα ακόμα παιδί κι ας ήξερα. Γιατί να θέλω να αποκτήσω παιδί με κάποιον που έκανε παιδί με μια άλλη; Δεν είμαι τέτοια ψυχοπαθής», είπε η Khloe η οποία παραδέχτηκε πως ήταν σαν να ζούσε ντεζαβού με την εγκυμοσύνη της στην True όταν εκείνο το πρώτο σκάνδαλο απιστίας του Tristan την έκανε να γεννήσει νωρίτερα.

Μιλώντας για το δράμα αυτό η Khloe εξήγησε πως δεν θέλει τα παιδιά της να μάθουν για όλο αυτό και θα τα προστατεύσει και τόνισε:΅

«Τώρα πια αρχίζω να επουλώνω τις πληγές μου, νομίζω πως πια μπορώ να απολαύσω τη ζωή με τα δύο μου παιδιά και να βγάλω άκρη, η αρχή έγινε και θα είναι ξεκίνημα για κάτι θετικό, όμορφο και χαρούμενο»!