Τα «σύννεφα» στον γάμο της Victoria και του David Beckham και ένα τατουάζ που δημιουργεί ερωτήματα

Τα «σύννεφα» στον γάμο της Victoria και του David Beckham και ένα τατουάζ που δημιουργεί ερωτήματα

Ο David Beckham και η Victoria Beckham στα The Fashion Awards 2018

AP

Το power couple βάζει το κοινό του σε υποψίες μετά την εικόνα του χεριού της Victoria Beckham.

Η Victoria Beckham και ο David Beckham ανήκουν στα ζευγάρια που θα ονομάζαμε «εμβληματικά». Από την άποψη ότι μαζί έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν επί της ουσίας ένα brand της οικογένειάς τους, το οποίο εξελίσσεται όλο και περισσότερο όσο περνούν τα χρόνια.

Δύσκολα, λοιπόν, κάποιος φαντάζεται ότι η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας και ο 47χρονος πρώην ποδοσφαιριστής θα χωρίσουν ποτέ. Ώσπου γίνεται κάτι όπως αυτό…

Το τατουάζ με τα αρχικά του David Beckham εξαφανίζεται

Η Victoria χρόνια τώρα έχει στο εσωτερικό του καρπού της τα αρχικά του συζύγου της «DB». Κατά τη διάρκεια ενός tutorial για κραγιόν, ωστόσο, δοκίμαζε ένα χρώμα πάνω της και φάνηκε πως μάλλον είναι στη διαδικασία αφαίρεσης του τατουάζ της, το οποίο έδειχνε εμφανώς ξεθωριασμένο.

Η Victoria δε σχολίασε καθόλου το γεγονός στην κάμερα για τους followers της και τώρα πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν συμβαίνει κάτι στη σχέση της με τον David ή αν «σύννεφα» βρίσκονται πάνω τον γάμο τους.

Επιπλέον, στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, ένα εξαιρετικά μεγάλο δημόσιο γεγονός, ο Beckham πήγε μόνος του και η απουσία της Victoria δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη.

Στον αντίλογο, η τραγουδίστρια των Spice Girls φοράει ακόμη τη βέρα της στο αριστερό χέρι, κάτι που αποτελεί το πιο εύκολο πράγμα να μην κάνει σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος χωρισμός στο παρασκήνιο.

Η επέτειος 23 ετών γάμου

Τον περασμένο Ιούλιο, επίσης, το ζευγάρι είχε επέτειο για τα 23 χρόνια γάμου του και η σχεδιάστρια μόδας έκανε μία ανάρτηση με μία κοινή τους φωτογραφία και το caption: «Λένε ότι δεν είμαι αστεία, λένε ότι δεν χαμογελάω ποτέ. Έλεγαν ότι δε θα κρατήσει ο γάμος μας. Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. David είσαι τα πάντα μου, σε αγαπώ πολύ!!!!».

https://www.instagram.com/p/CflKKJtoJD5

O αθλητής έκανε ένα throwback για να εκφράσει την αγάπη του για τη σύζυγο του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. Σε αυτό έγραψε: «Σαν σήμερα 23 χρόνια πριν, η Posh έγινε κυρία Beckham, αλλά θα είναι για πάντα Posh. Χρόνια μας πολλά! Ουάου, 23 χρόνια & 4 όμορφα παιδάκια. Σ’ αγαπώ, σε αγαπάμε όλοι».

https://www.instagram.com/p/CflLcheIntM