Στο σπίτι της η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν τα έχει όλα τακτοποιημένα

Στο σπίτι της η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν τα έχει όλα τακτοποιημένα
Instagram

H «φοιτητική φωλιά» του 18χρονου γιου της, Διονύση Πηλαδάκη, και οι ετοιμασίες της στο νέο σπίτι και πλάνα από το δικό της στο οποίο επικρατεί η απόλυτη τάξη. 

Άλλοι θα το θεωρήσουν ψυχαναγκασμό, άλλοι απλή νοικοκυροσύνη: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πάντως αδυνατεί να κοιμηθεί ήρεμη αν όλο το σπίτι της δεν είναι σε απόλυτη τάξη. Όπως καταλαβαίνουμε, εκτός αν μένει άυπνη, ο χώρος της είναι πάντα απαστράπτων και τακτοποιημένος.

Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι είναι μητέρα δύο αγοριών, αυτό φαίνεται ένα απαιτητικό task, καθώς δεν φημίζονται για τη σχέση τους με την τάξη. Ωστόσο, μπορεί οι γιοι της να αποτελούν εξαίρεση και να της κάνουν τη ζωή ευκολότερη, συμβάλλοντας στις δουλειές του σπιτιού και το housekeeping. Ο λόγος για τον Διονύση και τον Φίλιππο Πηλαδάκη, 18 και 16 ετών αντίστοιχα. Πρόκειται για τα παιδιά που η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Πηλαδάκη.

https://www.instagram.com/p/CdSzGl1AFHb

Βέβαια, από εδώ και πέρα, το σπίτι θα έχει κατά βάση δύο ενοίκους και έναν ακόμη που θα έρχεται σε εορταστικές περιόδους, αφού εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία- για καλό όμως σκοπό. Ο λόγος για τον πρωτότοκο γιο της 42χρονης που ξεκινά πια τη φοιτητική του ζωή, ανοίγοντας τα φτερά του για να γίνει αυτό που ονειρεύεται.

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα! It’s gonna be a loooooong night», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram δείχνοντάς μας ένα πλάνο από τη «φοιτητική φωλιά» του Διονύση Πηλαδάκη.

https://www.instagram.com/p/Ci-u2liomJN

Παρόλο που δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το αντικείμενο σπουδών ή την ακριβή τοποθεσία, έκανε ένα story από τη Λάρνακα, οπότε μας αφήνει να εικάσουμε πως ο γιος της βρίσκεται όχι απλά εκτός έδρας, αλλά και εκτός χώρας.

Untitled.png

Ας δούμε περισσότερα πλάνα τώρα από το σπίτι της εντυπωσιακής παρουσιάστριας

https://www.instagram.com/p/Chka2lOAEpO

Της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Αυτό ισχύει (και) για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Κατερίνα-Μαρία, είναι η κόρη της αδερφής της Ελίνας, και δεν είναι υπερβολή να πούμε το «της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου» καθώς αυτό ισχύει απόλυτα (και) για την περίπτωσή της. Ούσα και η ίδια μητέρα, δύο έφηβων πλέον αγοριών, η 43χρονη ηθοποιός, αθλήτρια και παρουσιάστρια αγαπάει πολύ τα παιδιά και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται αυτή την αγάπη στα social media.

https://www.instagram.com/p/CebGySBACAf

Η -ανάμεσα σε πολλά άλλα- instagrammer, είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για το πόσο περήφανη είναι για την αδερφή της, η οποία μεγαλώνει μόνη της την κόρη της. Είναι γνωστό, πως η εντυπωσιακή και δυναμική Ελίνα αποφάσισε να φέρει στον κόσμο μόνη της ένα παιδί, κάτι που απαιτεί θάρρος και προϋποθέτει αγάπη.

«Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Είναι ένα καταπληκτικό μωράκι. Είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Το προσπαθούσε καιρό και τελικά ο κύριος Παράσχος έκανε το θαύμα του και πήγαν όλα πολύ καλά.

Η αδερφή μου μένει μόνη της αλλά βλεπόμαστε συνέχεια με self test. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της. Το παιδί το έκανε μόνη της. Είναι μια ιδιαίτερη απόφαση, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Επειδή ήμουν κοντά με την αδερφή μου όλη αυτή την τριετία που προσπαθούσε, είναι μια ψυχολογικά επώδυνη διαδικασία. Όταν τελικά συνέβη, ένιωσα… συγκινούμαι τώρα… ήταν θεόσταλτο. Είναι μεγάλη η ευτυχία και η χαρά μας. Προσευχόμασταν πολύ καιρό».

https://www.instagram.com/p/COXrRA3gnZ4

Σε άλλη συνέντευξή της, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» (11/12/21) η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αναφέρθηκε ξανά στην απόφαση της αδερφής της, Ελίνας να αποκτήσει την Κατερίνα.

«Αρχικά να πω ότι θαυμάζω πάρα πολύ την αδερφή μου. Πήρε μία απόφαση που είναι πολύ γενναία και νομίζω ότι αν ήμουν στην ίδια φάση με την αδερφή μου και είχα φτάσει σε μία ηλικία που είχα αποφασίσει ότι εγώ θέλω να κάνω ένα παιδί αλλά δεν υπήρχε ο κατάλληλος σύντροφος για κάτι τέτοιο, ναι θα το έκανα.

Γιατί τη βλέπω τώρα πώς είναι με το μωρό της που είναι τόσο καλή μαμά και δίνει τόση αγάπη σε αυτό το μωρό, είναι τόσο συνειδητοποιημένη, έχει και τη βοήθεια όλης της οικογένειας… Νομίζω ότι και μετά από αρκετά χρόνια που προσπαθούσε η αδερφή μου, δεν ήταν κάτι που έγινε εύκολα.

Νομίζω πως κάθε γυναίκα που αποφασίζει να κάνει κάτι τέτοιο, ξέρει πολύ καλά γιατί το κάνει. Το θέλει και το προσπαθεί πολύ και εφόσον είναι έτοιμη να δώσει αγάπη, και μπορεί να μην υπάρχουν οι καταλληλότερες συνθήκες γύρω-γύρω, αλλά η πιο κατάλληλη συνθήκη είναι η αγάπη, νομίζω ότι είναι κάτι πολύ δυνατό και όμορφο που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα».

Η Κατερίνα- Μαρία ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2021 και η περήφανη θεία είχε γράψει τότε στα social media:

«Εύχομαι να γίνω τόσο καλή θεία, όσο η μαμά σου στα ξαδέρφια σου».