Μαρία Μπεκατώρου: Το μοναδικό πράγμα που μετάνιωσε στην προσπάθεια να αποκτήσει παιδί

Μαρία Ροδίτη
Μαρία Μπεκατώρου: Το μοναδικό πράγμα που μετάνιωσε στην προσπάθεια να αποκτήσει παιδί

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε τι δεν θα ήθελε να είχε κάνει τα 6 χρόνια που προσπαθούσε να γίνει μητέρα.

Συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «The Chase» ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί, πράγμα το οποίο είχε επικοινωνήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της και – όπως λέει τώρα- δεν θα έπρεπε να είχε κάνει σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Η Μαρία Μπεκατώρου με την Υβόννη Μπόσνιακ είναι κουμπάρες goals

Η Μαρία Μπεκατώρου μετάνιωσε που μιλούσε επανειλημμένα για την προσπάθεια να αποκτήσει παιδί

«Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στη διαδικασία και στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Εγώ κάπου έχασα τον έλεγχο, γιατί με ρωτούσαν παντού μετά και δεν ήθελα να λέω, να λέω, να λέω, με έπνιγε αυτό, με πίεζε και με πίεζε και στη φάση που έκανα και την προσπάθεια. Κατάλαβες; Δηλαδή, μου γύρισε λίγο boomerang το πάρα πολύ», εξομολογήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου.

Και συνέχισε: «Θα έπρεπε να είχα αναφερθεί, να είχα πει τη δοκιμασία μου, την προσπάθειά μου, για να κοιτάξω τις γυναίκες στα μάτια που το έχουν περάσει ή το περνούν και να πω ''κορίτσια, πάμε! Είμαστε μαζί, θα τα καταφέρουμε’’, αλλά από κάποια στιγμή και μετά, σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε αυτή η ερώτηση. Μετά σταμάτησα να το λέω. Το λέω, επειδή με ρώτησε αν το έχω μετανιώσει. Για το πολύ, μετάνιωσα, ναι».

Τι είχε δηλώσει στο παρελθόν η Μαρία Μπεκατώρου για την προσπάθεια να γίνει μαμά

Περίπου δύο δεκαετίες μετρά η σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, τον οποίο και παντρεύτηκε το 2007. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο με την παρουσιάστρια στο παρελθόν να έχει μιλήσει ανοικτά για την επιθυμία τους να γίνουν γονείς και την προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδί.

Η Μαρία είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το 2018: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θα με χάλαγε να έχω και ένα δικό μου παιδί. Αλλά μια και δεν το έχω, τι να κάνω; Κάποια στιγμή συνηθίζεις. Μετά από πολλές προσπάθειες και ραντεβού σε γιατρούς, έφτασα σε αυτό το σημείο. Ο δικός μου χαρακτήρας είναι έτσι. Άλλες γυναίκες έχουν εμμονική σχέση με αυτό. Εγώ πια δεν έχω».

Ενώ σε άλλο σημείο είχε μιλήσει για τον σύντροφο της ζωής της και τα 6 χρόνια προσπαθειών να γίνει μητέρα: «Επειδή εγώ έχω έναν πάρα πολύ καλό σύντροφο που είναι εκεί και θα είναι εκεί για εμένα, λέω -και δεν είναι παρηγοριά στον άρρωστο- ότι αν δεν κάνουμε παιδί, θα έχουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα υπάρχουν φάσεις που το ζευγάρι απομακρύνεται. Η γυναίκα παίρνει τα φάρμακά της, οι ορμόνες δημιουργούν νεύρα, ψυχολογικές διακυμάνσεις και ο άντρας σου πρέπει να μπορεί να το αντέξει όλο αυτό. Παίρνεις φάρμακα, έχεις ζαλάδες, κάνεις ενέσεις, μπορεί να παχαίνεις, μπορεί να νιώθεις δυσφορία, μπορεί να πεινάς, να αηδιάζεις, μπορεί όλα αυτά να σου συμβαίνουν ταυτόχρονα. Δεν είναι εύκολη διαδικασία».