Το epic σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου στο post της Βάσως Λασκαράκη δεν έμεινε απαρατήρητο

Το epic σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου στο post της Βάσως Λασκαράκη δεν έμεινε απαρατήρητο

Η ηθοποιός είχε μία απορία, τη μοιράστηκε με το κοινό της και ο ερωτευμένος της σύζυγος απάντησε με τον δικό του τρόπο.

Η Βάσω Λασκαράκη ζει τον έρωτά της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το πέρας του χρόνου φαίνεται να ισχυροποιεί τα συναισθήματά τους όλο και περισσότερο. Τόσο η 42χρονη ηθοποιός όσο και ο 43χρονος σεφ δε χάνουν ευκαιρία να κάνουν αφιερώσεις ο ένας στον άλλον ή με κάποιον τρόπο τέλος πάντων να δείξουν όσα νιώθουν.

Το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου στην ανάρτηση της Βάσως Λακαράκη

Η Λασκαράκη έκανε μία ανάρτηση με μία σειρά φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε αυτές, η ηθοποιός παίρνει διάφορες πόζες για τον φωτογραφικό φακό και ρωτάει το κοινό ποια απ’ όλες προτιμάει.

https://www.instagram.com/p/Ci9y5CDtInQ

«1, 2, 3, 4;», έγραψε στο caption.

Ο σύζυγός της, βλέποντας το post, έσπευσε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο και το σχόλιό του αποθέωσε τη Λασκαράκη και έδειξε τον έρωτά του.

vaso_laskaraki_leuteris_soultatos_sxolio.jpg

«123456789», έγραψε ο σεφ για να πει ότι όποια πόζα και να βάλει θα είναι η καλύτερη. Το σχόλιο συνόδευσε με ένα emoji με καρδούλες. Και φυσικά γέμισε με likes από τους followers της ηθοποιού.

Λασκαράκη & Σουλτάτος: Στο σπίτι της ηθοποιού και του σεφ η συνταγή της ευτυχίας είναι δεδομένη

Ο γάμος του ζευγαριού

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν το 2019 στην Αγία Ειρήνη, στα Σπήλια των Χανίων, σε κλειστό κύκλο, προστατεύοντας την προσωπική τους ζωή από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κουμπάρες ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγος του αδερφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενώ την ηθοποιό συνόδευσε στην εκκλησία η κόρη που έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα.

Ακριβώς δύο μήνες μετά τον γάμο τους, στις 29 Ιουνίου του 2019, Λασκαράκη και Σουλτάτος πραγματοποίησαν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στη Νάξο και γλέντησαν μέχρι το πρωί με τους φίλους τους.