Παγιδευμένοι: Η ζωή του Δημήτρη κινδυνεύει και η Άννα απειλείται από την πρώην σύντροφό του

Κατερίνα Μπούσιου
Παγιδευμένοι: Η ζωή του Δημήτρη κινδυνεύει και η Άννα απειλείται από την πρώην σύντροφό του

Το κοινό στο Twitter έδωσε χθες την συγκατάθεσή του για το ειδύλλιο του εισαγγελέα και της δικηγόρου, στην πρώτη τους τρυφερή σκηνή.  Η συγκλονιστική ερμηνεία της Ντίνας Μιχαηλίδου. 

Πρώτο trend στο Twitter έγινε χθες το βράδυ η σειρά Παγιδευμένοι, η οποία κατέκτησε από το πρώτο επεισόδιο την προτίμηση του κοινού και συνεχίζει με τις ανατροπές στο σενάριο να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του. Χθες είχαμε την πρώτη αποκάλυψη με τον ρόλο που παίζει στην δολοφονία της αδελφής της δικηγόρου ο πατέρας τους, αλλά και την πρώτη τρυφερή σκηνή μεταξύ του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ. Το κοινό στο Twitter «έδωσε» την έγκρισή του για το νέο hot τηλεοπτικό ζευγάρι. Πριν μεγαλώσει το πάθος τους, θα έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη και απειλές για τη ζωή τους και εκδίκηση από πρώην συντρόφους.

Ο δολοφόνος προδίδεται από τις κινήσεις του

Στο χθεσινό επεισόδιο των Παγιδευμένων, είχαμε μία σκηνή πραγματικά σοκαριστική. Η μητέρα της δικηγόρου Άννας Ροδίτη και της αδικοχαμένης Μυρτούς, την οποία υποδύεται η Ντίνα Μιχαηλίδου, συνειδητοποίησε μετά την κηδεία της κόρης της την αλήθεια που αρνούταν πεισματικά να πιστέψει. Ο σπαραγμός της τηλεοπτικής μάνας ήταν τόσο αληθοφανής, κάνοντας το κοινό να αποθεώσει την ερμηνεία της ηθοποιού. Πραγματικά υποδειγματική και έντονη συναισθηματικά.

mixailidou3.JPG

Η Άννα λύγισε από τις εξελίξεις και ο γοητευτικός εισαγγελέας (δηλαδή ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης) ήταν εκεί για να της συμπαρασταθεί. Το νέο υπερσίπ ζευγάρι όπως το χαρακτήρισαν στο Twitter είναι γεγονός και η τρυφερή στιγμή τους «εγκρίθηκε» από τους τηλεθεατές. Όπως και για μία ακόμη φορά το look του εισαγγελέα με τα κομψά κοστούμια. Τα σχόλια ήταν ενθουσιώδη, για μία ακόμη φορά για όλες τις στιγμές τους.

Από Παγιδευμένοι, ερωτευμένοι - Η Άννα γίνεται ζευγάρι με τον sexy εισαγγελέα

Η σκηνή με την ανάκριση του πατέρα της Άννας, ο οποίος φέρεται να την έχει ξυλοκοπήσει την αδελφή της, την μέρα της δολοφονίας, σόκαρε την δικηγόρο, αλλά αυτή η εξέλιξη προφανώς σοκάρει και τον πραγματικό δολοφόνο.

Το άγνωστο κύκλωμα που κρύβεται πίσω από την δολοφονία της αδελφής της, αντιδρά. Και ένα πρόσωπο που είναι ανάμεσα στους ηθοποιούς της σειράς που ήδη έχουμε δει, ξεκινά τις απειλές προς τον εισαγγελέα. Θα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του για να βρει στοιχεία και αυτό θα είναι το πρώτο σημάδι. Η Άννα θα απειληθεί στην συνέχεια και όχι μόνο από την πρώην σύντροφο του Δημήτρη, την επίσης στο δικαστικό σώμα, πρόεδρο Κατερίνα, η οποία εμφανίζεται για να διεκδικήσει ξανά τον άντρα που ερωτεύτηκε. Θα χρησιμοποιήσει όμως δόλια μέσα, ακόμη και με στοιχεία που θα την καθιστούν ύποπτη.

https://www.instagram.com/p/CjBhAS2g4P7