Από τη Γαύδο μέχρι τα Σκόπια: Η Κλέλια Ρένεση και η κατάξανθη κόρη της σε συναυλία του Manu Chao

Από τη Γαύδο μέχρι τα Σκόπια: Η Κλέλια Ρένεση και η κατάξανθη κόρη της σε συναυλία του Manu Chao
NDP

Από τις διακοπές σε κάμπινγκ της Γαύδου μέχρι συναυλίες στο εξωτερικό παντού μαζί. 

Ήδη κοσμογυρισμένη είναι η μικρή Κοραλία, η 3,5 κόρη της Κλέλιας Ρένεση. Η γνωστή ηθοποιός που και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», παίρνει τη μικρή της όπου και αν πηγαίνει: Από τις διακοπές σε κάμπινγκ της Γαύδου μέχρι συναυλίες στο εξωτερικό.

Πάντα και παντού με την Κοραλία της

Αυτή τη φορά, η ευτυχισμένη μαμά αποφάσισε να τιμήσει τον καλό της φίλο και πασίγνωστο καλλιτέχνη, Manu Chao, στη συναυλία που δίνει στα γειτονικά Σκόπια. Έτσι, ξέκλεψε λίγο χρόνο από το βεβαρυμμένο της πρόγραμμα και βρέθηκε στον χώρο διεξαγωγής του μουσικού event, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της.

Μάλιστα, σαν πραγματικά δικοί του άνθρωποι, δεν πήγαν εκεί μόνο για να τον απολαύσουν εν ώρα δράσης, αλλά και για να τον υποστηρίξουν στην προετοιμασία του. Έτσι, βρέθηκαν και στην πρόβα του, αλλά και το καθιερωμένο sound check του Manu Chao. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου και ήταν φυσικά sold out.

1664269433090-53142740-Untitled.png

Θυμίζουμε ότι όταν έγινε γνωστό, ότι η ηθοποιός θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, πολλοί ήταν όσοι έσπευσαν να θεωρήσουν τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή ως μπαμπά του μωρού. Την αλήθεια είχε αποκαταστήσει η ίδια μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook όπου με δόσεις σαρκασμού, ειρωνείας και χιούμορ, διευκρίνισε:

«Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμία δεκαριά φορές, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον έρωτα της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθήνα, έχω κάνει μυστικούς γάμους (ούτε στη Δυναστεία να έπαιζα!!) κ έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον «καρπό του έρωτα μας», όπως το αποκαλούν… χώρια ότι μου έχει αγοράσει κ μονόπετρο απ το Παρίσι… (ναι, άκουσες καλά, .. ο Manu, ο ακτιβιστής, ο αντικαπιταλιστής έτσι θέλησε, λέει, να μου εκφράσει την αγάπη του).

Κάνω, λέει, γυμνά βιντεοκλίπ για τα like κ άλλα τέτοια. Δεν μπορώ καν να θυμηθώ όλες τις ανακρίβειες κ τις συμπερασματολογίες. Κ παρόλο που διόλου δεν με νοιάζει πως με περιγράφει ο κόσμος κ τι ταινία θέλουν να δουν γιατί «πουλάει», αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως μιας κ τώρα περιγράφουν κ τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω κ λίγο παραπάει…Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους».

https://www.instagram.com/p/CWAv49XIyUA

Από εκδήλωση σε εκδήλωση

Τι κι αν είναι μόλις τριών ετών; Η Κοραλία Ρένεση έχει πάει σε πολλές εκδηλώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή που έγινε προς τιμή του αδικοχαμένου από δολοφονία Παύλου Φύσσα, από τον ο Σύλλογο Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» όπου και η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε το παρών. Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη της δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό της (εμείς το καλύψαμε), δίπλα σε μια ακόμη σπουδαία μητέρα, τη Μάγδα Φύσσα.

«Η Μάγδα Φύσσα κ ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή κ αγάπη! Ναι! Αυτό είναι η ζωή. Κ χαίρομαι που είμαι μέρος της! Κ το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ αυτούς τους κήπους της αγάπης κ να βλέπει τ αληθινά τα μάτια. Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ την χαρά κ την ομάδα.

Μόνο για την Μάγδα, το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Κ ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν αγκαλιάζει κ το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται», είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Klelia-Renesh-Magda-Fyssa.jpg