Από Παγιδευμένοι, ερωτευμένοι - Η Άννα γίνεται ζευγάρι με τον sexy εισαγγελέα

Κατερίνα Μπούσιου
Από Παγιδευμένοι, ερωτευμένοι - Η Άννα γίνεται ζευγάρι με τον sexy εισαγγελέα

To νέο πρόσωπο που μπαίνει στην σειρά και είναι παλιός μας γνώριμος από τη Γη της ελιάς. 

Η Άννα Ροδίτη, η δυναμική δικηγόρος από την σειρά Παγιδευμένοι, έδειξε χθες εκτός από το ευαίσθητο χαρακτήρα της και το ατρόμητο προφίλ της. Η σειρά έγινε για μία ακόμη φορά trend στο Twitter, η αγωνία του κοινού κορυφώθηκε με τις εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε εκπλήξεις. Ένας παλιός μας γνώριμος από τη Γη της ελιάς έρχεται να βοηθήσει τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη ως εισαγγελέα. Ή μήπως θα τον μπερδέψει περισσότερο;

Καλώς όρισες...Βο

Ο Στέφανος Κυριακίδης, ο Ιάκωβος Βρεττάκος από τη Γη της ελιάς που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Twitter ως Βο, μπορεί να εγκατέλειψε την Αθηνά, δηλαδή την Άντζελα Γκερέκου για να φύγει για την Ισπανία, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει. Όχι όμως στην Μάνη, αλλά στους Παγιδευμένους. Ο ρόλος του πολύ ιδιαίτερος και ίσως καθοριστικός. Θα υποδυθεί τον παππού του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, δηλαδή του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου, ο οποίος επιστρέφει στην οικογένειά του. Δεν θα είναι καλοδεχούμενος. Η εμπλοκή του στα κυκλώματα της νύχτας, τον έφερε σε κόντρα με τον γιο του και διοικητή της αστυνομίας. Αλλά ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ικανός αυτή τη στιγμή για να βοηθήσει τον Δημήτρη. Ο ένοχος της δολοφονίας της Μυρτούς, κυκλοφορεί ανάμεσά τους. Αν ο ΑΝΤ1 δεν αποφασίσει να αλλάξει τον πραγματικό δολοφόνο στους Παγιδευμένους, όπως εμφανίζεται στην τούρκικη εκδοχή της σειράς, τον είδες στο χθεσινό επεισόδιο. Με την πλευρά των καλών.

«Παγιδευμένοι» στα μυστικά που κρύβουν οι γονείς τους ο Δημήτρης και η Άννα - Η μεγάλη ανατροπή

https://www.instagram.com/p/CixDCRSrBxG

Τα social media αποθέωσαν την Άννα για τον δυναμισμό απέναντι στον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση αλλά και μπροστά στον Δημήτρη. Βέβαια οι χρήστες του Twitter, επειδή τους βλέπουν ταιριαστούς εμφανισιακά και ως ρόλοι, τους θέλουν σύντομα να γίνονται ζευγάρι. Θα γίνει και αυτό σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

https://www.instagram.com/p/CisixoorQsG

Ο εισαγγελέας θα ερωτευτεί την δικηγόρο και θα γίνουν αχώριστοι. Ούτως ή άλλως είναι μέχρι στιγμής με τις έρευνες που κάνουν. Σήμερα έρχεται νέο σοκ. Ο πατέρας της Άννας, Κοσμάς, ανακρίνεται και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως έχει συμμετοχή στην δολοφονία της κόρης του. Αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για εκείνη.

Προς το παρόν δείτε στην photo gallery που ακολουθεί τα σχόλια των χρηστών του Twitter.

DPG Network