Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξηγεί πώς βρήκε τον ορισμό της ευτυχίας στις «Ρίζες» του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξηγεί πώς βρήκε τον ορισμό της ευτυχίας στις «Ρίζες» του

Ο δημοφιλής ηθοποιός μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τον δρόμο του εξερευνώντας τη φύση και την πνευματικότητα.

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας (26/09) ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να αλλάξει ζωή αλλά και το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει στο ΜΕGA.

Οι «Ρίζες», θα κάνουν πρεμιέρα σύντομα στους δέκτες μας. Ο 55χρονος ηθοποιός μας υποδέχεται στον δικό του κόσμο μέσα από ξεχωριστές συνεντεύξεις με ανθρώπους που ζουν την καθημερινότητά τους σε διαφορετικούς ρυθμούς. Έχοντας ο ίδιος αλλάξει τρόπο ζωής, μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τον δρόμο του και να εξερευνήσουμε τη φύση και την πνευματικότητα.

Η απόφαση για μια νέα ζωή

Όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που τον έκανε να αλλάξει τρόπο ζωής ο ηθοποιός τόνισε: «Την περίοδο της οικονομικής κρίσης έπρεπε να πάρω απόφαση για εμένα αν συνεχίζω ή βρω άλλη λύση και ξύπνησαν οι φωνές των προγονών...Ήταν μια δύσκολη μέρα. Τη θυμάμαι. Ήμουν στη θάλασσα, έπαιρναν τηλέφωνο από τις τράπεζες για τα δάνεια, τις δόσεις, μια τρέλα. Από τη δουλειά σου έλεγαν δεν έχουμε να σε πληρώσουμε. Ήμουν στην παραλία και άρχισε να ρίχνει χιονόνερο, τα έβγαλα όλα, χόρεψα πυρρίχιο, βούτηξα στη θάλασσα και εκεί κατάλαβα ότι τέλειωσε η παλιά ζωή και ο φόβος».

«Όποιος έχει μεγαλώσει κοντά στην φύση, υπάρχει το πίσω μέρος του μυαλού του και κάποια στιγμή όταν τα πράγματα δυσκολέψουν ανασύρονται αυτόματα σαν αυτοπροστασία και λες τι ωρα περνούσα τότε, ας το δοκιμάσω», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε το μυστικό της ευτυχισμένης σχέσης μέσα σε 300 λέξεις

Για την παλιά του ο ζωή, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Πήγα κι εγώ να νιώσω την ευτυχία που έρχεται μέσα από την επιτυχία. Έφτασα στην κορυφή, αλλά έλεγα που είναι η ευτυχία; Μόνος μου κοιμόμουν. Υπήρχαν πολλές οικονομικές και συναισθηματικές βδέλλες γύρω μου, 'φίλοι' που σε φόρτωναν με τα προβλήματά τους και την μιζέρια τους και ήσουν χάλια. Το βλέπω σαν ένα ωραίο ξεκαθάρισμα αυτό που έγινε. Φύγαν οι άνθρωποι που έφυγαν για να αφήσουν χώρο να μπουν καινούργιοι».

Για τη σειρά που τον ανέδειξε, «Dolce Vita» ο ηθοποιός τόνισε: «Κάποτε έκανα το Dolce Vita και έβαλε ένα σημαντικό θεμέλιο στον τρόπο που βλέπει η κοινωνία τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας».

Για το νέο του επαγγελματικό βήμα το ντοκιμαντέρ «Ρίζες» ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκάλυψε: «Θα κάνω στο MEGA το ντοκιμαντέρ "Ρίζες”, ήθελα να κάνω κάτι χρήσιμο που δεν θα τροφοδοτεί τον φόβο».

Η αγάπη του Θανάση Ευθυμιάδη για τη φύση και τους εναλλακτικούς τρόπους να συνδεθεί με την ευεξία και την ευζωία έρχονται σύντομα στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Το σπίτι που στεγάζει την αγάπη του με την Άννα Δημητρίεβιτς

Σε μυστική τοποθεσία, 30 μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης και η σύζυγός του Άννα Δημητρίεβιτς έχουν δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο. Το διάσημο ζευγάρι ζει μαζί με τις δύο κόρες του (Ζωή και Σοφία), μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχουν επιλέξει έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής. Προτεραιότητά τους είναι να ζουν με ζεν διάθεση, χωρίς πολλά υλικά αγαθά αλλά με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό προς την φύση.

https://www.instagram.com/p/CInkCupjyhF

Το σπίτι του ζευγαριού είναι χτισμένο με πέτρα και το ξύλινο στοιχείο επικρατεί στον χώρο. Η διακόσμηση είναι απλή, με παραδοσιακές αναφορές και αρκετά λουλούδια τα οποία το ζευγάρι έχει σε αφθονία στον κήπο του.

efthymiadis2.jpg

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Ντιμιτρίεβιτς έχουν δημιουργήσει ένα άκρως παραδοσιακό σπίτι, ενώ περνούν τις κρύες μέρες του χειμώνα μπροστά από το τζάκι το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του σαλονιού. Ο καταπράσινος κήπος αποτελεί πόλο έλξης τόσο για εκείνους αλλά και για όσους επισκεφθούν την πανέμορφη κατοικία τους.

Πηγή κεντρικής: thanasis_efthymiadis