Η Maisie Williams λέει την αλήθεια της και ξεσπά σε κλάματα: Η παιδική κακοποίηση από τον μπαμπά της

Νατάσσα Σχοινά
Η Maisie Williams λέει την αλήθεια της και ξεσπά σε κλάματα: Η παιδική κακοποίηση από τον μπαμπά της

Όταν πήγαινε στο σχολείο, έβλεπε τα παιδιά γύρω της να φαίνονται πιο ξέγνοιαστα και αναρωτιόταν πού έβρισκαν αυτήν τη χαρά και πότε θα ερχόταν και σε εκείνη, την ώρα που πήγαινε κάθε μέρα πεινασμένη.

Στον περισσότερο κόσμο, η Maisie Williams ήταν γνωστή για τον ρόλο της Arya Stark στη σειρά του HBO Game of Thrones, όπου γνώρισε τεράστια επιτυχία από το 2011 μέχρι το 2019 και κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής. Ένα ατρόμητο κορίτσι που δε δίσταζε λεπτό να τα βάζει με όλους και όλα για να προστατεύσει την οικογένειά της ή τη δικαιοσύνη.

Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να φανταστεί τι έχει προηγηθεί στη ζωή της, ώσπου η 25χρονη πια ηθοποιός αποκάλυψε πτυχές της παιδικής της ηλικίας στο podcast The Diary of a CEO και στον οικοδεσπότη του, Steven Bartlett.

Η τραυματική εμπειρία της Maisie Williams με τον μπαμπά της

Η Williams εξήγησε στον Barlett πως, όταν ακόμη βρισκόταν στην παιδική της ηλικία, η σχέση της με τον μπαμπά της δεν ήταν καθόλου υγιής.

«Όταν ήμουν μικρό παιδί, πριν γίνω 8 ετών, είχα μία πολύ τραυματική σχέση με τον μπαμπά μου. Δε θέλω να την αναλύσω πολύ γιατί επηρεάζει τα αδέρφια μου και όλη την οικογένειά μου, αλλά πραγματικά κυριάρχησε σε μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας», άρχισε να λέει η Williams.

Όταν πήγαινε στο σχολείο, έβλεπε τα παιδιά γύρω της να φαίνονται πιο ξέγνοιαστα και αναρωτιόταν πού έβρισκαν αυτήν τη χαρά και πότε θα ερχόταν και σε εκείνη.

Αργότερα, η ηθοποιός θυμήθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο η δασκάλα του σχολείου τη ρώτησε αν πεινούσε και εκείνη απάντησε «Ναι», αφού, όπως της εξήγησε, δε συνήθιζαν να της δίνουν πρωινό να φάει.

Για να ξεφύγει, μπήκε σε παιδική αίρεση

Τα πράγματα ήταν τόσο δύσκολα στο σπίτι που η Maisie έγινε μέλος μίας παιδικής αίρεσης για να γλιτώσει.

«Κατά κάποιον τρόπο, μου έγινε κατήχηση. Νομίζω γι’ αυτό έχω εμμονή με τις αιρέσεις. Τις καταλαβαίνω. Ήμουν σε μία παιδική αίρεση ενάντια στη μαμά μου. Οπότε, πραγματικά πάλευα εναντίον του (αυτού που συνέβαινε) από την αρχή», είπε.

«Όλος μου ο κόσμος άλλαξε. Σκεφτόμουν ‘Θεέ μου, πόσο χαίρομαι που δεν πρέπει να δω τον μπαμπά μου ξανά’. Ήταν κόντρα σε όλα όσα πίστευα πως ήταν αληθινά», σχολίασε για τη στιγμή που κατάλαβε ότι δε χρειαζόταν πια να βλέπει τον μπαμπά της.

https://www.instagram.com/p/CdTrDF9rl4g

Τα πρώτα χρόνια της ζωής της

Η Williams γεννήθηκε στο Bristol στις 15 Απριλίου του 1997 με το όνομα Margaret Constance Williams, αλλά γρήγορα πήρε το όνομα «Maisie» καθώς πίστευαν ότι έμοιαζε στον χαρακτήρα καρτούν από τα κόμικς The Perishers. Η μητέρα της δούλευε στο Πανεπιστήμιο και αργότερα εγκατέλειψε τη δουλειά της για να στηρίξει την καριέρα της κόρης της.

Οι γονείς της Maisie, ωστόσο, χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις 4 μηνών και η ηθοποιός μαζί με τα αδέρφια της, James, Beth και Ted, μεγάλωσαν με τη μαμά και τον πατριό τους στο χωριό του Clutton.