Νέα μέρα, νέο GNTM: Η Καγιά «έπαθε» Παπαγεωργίου (αλλά & ίλιγγο) & η Χατζηπαντελή έπεσε στα πατώματα

Νέα μέρα, νέο GNTM: Η Καγιά «έπαθε» Παπαγεωργίου (αλλά & ίλιγγο) & η Χατζηπαντελή έπεσε στα πατώματα
Instagram

Τα highlights, μερικοί άντρες δίδαξαν συντροφικότητα και το Twitter που είχε πολλά να πει. 

Τα τελευταία χρόνια, οι φανατικοί του GNTM δεν κάνουν τίποτα άλλο τα πρώτα βράδια της εβδομάδας τους. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη ανανεώνουν ανελλιπώς το ραντεβού τους με το αγαπημένο τους show. Φέτος μάλιστα είναι και πιο ανατρεπτικό από ποτέ, χάρη στην κριτική επιτροπή και τις διαγωνιζόμενες, που για πρώτη φορά δεν έχουν και όριο ηλικίας.

Η κριτική επιτροπή λοιπόν απαρτίζεται από τέσσερα εκ διαμέτρου διαφορετικά άτομα, αφήνοντας άπλετο περιθώριο για ατάκες απρόβλεπτες, εντάσεις και εκπλήξεις. Η «ο παλιός είναι αλλιώς» Βίκυ Καγιά, ο «κάτι από τα παλιά» Τάσος Σοφρωνίου, ο γοητευτικός gentleman Γιώργος Καράβας και η show stopper Σοφία Χατζηπαντελή, είναι απλά απολαυστικά διαφορετικοί. Ειδικά η τελευταία, θα δίνει για χρόνια «τροφή» στο Twitter τόσο με τις ατάκες της όσο και με τις εκφράσεις της, που είναι όλες μία και μία προορισμένες να γίνουν memes.

Ας δούμε λοιπόν όσα συζήτησαν στο επεισόδιο της Τρίτης (27/9) οι φανατικοί του GNTM (και μάλλον θα συζητούν μέχρι την επόμενη Δευτέρα, που θα έχουν νέο υλικό).

https://www.instagram.com/p/Ci-HFNqjak4

Highlight #1: Η Σοφία Χατζηπαντελή έπεσε στα πατώματα και δεν ήταν για φωτογράφηση.

Πόσες φορές είμαστε σε ξένο χώρο ή έστω σε φιλικό σπίτι και, κατόπιν χορταστικού γεύματος, νιώθουμε την ακατάπαυστη ανάγκη να ξεκουμπώσουμε το φερμουάρ μας, για να πάρουμε ανάσα; Είναι το γνωστό σύνδρομο «έσκασα από το φαγητό» και αλίμονο αν μας συμβεί στη δουλειά. Στη Σοφία Χατζηπαντελή συνέβη και δεν προσπάθησε να το καμουφλάρει ούτε να το εξωραΐσει. Αντ΄ αυτού, σαν στο σπίτι της, ξάπλωσε στο πάτωμα του πλατό για να είναι άνετα. Όταν έχεις σκάσει από το φαγητό, δεν βολεύει μια αυστηρή καρέκλα, όλοι το ξέρουν αυτό.

«Ο μάνα μου έσκασα. Αιωνία μου η μνήμη» είπε και με αυτό το τόσο effortless ύφος της μας έκανε να νιώσουμε λίγο καλύτερα για όσες φορές ξεκουμπώσαμε στα κρυφά το πρώτο κουμπάκι του παντελονιού.

sofia-xatzipanteli.jpg

Βέβαια, μετά από λίγο οι τόνοι υψώθηκαν ανάμεσα στους άντρες της κριτικής επιτροπής, και την είδαμε ξανά στα πατώματα, αλλά για άλλον λόγο. Ποιος ήταν αυτός; Όχι να σταματήσουν να τσακώνονται, αλλά να μιλάνε πιο αργά για να καταλαβαίνει και η ίδια τι λένε ακριβώς.

sofia-xatzipanteli2.png

Highlight #2: Με το έτερον ήμισυ στο casting

Τι καλύτερο από το να έχεις έναν υποστηρικτικό σύντροφο; Πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό από έναν άντρα που γνωρίζει την αξία του, δεν έχει κόμπλεξ και ανασφάλειες και στέκεται στο πλευρό της συντρόφου του στο κάθε νέο της βήμα. Μακριά από ζήλιες και τοξικές συμπεριφορές, να είναι δίπλα της και να την επικροτεί ως ο νούμερο ένα θαυμαστής της. Ε, μερικούς τέτοιους είδαμε και στο τελευταίο επεισόδιο του GNTM να συνοδεύουν τις υποψήφιες, όπως την 25χρονη Youtuber Μαριάννα, αλλά και την 30χρονη Μαρία από την Κύπρο.

Marianna.png
Maria.png

Highlight #3: Η Βίκυ Καγιά έπαθε ίλιγγο

Κατά τη διάρκεια των auditions, η Βίκυ Καγιά ένιωσε μια αδιαθεσία, για την οποία και ζήτησε να διακόψει για λίγο το γύρισμα. Έτσι, έκανε ένα διάλλειμα αφού έπαθε ίλιγγο, ενώ έκανε κάστινγκ η πρώτη υποψήφια, η Μαρία με καταγωγή από την Κύπρο.

«Παιδιά εγώ μπορώ να κάνω ένα διάλειμμα; Γιατί με έχει πιάσει πάλι αυτό που με έχει πιάσει… Έχω ένα θέμα, συγγνώμη παιδιά. Σόρρυ, με έχει πιάσει ίλιγγος», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά πριν αποχωρήσει από το πλατό του reality.

Highlight #4: Η Βίκυ Καγιά «έπαθε» Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πέρα από τις αφέλειες που φέτος έχει καθιερώσει πιο πολύ από ποτέ, η παρουσιάστρια έχει κάνει και αρκετές στιλιστικές επιλογές που μας θυμίζουν την πρώην συνάδελφό της στην κριτική επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα, φορά συχνά πολύ βαθιά ντεκολτέ όπως έκανε και η νυν παρουσιάστρια του SKAI.

https://www.instagram.com/p/CjAZRuoqwfO
https://www.instagram.com/p/Cim7NCwqtuU
https://www.instagram.com/p/CiueoRmqKGr
https://www.instagram.com/p/CisyV8RKYRX

Ας θυμηθούμε και μερικά από τα ανοιχτά ντεκολτέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM:

https://www.instagram.com/p/B5nxu1dBf-d
https://www.instagram.com/p/B5DBLgOAoNN
https://www.instagram.com/p/B3UJ4kai5_z
https://www.instagram.com/p/B6LyUGRhHDK
https://www.instagram.com/p/B6AlNwhgd04

Highlight #5: Αγαπητό μου Twitter

Ως γνωστόν το 50% της απόλαυσης ενός show είναι το ίδιο το show και το υπόλοιπο 50% είναι η ανάγνωση των tweets. Ειδικά σε προγράμματα όπως το GNTM, οι τουιτερ-άδες αποδεικνύουν πόση φαντασία, χιούμορ και καυστικότητα έχουν. Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα καλύτερα posts της βραδιάς: